Alisha jadi pembonceng pulak

Kalau entry sebelum ni, Alisha yang bawak moto tapi kali ni, Alisha pulak jadi pembonceng.. hihii


Eksen je ni u all.. Aiman (merujuk kepada budak lelaki dalam gambar) bukan pandai bawak pun... (",) Ohya, untuk pengetahuan u all, Aiman ni bukan anak adik saya tapi anak jiran.. dia memang rapat dengan adik saya.. dah macam anak sendiri.. duk usung ke hulu ke hilir... Emmmm adik saya belum dapat anak lagi walau dah hampir 7 tahun kawen... belum ada rezeki lagi...


Yang tukang gerakkan moto ni, adik saya yang perempuan.. Alisha kene duk belakang sebab saya suh gilir2 duk depan.. yela, kalau ikut alisha, dia je yang nak bawak... orang dah teror bawak moto besar la katakan.. muahhaha.. Tengok gambar ni, ni yang rasa nak anak lelaki plak ni.. kikikiii *moga anak saya yang ketiga nanti lelaki.. haippp saya belum nak peknen lagi yer.. tunggu Aqilah 2 tahun, baru pikir pasal tambah anak (^_^)

{ 24 comments.. read them below or add one }

Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 27, 2013
merancang ke adik akak tu?.hehehe...

ada hati nak menambah ye.mohon bersabar :P
Mas Zull Mas Zull March 27, 2013
assalamualaikum intan...seronoknya dpt join bermain sekali ...
syawalsimpsons syawalsimpsons March 27, 2013
sweet je dak aiman ni ye bila tgk kamera
Deqla Manjew Deqla Manjew March 27, 2013
hihihi... xpe..eksyen dulu..nnti lama2 pndai la...
izan mama mia izan mama mia March 27, 2013
haip,..kalau tggu lagi 2 tahun..tak sempat nak ramai laa ina..hihi..

mg adik ina akan dapat baby juga nnt
Mrs Velentine Mrs Velentine March 27, 2013
semoga adik kak ina akan dapat zuriat juga.amin...
Haryati Faizal Haryati Faizal March 27, 2013
alahai sweetnya diaorang ni ye...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 27, 2013
salam k.ina..

hehehe.. dh mcm model moto je..
comel! :)
Nora Karim Nora Karim March 27, 2013
seronok la tu ada kawan nak main naik motor tu...

Moga adik ina segera dapat baby...
iietamalek iietamalek March 27, 2013
Amboi, membonceng dgn boypreng eh...hehe
Seneorita Baharin Seneorita Baharin March 27, 2013
Chomelll alsiha n aiman ni :D aiman tak kesahh ye..heeheeee
Si Matatajam Si Matatajam March 27, 2013
Cam berkapel plak gayanya tu..muahahaha
Cik Nur™ Cik Nur™ March 28, 2013
kiut je alisya duk belakang
fieda fieda March 28, 2013
gi dating ke tu...
azizah :) azizah :) March 28, 2013
hehe so sweet jer...

ye kak.. tambah anak lelaki cukup la lengkap satu keluarga kan..hee
syiela syiela March 28, 2013
heheh dan merancnag ye nk anak apa lepas ni :)
ayut ayut March 28, 2013
tukar2x ea alisha..bru blh men gan kawan nama yer ^^ bgus2x..

klu ank lelaki kena ada partneer gak..kang takde kawan cian dia..mkne ye akak kena ada 4 org..eh?planning kan utk org plak :D
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 28, 2013
Suke tgk alisha.. Nk2 rmbut die tu :)
QasehnyaRania QasehnyaRania March 30, 2013
in shaa ALLAH sama2 doakan ye..

Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 31, 2013
hamboi menarik sakan tu hahaha
emma emma April 02, 2013
Alisha naik moto besar pn ttap ayu hehehe..
emma emma April 02, 2013
Alisha naik moto besar pn ttap ayu hehehe..