Alisha dah pandai bawak motor besar


Fuyoooo Alisha bawak moto besar... hehhe.. Ni kat umah adik saya lah ni.. Adik saya beli khas untuk budak2 yang datang umah dia.. Tau tak, Alisha ni takut dekat Pak Ngah dia tu.. bila pakngah dia tu ada kat rumah, dia tengok je motor tu.. tak naik pun.. tapi bila pak ngah kuar umah... tu diaaa.. habis satu umah dia pusing bawak moto.. hihii

Alisha bukan main suka naik moto ni.. Opah kesayangan Alisha tu, siap dah suruh adik saya belikan satu untuk Alisha.. tapi belikan motor yang sesuai dengan perempuan la kan... Ibu Alisha ni yang excited dengar... hahahh.. Tak sabar nak tengok motor Alisha pulak... hihii... Cucu my mum hanya Alisha & Aqilah je.. tu yang my mum duk perabih duit kat budak berdua ni jer... (^_^)

Ohya, motor macam dalam gambar atas ni.. Adik saya beli dengan harga RM100++ tau.. dia beli kat Betong.. katanya kalau kat Malaysia ni, harganya RM200++.. Adik saya duk kat Pengkalan Hulu so, dekatlah dengan Betong kan...

{ 30 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 27, 2013
fuyoo..pandai tu.kalo syawal, mau larik tu..
sueshe sueshe March 27, 2013
wahh..bestnye... betong?? blh buat kiriman rasmi x?haha...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 27, 2013
untung jadi cucu sulung ne.semua duk perabis duit kat dorg kan.mcm babychenta la tue..bday dia bulan lalu,eca belikan buku ABC.kjap je dia tgk,pastu letak...nanti ada sedara dtg ruma,baru buka tunjuk dia pandai baca.hahaha
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 27, 2013
untung jadi cucu sulung ne.semua duk perabis duit kat dorg kan.mcm babychenta la tue..bday dia bulan lalu,eca belikan buku ABC.kjap je dia tgk,pastu letak...nanti ada sedara dtg ruma,baru buka tunjuk dia pandai baca.hahaha
Azi Azi March 27, 2013
itula mmg dh survey dua ratus plus plus. murahla seratus tu. pasni alisha bolehla jd pelumba moto gp. hihj..kn alisha dh ada helmet pn kn...
Mrs Velentine Mrs Velentine March 27, 2013
murahnya...MV pernah beli kereta besar untuk haikal rm2++ kat tangkak
nanakimie nanakimie March 27, 2013
hehe,sama la moto alisha naek tu dgn anak buah nana punya,abang ipar beli kat kedai borong mainan kat chowkit,rasa dalam 100++ jgk,
Tihara Tihara March 27, 2013
waw best nya alisha dapat moto beso :)
Nora Karim Nora Karim March 27, 2013
wow.. besar betul motor tu... murah la ek kalau RM100++ je... selalu yang akak jumpa RM200++
Dylla Abas Dylla Abas March 27, 2013
wahhhh...cam inspektor Syafiqah dlm gerak khas the movie tu dah :)
Pondok Papan Pondok Papan March 27, 2013
haha..boleh dah tu pusing2 malaysia..saya dah dapat hadiah tu..hehe..terima kasih..
miza yusof miza yusof March 27, 2013
comel alisya posing dengan moto besar :)
Mas Zull Mas Zull March 27, 2013
assalamualaikum intan...wah mmg seronoknya Alisha naik moto besar tu...;)
Deqla Manjew Deqla Manjew March 27, 2013
perghh cantiknye motor alisha.... nk tumpang blk keje nnti bole tak alisha? kohkoh
izan mama mia izan mama mia March 27, 2013
mmg barang kat ctu murah ina,...ehe..bergaya sakan si alisha nie
Haryati Faizal Haryati Faizal March 27, 2013
cucu kesayangan la tu ye...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 27, 2013
salam k.ina..

hehe..alisha nmpk ranggi..
yeay..nnti dptla moto baru ye alisha... :)
iietamalek iietamalek March 27, 2013
Besar motor dari alisha..hehe
Seneorita Baharin Seneorita Baharin March 27, 2013
fuyoohh alishaa bawak moto besaoo tu..hehe..hebat3! :D
Si Matatajam Si Matatajam March 27, 2013
Sayang cucu mmg sanggup berabih tu..sama ngan my MIL..
Cik Nur™ Cik Nur™ March 28, 2013
tak sabar pula nak tgk moto alisha...
mesti kiut... :)
fieda fieda March 28, 2013
dh ada lesen belum tu..kang kena saman pulok...kikiki
Fiza Rahman Fiza Rahman March 28, 2013
Santeklah motor besar tu. Murah lah. Aritu gi nilai, murah2 juga. Rasa mcm nak rembat 1 utk qahirah ☺☺
azizah :) azizah :) March 28, 2013
100?? murahnya kak.. kalau jijah pon nak beli.. hehe

nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 28, 2013
Bestnye bdk zmn skang dpt main moto mcm ni. :)
Sally Yatiey Sally Yatiey March 29, 2013
Seronok Alisha! hehe :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 31, 2013
jgn laju2 k..ikut had yg ditetapkan kihkihkih :p
emma emma April 02, 2013
wah2 Alisha xlame lg ade moto sndr pulak ye :-)
Mimi Azirah Mimi Azirah April 03, 2013
acik yg dah tuo nih pun tak reti tunggang moto besar