Dress untuk Alisha & Aqilah dari hasil tangan Noen

Alisha & Aqilah dapat dress dari Noen.. Jangan tak tahu, Noen yang jahit sendiri tau.. Noen ni sangatlah pandai jahit.. macam2 yang dia jahit.. project terbaru Noen sekarang ni, jahit CLOTH PAD.. U all memang patut terjah blog Noen untuk tengok segala hasil jahitan Noen...


Alisha & Aqilah, dapat dress dengan corak ais krim... tau tak, alisha siap kata sedapppppp sambil tunjuk gambar aiskrim kat dress tu.. ahhah.. Ohya, sorry lah yer Noen, time ni, alisha yang baik ni, tak bagi kerjasama.. suruh posing pun tak nak.. sebab ibu paksa suruh pakai dress... kikikii.. Actually, sekarang ni, sejak2 ekzema menyerang ni, dia jadi memilih pulak baju... asyik duk ulang baju sama je kojenya... 


Aqilah ni jangan cakaplah.. sentiasa riang kalau nampak kamera... confirm akan tengok kamera punya.. hihi.. Dress ni memang sesuai dengan Aqilah.. ngam2.. tapi yang alisha tu singkat sikit.. bila alisha pakai sampai kat  tengah betis.. eh, ke memang dress ni sampai kat situ je labuh dia ek.. hihi


Nak nampak lebih jelas design dress 2 beradik ni, tengok gambar atas ni... Untuk pengetahuan u all, jahitan Noen ni sangat2 cantik!! Jenis kain dia tu pun, best je.. sejuk je gayanya... Ohya, kalau u all nak beli or nak tempah hasil jahitan Noen ni, u all boleh terjah dekat MamAlya Boutique.. Macam2 design yang Noen boleh jahit + sangat2 cantik!!.. Kalau u all tak nak tempah dengan Noen tapi nak dapatkan kain yang cantik2 camni.. bermacam2 corak, u all boleh terjah Kawaii Cotton Station.. yela, mana nak tau kot2 u all pun pandai jahit tapi tak tahu nak beli kain cantik2 kay mana.. silalah terjah yer (",) Apa2 pu, TERIMA KASIH dekat Noen sebab hadiah Alisha & Aqilah dress yang cantik nih! (^_^)

{ 29 comments.. read them below or add one }

ieda immi ieda immi March 22, 2013
aah comel sgt2 ...

eii geram tgk aqilah senggih tuu ! ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons March 22, 2013
cantiknyer kalo sue ada anak pompuan mesti kuat melaram sue kerjakan
Mama Vogue Mama Vogue March 22, 2013
Amboi comel nyer anak dara berdua ni, walaupun Alisha wat muka gitu..hihihi.
Sedap ye baju aiskrim..

Kalau rasa singkat, Ina pakaikan Alisha dengan legging ler..cadangan je :)
Dylla Abas Dylla Abas March 22, 2013
mmg nmpk "sedap" skirt tu :) nice!
Mama Adam Mama Adam March 22, 2013
Separas betis? Ok la tu saiznya. Kalo separuh paha barulah singkat :)
Mieya Atiera Mieya Atiera March 22, 2013
comel je. Untung kalau pandai menjahit kan?
Jemarisuri Jemarisuri March 22, 2013
comei plak tengok dua beradik ni..baju sedondon...^^
Haryati Faizal Haryati Faizal March 22, 2013
alalaaa...comeinye aqilah pakai bj tu... awat kakak??? senyum la sket...
Mimi Azirah Mimi Azirah March 22, 2013
comel je baju alisha n aqilah
lizz lizz March 22, 2013
cantik...sweet sangat kaler dier kan...
Myra Jay Myra Jay March 22, 2013
Cantik baju 2 beradik ni..
Aqilah sangat happy je nengok ha :)
Mrs Velentine Mrs Velentine March 22, 2013
jahit sendri..cantiknya..klik2 digi
Ibu Lala Ibu Lala March 22, 2013
Alor lor lor..tomeynye..
Sally Yatiey Sally Yatiey March 22, 2013
Cantikkkk dress alisha & aqilah ni..
caliph shuriken caliph shuriken March 22, 2013
bole jadi duta ais krim pasni, kn ^^
azizah :) azizah :) March 22, 2013
haah comey je aqilah n alisha pakai.. untung kalau pandai menjahit ni tau..ruginya jijah tinggalkan menjahit dulu separuh jalan..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha March 23, 2013
Ada anak pompuan nilah yg bestny...dapat beli n pakaikan baju yang lawa2 ...kalau org bagi hadiah lagilah syok... Mak pun suka tengok anak sdiri lawa...
Puan Kutu Puan Kutu March 23, 2013
comelnya alisha n aqilah dengan dress masing2..klu sy la kan..klu dpt baby girl baru boleh terjah sana kot.aiman ni tak sesuai la kan nk pkai yg macam gini.lgpun dia oversized.muahaha
NoEn NoEn March 24, 2013
dress ni boleh aje nk takat mana pun...yg alisha punya mmg sengaja sy jahit paras betis...

kalau dh singkat, leh jadikan blouse...ehehe
Nora Karim Nora Karim March 24, 2013
alololo... comeinya alisha n aqilah pakai dress tu...
emma emma March 25, 2013
cantik dress nye.. btambah cantik n comel bile 2bradik ni mmakainye :-)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 25, 2013
comel la dress tu..tambah2 yg pakai dua bradik ni lg la bertambah comel.geram nengok aqilah tu cm nk geget2 asa kihkih
fieda fieda March 25, 2013
mmg ctk baju tu ina..
fieda fieda March 25, 2013
mmg ctk baju tu ina..
QasehnyaRania QasehnyaRania March 25, 2013
cantik...
amboi alisha duduk siap bersilang kaki..hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 26, 2013
salam k.ina..

wahh..cantik2.. lain dr yg lain corak kainnye..

tahniah kak..comel diorg pakai :)