Alisha & ibu makan Pure Marine Collagen (PMC)

Hari sabtu malam baru ni, saya dah start amalkan makan PMC ni.. 2 kali sehari, pagi & malam... Ohya, saya makan dengan vitamin c Shaklee tau... yela, kalau makan dengan vitamin c kan lebih bagus.. cumanya saya jarakkanlah masa makan PMC & vitamin c tu (",)

PMC yang saya dah masak, baru kuar dari peti ais..

Saya makan PMC ni macam tu je tau.. macam gambar kat atas ni.. cedok dengan sudu pastu terus ngap kat mulut.. hihii... Saya takda plak bau hanyir or bau yang kurang menyenangkan... bukan apa, sebab sebelum ni, saya duk baca orang kata tak tahan dengan bau dia, so, dorang makan dengan air oren... tapi tu la, tekak lain2... (",)

Ohya, yang paling hebat, Alisha pun makan camtu jugak tanpa campur apa2... hehhe... Tak sangka pulak anak saya boleh makan... *so, auntie2 yang tak leh makan camtu je, sila malu dengan alisha yer... hihii (^_^).. Rasa dia lebih kurang macam kita makan agar2 yang tawar or sumi yang tawar.. camtu je.. tak da nak rasa apa2 yang kurang memuaskan melekat kat tekak...

Kalau u all nak tahu, PMC ni lagi sedap dari minyak kelapa dara... minyak kelapa dara, kalau telan, rasa dia tu, melekat kat tekak... tu yang saya kata PMC ni sedap.. (",) ohya, Alisha pun makan minyak kelapa dara gak, maybe sebab tu dia pun lalu nak telan PMC kot.. (",)

Saya guna PMC ni untuk jadikan masker & makan.. nanti baru story kesan dia 

THANKS DEKAT EMMA SEBAB HADIAHKAN SAYA PURE MARINE COLLAGEN NI (",)


{ 21 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine March 18, 2013
mmg best kan kak..MV pun minum pakai air suam jer
Mama Vogue Mama Vogue March 18, 2013
Tak panas ke dear?
Tak sabar nak tau kesan Ina makan PMC ni :)

Nora Karim Nora Karim March 18, 2013
amboi.. kemain alisha nak awet muda juga.. hehehe
Sally Yatiey Sally Yatiey March 18, 2013
Wah, alisha pun makan jugak? hee
fieda fieda March 18, 2013
makin comey la ina pasni...kak fieda takut la nk beli..sbb sume dok pakat kata hanyir la..
emma emma March 18, 2013
hehehe malu la ngan Alisha leh mkn pmc camtu je..

#kak ina smlm da cube mkn tanpa campur prisa, kembang kempis idung nk telan tu, huhu..
umi alya umi alya March 18, 2013
amboi2 2 beranak ni, mesti makin cun pas ni
iietamalek iietamalek March 18, 2013
pernah rase, tapi rase biasLA tawar..hehe
izan mama mia izan mama mia March 18, 2013
xpernah try lagi,..laa nampak cam agar2 jer
Deqla manjew Deqla manjew March 18, 2013
perghh.. alisha x mkn dek usia la nnti...hihihii
azizah :) azizah :) March 18, 2013
wahhh....akak dah start makan PMC ni...alisha pon tak terkecuali.. bagus2..
Cik Nur™ Cik Nur™ March 18, 2013
nur minum dengan air masak...
emak pula mkn mcm tu je..
hihih...

hebatlah alisha mkn mcm tu je. :)
eita eita March 18, 2013
haaaa..yg ni lh..ce try sapu kt tubuh alisha..in shaa allah
jaakechik jaakechik March 19, 2013
jaa kena minum ngn air oren twister sbb pmc ni ada bau yg x myenangkan la kak... kalau minum ngn oren twister elok jer masuk tekak...hihi...
jaakechik jaakechik March 19, 2013
jaa kena minum ngn air oren twister sbb pmc ni ada bau yg x myenangkan la kak... kalau minum ngn oren twister elok jer masuk tekak...hihi...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
Salam k.ina..
hihi..cma pun baru nk menerai PMC ni..
hehe..malu jgk ke alisha.. baunye pelik ckit.. huuuuuu
Fiza Rahman Fiza Rahman March 19, 2013
Femes betul PMC ni yer. Rasa mcm nak try juga.

Wah...makin cantik lah ibu & anak nanti ☺☺
Shida Radzuan Shida Radzuan March 19, 2013
kalau ank buah shida mmg xdela nk mkn hehee..
zahidahwahid zahidahwahid March 19, 2013
macam nak jugak la pmc... malu dgn alisha... hehehe
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
wah nanti makin cun la kak ina..nanti kak ina review la hasil makan PMC ni yer
ayut ayut March 20, 2013
hahhaa...ayat sila malu gan alisha tu mmg best...adehhh...mesti best kesan ye ni :)