Gambar candid Alisha & ibu

Sebenarnya saya nak tempek gambar saya & Alisha.. tapi bila godek2 takda.. ada gambar candid camgini je.. hihii.. Bila dah macam ni, baru saya tahu yang rupanya saya dah lama tak bergambar berdua dengan Alisha or Aqilah.. tapi gambar dorang berdua.. memang berlambak2.. (",)


Actually, time ni, kami pergi ke PGA PENGKALAN HULU.. Rumah adik saya.. Masa ni, dah pukul 7 lebih gak tau.. baru lepas ujan.. Ohya, jangan pelik, muka saya memang dah makin berisi ye u all.. Dah tak cengkung cam sebelum ni.. Berat badan dah angka 5 la katakan... hihii.. Sampai jiran saya duk tegur tulang pipi saya dah timbul.. dah cantik katanya.. (^_^) *maksud jiran saya cantik tulang pipi tu tau sebab dah tak cengkung..


Muka Alisha dah makin ok kan.. dah takda bintik2 merah... badan dia pun dah ok.. saya sapu minyak kelapa dara dekat 1 badan dia.. 2 kali sehari selepas mandi..

{ 37 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 25, 2013
mmg muka candid..nampak dah ceria muka sekarang
Mama Vogue Mama Vogue March 25, 2013
Alisha tengok ape?
Ibunye pulak bebelkan sape?
Hihihihihi..
maria firdz maria firdz March 25, 2013
wah.. ikut muka ibu dia lah... :)
aimi adilah aimi adilah March 25, 2013
the gojes ammy n daugther =)
ieda immi ieda immi March 25, 2013
aah adik dah nampak berisi sikit ..
suke je tgk ..
alhamdulillah semakin sihat dgn gugurl 2 org ! ;)
CtAyue CtAyue March 25, 2013
hehe.. ahah lah, ina dh tembam sikit kan..bagus lah gitu, ayu jgk yg lambat nk naik berat, pregnant pun perut je yg membsar..hehe.. alisha walau tak tgk camera, tetap cute tau..
UmmiAbi UmmiAbi March 25, 2013
Wow..like mother like doter..sama cantik..sweeet sgt..:)
Roziah Khalid Roziah Khalid March 25, 2013
oo kem tu besar kan.. comel anak beranak ni...
Mrs Velentine Mrs Velentine March 25, 2013
heheh..candid..ya kak ina punyamuka dah berisi sikit..makin cantik
Zira Aziz Zira Aziz March 25, 2013
..suka tgk gmbr candid..

#pasal ape gambr ke 2 tu muka bekerut semcm je..hehe
Tina Othman Tina Othman March 25, 2013
cantik gambar candid tu

ala muka je nampak berisi tapi rasa badan masih kurus mcm dulu kan, untung ina
KhaiZa KhaiZa March 25, 2013
minyak kelapa dara memang baik... sy pun guna
Anim Daim Anim Daim March 25, 2013
ooo
adik awak duduk Ph yer
dah Duduk dekat Kem PGA yang Baru 2 ker
nea lopah nea lopah March 25, 2013
tetap cntik wpun berisi cikit jer bukn bnyk pun kan? hehe
emma emma March 25, 2013
suke tgk gamba candid ni hehe..
Haryati Faizal Haryati Faizal March 25, 2013
ok la tu berisi sket...br nampak comei...
nanakimie nanakimie March 25, 2013
alahai,comelnya ibu dan anak neh,heee:)

gambar ni cantik sangat,tambah model candidnya pun comel,heee
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 25, 2013
both sama2 cantik hehehe & sgt comey
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 25, 2013
alisha comey cm ibu dia gak...ceria jer hehe...awet muda nih
Dylla Abas Dylla Abas March 25, 2013
muka k.ina dh bulat sket la..huu :p
fieda fieda March 25, 2013
olololo...comel 2 beranak ni..
QasehnyaRania QasehnyaRania March 25, 2013
ok la berisi sikit :)
dah ada tulang pipi maintain :)
lizz lizz March 25, 2013
cantik n comel...
ayut ayut March 25, 2013
mmg btl2x candid...hahaha.comey dh tu.alisha yer comel sbb mak ye pon cantik ^^
laskar pelangi laskar pelangi March 25, 2013
suka tgk gambar tu ;)
candid gitu. heeeee~
izan mama mia izan mama mia March 26, 2013
ina dah makin bulat mukanya..hahah..harap bertahan,..jangan bertambah pula..dah comel dah lagu tuu
Azi Azi March 26, 2013
ibu dn anak sama cantik
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 26, 2013
salam k.ina..
hehe..comeynye dua beranak ni..
ape la agaknye kak ina tgh cakapkan tu.. ? :p
Deqla Manjew Deqla Manjew March 26, 2013
subhanallah cantik nye dua beranak ni... terpana tau tgk pic candid ni...
Shafiq Shafiq March 26, 2013
Padanlah macam kenal je gambar pagar belakang tu! Akak, rumah saya kat PGA Pengkalan Hulu. Adik akak tu duduk blok mana?
Nora Karim Nora Karim March 26, 2013
heheh comei ibu dan anaknya... ^_^
azizah :) azizah :) March 26, 2013
alisha comey bla candid ni ha.. akak pulak mmg nampak dah berisi.. kalau dulu cengkung je kan..
Puan Kutu Puan Kutu March 31, 2013
berisi sikit cmni makin berseri je muka..:)