Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 telah diketahui

Malam tadi Alisha dah pun cabut undi untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013... So, saya dah tahu lah sape pemenangnya.. hihii.. Opsttt tak boleh bagitahu u all lagi.. Tunggu pagi nanti yer.. Saya akan buat auto publish pukul 7 pagi nanti.. so, tungguuuuuuuuuuuuu... hihihiii (^_^)

Ohya, nak cite kat u all, pening saya melayan juri cilik kita tu.... saya suruh dia cabut undi start dari pukul 8 malam, lagi 5 minit nak pukul 10 baru siap... adehhhh... Yela, dia tak nak fokus cabut undi semata2... time tu la dia nak main dengan aqilah, time tu lah dia nak makan, time tu la dia nak kencing, time tu la dia nak tengok tv... pendek kata, semuanya time saya suruh cabut undi tu... hahahha

Tapi nak wat camne kan... layankan je la... hehhe.. Haaa untuk pengetahuan u all jugak, saya hanya akan terima kertas undi Alisha, jika dia bagi saya satu kertas undi, kalau dia bagi lebih dari tu, saya akan gaul kertas undi tu lagi sekali & suruh Alisha cabut undi lagi (",)

Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 telah diketahui

{ 19 comments.. read them below or add one }

Cik Nur™ Cik Nur™ March 08, 2013
wahh...siapalah yg bertuah tu.. :)
Apapun, alisha dah jalankan tanggungjawab dia dengan baik. :)
tenku butang tenku butang March 08, 2013
ha3.. sweet j.. semuanya nak buat time cabut undi yeaaaa.. =P
Sally Yatiey Sally Yatiey March 08, 2013
Ingatkan dah umum pemenang tadi.. haha ^_^ Siapakah yang bertuah ituuuu.. Goodluck untuk semua yang menyertainya :D
Mieya Atiera Mieya Atiera March 08, 2013
wah... tak sabarnya nak tahu keputusannya !
Anis Athia Anis Athia March 08, 2013
Harap2 la menang.. Hehehe
Mama Adam Mama Adam March 08, 2013
Wahhhhh... siapakah yang bertuah itu?
Deqla manjew Deqla manjew March 08, 2013
da tgk.. xde rezeki kali nih.. huhuhuhu
azizah :) azizah :) March 08, 2013
hahaha xde rezeki kali ni..
Mrs Velentine Mrs Velentine March 08, 2013
mv xda rezeki..tp tahniah buat semua
Azi Azidah Azi Azidah March 08, 2013
budak2 mmg xreti duduk diam... mcm2 kpla dia nk buat...
yana aina yana aina March 08, 2013
ya Allah .. mcm tak percaya jerk dpt cabutan ke3. terima kasih sis .. hampir tak perasan menang. sbb selalu takda luck ... hehehh
Si Matatajam Si Matatajam March 08, 2013
Bestnya depa yg bertuah tu
Nora Karim Nora Karim March 08, 2013
mesti dia musykil, selalu cabut sikit je.. kali ni kena cabut banyak pulak... hehehe kelakar pula baca entri ni...
Puan Kutu Puan Kutu March 09, 2013
budak kecik mmg ssh nak fokus n bagi kerjasama.byk plak tu nak cabut kan
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 11, 2013
sapa yg menang tu best la yg tak dapat ni nengok jer la hahahaha
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 11, 2013
haha macam2 jugak ye Alisha ni.bese le tu :)
syiela syiela March 11, 2013
lepas ni alisha dan aqilah cabut undi :)