Wajah Ibu Alisha & Aqilah selepas seminggu guna....

Ini adalah entry kedua saya tempek gambar sendiri selepas bersalinkan Aqilah... kalau yang pertama dulu, masa kami pergi Zoo.. tapi time tu, gambar separuh full... yang ni pulak yang kedua, masa kami pergi Pengkalan Hulu hari Jumaat baru ni (",)


Ini adalah gambar terkini saya selepas Seminggu mengamalkan makan Pure Marine Collagen (PMC) & dijadikan masker + makan Vitamin C Shaklee + Sapu Minyak zaitun di muka..


Ohya, untuk pengetahuan u all, lepas kawen saya memang dah jarang mekap.. Boleh dikatakan kalau mekap hanya 2 3 kali setahun.. tu pun harap hari raya or kenduri kawen sedara mara.. hihii.. saya lebih selesa just pakai krim + bedak + lipgloss.. Bedak pun bedak Pureen yang Alisha & Aqilah guna.. kah kah kah...

{ 30 comments.. read them below or add one }

Aju Mohit Aju Mohit March 25, 2013
ala tomei2 mama alisha dan aqilah ni, akak byk jeragat, kalau tak make up sure, nmpk byk hitam2 tu hehehehe
Masya Masya March 25, 2013
dah hilang semua jerawat yer.. memang berkesan hihihihihi.... teruskan amalkan kalau itu dah terbaik... dan upkan sikit tulang pipi tu.. buat ina nampak kurus...
dak-eiza dak-eiza March 25, 2013
canteknya dia!!!!
terkelip-kelip mata nengok
*admire*
Roziah Khalid Roziah Khalid March 25, 2013
emm memang comel dengan senyuman tu.. bagusnya tak mekap.. natural gitu..
Mrs Velentine Mrs Velentine March 25, 2013
nampak perubahannya kak..makin berseri2
deno deno March 25, 2013
cantik putih bersih gitu.... suke!:)
emma emma March 25, 2013
entry yg sy tunggu2 heheh..
cantik kak ina!suke tgk cheekbones tu :-)
Haryati Faizal Haryati Faizal March 25, 2013
takpe yang penting pakai bedak jugak kan...takde la biarkan muka berminyak...
nanakimie nanakimie March 25, 2013
mude remaja gitu,heeee^-^

mana aqilah?
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 25, 2013
awet muda tu..licin muka kak ina :-)
Dylla Abas Dylla Abas March 25, 2013
tudiaaa pipi dia..huhu :p

p/s : kulit dah cantik xyh make-up sgt..natural beauty je :)
fieda fieda March 25, 2013
tu dia...comey lote tu ina...mmg muka ina dh lain sgt pas bersalinkan aqilah ni..nk2 mkn plk pmc lagi la bertambah comey..
QasehnyaRania QasehnyaRania March 25, 2013
tak yah makeup..membazir..hihi
natural beauty lagi cute :)
ayut ayut March 25, 2013
nmpk cerah :) berkat mkn suppliment tu nmpk yer ^^
Azi Azi March 26, 2013
suka tgk pipi ina. cer ina listingkn perubahan yg berlaku pas guna semua tu. sbb kitaorg hnya leh tgk gmbr je.
Azi Azi March 26, 2013
suka tgk pipi ina. itu kesan drpd pnggunaan semua tu ke. cer ina listingkn perbezaan sblm dn slps guna. gmbr xberapa nk mnjelaskn semua tu...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 26, 2013
salam k.ina..
hehe..alhamdulillah...shantiknye ibu aqilah & alisha ni..
dagu aqilah ikut akak la.... :p
Deqla Manjew Deqla Manjew March 26, 2013
manis senyuman ina... wajah mulus jek.. indah ciptaan Allah.. ;)
Nora Karim Nora Karim March 26, 2013
mmg berkesan la semua yang ina pakai tu...
azizah :) azizah :) March 26, 2013
berseri2 lah ibu ni...
Puan Kutu Puan Kutu March 31, 2013
klu berkesan apa salahnya teruskan utk kecantikan..suami pun makin syg.hakhak
UniMeOw UniMeOw April 01, 2013
uni rasa kan...pas kawen t pon uni akan malas mekap gak..haha *berangan*