Sample @ hadiah dari huggies

U all tahu kan, saya ada dapat sponsored post dari HUGGIES.. So, Huggies bagilah saya sample untuk saya cuba dekat 2 orang anak saya yang baik budi pekerti tu untuk di review.. (^_^).. Sebelum sample huggies tu dapat, saya duk pikir, saya akan dapat pampers je.. Alaaa macam selalu kita dapat bila request sample tu.. (",)


Rupa2nya... Huggies bagi banyak barang.. hihii.. First time dapat sponsored post la katakan.. so, ada banyak rasa jakun disitu... muahahhah...


Tapi yang paling menarik, saya berkenan tengok beg ni.. hahhaha.. Comel je... Design baby pakai pampers Huggies lagi.. muahhahha


Seronok gak dapat hadiah camgini... Moga ada lagi rezeki saya untuk dapat sposored post (^_^) Ohya, kalau u all nak sample huggies dry pants, boleh request kat sini yer... (",)

{ 26 comments.. read them below or add one }

Miss N™ Miss N™ March 12, 2013
Eh..mmg comellah Beg tu.... :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha March 12, 2013
perfhhh comel plak dompet tu
Dylla Abas Dylla Abas March 12, 2013
ok..beg tu mmg sgt comel!
lizz lizz March 12, 2013
comelnyer beg tu...
Unknown Unknown March 12, 2013
alhamdulillah. Murah rezeki
Ibu Lala Ibu Lala March 12, 2013
Mcm mana nak request ek. Akk dah register dah. Anak akk no 1 dulu pakai huggies. Tp yg no 2 ngan no 3 x tahan pakai huggies ni sbb klw pakai jadi ruam kat montot dia. Start dr situ da stop. Tp klw dpt free apa salahnye kan.
syawalsimpsons syawalsimpsons March 12, 2013
wahh bestnyer dapar hadiah dari huggies ni
Mrs Velentine Mrs Velentine March 12, 2013
bestnya..dapat banyak barang
maszull maszull March 12, 2013
assalamualaikum intan...cute nyer beg tu...:)
Unknown Unknown March 12, 2013
hahaha.. comelnya hadiah.... rupa pampers dah tu...
Izan Ishak Izan Ishak March 12, 2013
ingatkan apa tadi...beg rupanya ye. comel!
Unknown Unknown March 12, 2013
Comelnya hadiah tu!! :D
ajumohit ajumohit March 12, 2013
comel kan ina, betullah ina, akaknya entry publish 17/3/13 nnti, huhuhu agaknya entry akak tak best kot tu yg dia letak ujung2 tu...muahhahahhaa
Unknown Unknown March 12, 2013
wah beshnye...dpt hadiah...dr sponser...
emma emma March 12, 2013
hehehe mmg comel la beg tu kak ina :)
Unknown Unknown March 12, 2013
comel betul beg tu. hihi
Masya Masya March 12, 2013
murah rezeki aqilah....
Nora Karim Nora Karim March 12, 2013
ha ah la... comei pulak beg tu...
shahdiana shahdiana March 13, 2013
ina..yn leh o9 dr phone je..huhu..bb dah hilang..aduhai...3 ari ni pulak yn kn muntah n cirit birit...lemah satu bdn...tahniah..yn pn naik teruja tgk brg bby tu..ank2 yn pkai huggies tau...ok...bpe taun dah dr hkal..bila dah besar yn seli kn dgn drypees
fieda fieda March 13, 2013
tahniah ina...mcm2 ina dapat ye..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 13, 2013
salam kak ina..
hihi..unikla beg tu..

tahniah2..
cma try nk mintak sample.. xboleh2 nk submit pun hari tuu.. huhuhu
Unknown Unknown March 13, 2013
serius mula2 jijah terpikir apakah tu.. rupanya beg...hehe so cute!
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2013
sy cuba buat hari tu dh cuba submit pun tak boleh..2 3 kali buat terus fedup..apesal tak bley submit?