Pendrive 32gb untuk Alisha & Aqilah



Puas hati dah beli pen drive 32 gb.. hihi.. Actually saya beli pendrive ni untuk isi segala video Alisha & Aqilah.. yela, sebab pendrive yang ada saiz kecik, so, bila nak tengok video.. kejap2 tukar pendrive je... bila saiz besar camni, senang, guna satu pendrive je (",)

Saya beli dengan harga RM70... guna duit Nuffnang.. Setakat ni, dah 4 barang kot saya beli guna duit Nuffnang.. Laptop mainan, basikal, DVD player Blu-Ray & pendrive... semuanya untuk anak saya yang comel2 tu la.. (",) Memang saya dah set, duit Nuffnang & Exabytes akan beli untuk barang2 "kehendak" budak berdua tu... manakala duit entry berbayar & duit sewa tapak iklan, guna untuk beli barang2 "keperluan" macam susu... Kewangan harus dirancang sebaik yang mungkin... kikikii (^_^)

{ 34 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 14, 2013
alhamdulillah ada yang lebey besar boleh la bergamba sakan
Mrs Velentine Mrs Velentine March 14, 2013
wah mcm ni barulah besar..banyak video & gambar boleh masuk
Mrs Velentine Mrs Velentine March 14, 2013
wah besar..banyak video & gambar boleh masuk
Unknown Unknown March 14, 2013
bagusnya perancangan sis ^^
AnonymousAnonymous March 14, 2013
mmg rezeki anak2 lah ni
QasehnyaRania QasehnyaRania March 14, 2013
good luck.. keperluan dan kehendak.. tetiba teringat sujek ekonomi dulu :)
- AZIE - - AZIE - March 14, 2013
byknya boleh simpan dlm tue...
Unknown Unknown March 14, 2013
rezeki dari nuffnang digunakan sebaiknya utk anak2..alhamdulillah...untung mereka.. =)
ayut ayut March 14, 2013
npe akak tak beli hard disk jer?trus gedabak blh isi mcm2x.hihihi..cume agk tinggi la cost yer..huhuhu =.="
emarieys emarieys March 14, 2013
pasni boleh banyak simpan gambar dan video
Fiza Rahman Fiza Rahman March 14, 2013
Senang kan klo ada pen drive nih.
nazayiena nazayiena March 14, 2013
Betul tu kewangan harus dirancang dgn sebaik mungkin.
Unknown Unknown March 14, 2013
alhamdulillah...rezeki ina n famili..
Unknown Unknown March 14, 2013
wow..32 gb..berbaloi jga dengan harga rm70 eh..huhu
mama lynn mama lynn March 14, 2013
ina, blogging ni dapat jugak menjana pendapatan kan.. tak dapat byk sikit pun jadi la.. hehe sy blum penah rasa lagi duit dr nuffnung
lizz lizz March 14, 2013
sama saya pun ader gak thumdrive ni...
lynndamya lynndamya March 14, 2013
haa, sy suka gila pendrive tu, sbb sgt comel dan senang hilang (-_-'), wuwu hilang dh seketul pendrive sy yg mcm tu..and bagus jugak idea ni kan, nt sy nk beli gak lah, nk simpan segala video kucing2 sy, haha...
Unknown Unknown March 14, 2013
Bagus ni.. Seronok beli guna hasil duit berblogging ni kan ^_^ Tak sia-sia blogging :D
emma emma March 14, 2013
best2, blh letak byk2 video Alisha ngan Aqilah dlm tu..

#btl tu kak ina, kite msti bijak mrncang kewangan..
Masya Masya March 14, 2013
oicc besranya.. dah mcm hard disc lah pulak...
sal ya sal ya March 14, 2013
beli external hard disk je lain kali ina. lg besar storage dia.
Nora Karim Nora Karim March 14, 2013
betul2.. kewangan perlu dirancang...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 14, 2013
salam k.ina..
perancangan yg bagus.. :)
hihih
Dayang Deno Dayang Deno March 14, 2013
bagus kan, skrg mudah,, boleh simpan dan senang.. btw akak, deno belum bank in lagi yang deno nak ruang iklan dgn akak.. nanti bila dah bank in deno msj akak ya :)
Miss N™ Miss N™ March 14, 2013
haaa..betul2 besar ni...
:)
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2013
untunglah hasil berblog banyak.dpt la beli barang2 utk anak2 tanpa harapkan suami.untung alisha n aqilah
aziazib aziazib March 15, 2013
bertuah alisha dan aqilah dpt ibu yg pandai merancang...
Unknown Unknown March 15, 2013
Alhamdulilah dgn rezeki nuffnang..nnt leh beli external pulak lagi banyak leh siman memori..
Unknown Unknown March 15, 2013
Bagus ina..nieza letak setengah lam cam..phone..gambar pon tak cuci2 lg...bila la -.-
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 18, 2013
next time beli external lak..beli yg 1tb...besar weii :P

fieda fieda March 18, 2013
nmpk gak hasil duit nuffnang kan..
Mimie Mimie August 01, 2013
Nampak jugak barang duit hasil Nuffnang kan kak ina