Yeayyy finally dapat resize video... (^_^)

Akhirnya saya dah tau camne nak resize video yang bersaiz besar gedabak ke saiz lebih kecik.. (",) Saya download video converter dekat freemake... (",) Tapi kan, viedo ni nampak gelap la plak... kalau yang saiz besar tu cerah je.. tapi tak kisahlah.. janji ado... hihii

Video hanya 19 saat

Untuk permulaan, layanlah video aqilah ni dulu... Apa maksud Aqilah buat macam tu yer?.. Tanda dah tak sabar nak makan ker?.. hihii... Lagi sebulan je bolehlah aqilah makan solid food... (",) 


Yeayyy finally dapat resize video... (^_^)

{ 26 comments.. read them below or add one }

iietamalek iietamalek March 19, 2013
Nak try jugalah, tq kakina sharing
Deqla Manjew Deqla Manjew March 19, 2013
tak dapek tgk la... huhuhuhu....
Fiza Rahman Fiza Rahman March 19, 2013
Alaaaa....tak bley view.
intanfirdaus247 intanfirdaus247 March 19, 2013
Salam Ina...Dah besar dah Aqilah..x lama lg dah leh makan solid food dah..
Sally Yatiey Sally Yatiey March 19, 2013
Comel Aqilah! ^_^
Lepas ni, boleh upload banyak video lagi.. ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman March 19, 2013
Ina, saya dah email no account. Sorry sgt, tak perasan msg ☺☺
Nazayiena Ayiena Nazayiena Ayiena March 19, 2013
xleh nak tgk plk,huhuhu....
lizz lizz March 19, 2013
tak boleh buka pun videonyer ni...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 19, 2013
kecik tul kak..hehhee..aqilah mcm tunjuk nak makan something je tu.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 19, 2013
kecik tul kak..hehhee..aqilah mcm tunjuk nak makan something je tu.
Papa Mifz Papa Mifz March 19, 2013
dah berjaya yer, tahniah lah yer...:)
Haryati Faizal Haryati Faizal March 19, 2013
alahai tak bley tgk pulak...
Nora Karim Nora Karim March 19, 2013
heheh dah nak merasa makanan la tuh... hehe comel pulak...
Ema Blog Ema Blog March 19, 2013
macam gatal gusi pun ia
emma emma March 19, 2013
alaa xleh bukak video ni kt ofis :'(
emma emma March 19, 2013
alaa xleh bukak video ni kt ofis :'(
Mrs Velentine Mrs Velentine March 19, 2013
dia x sabar nak makan lah kak..hehe
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 19, 2013
yui lak terliru tgk dia buat mulut cmtu..haha
Dylla Abas Dylla Abas March 19, 2013
haa..puas hati dpt tgk Aqilah b'gerak :p
QasehnyaRania QasehnyaRania March 19, 2013
apa la aqilah nak tu ;)
Shida Radzuan Shida Radzuan March 19, 2013
hehee..kak ina budak2 mmg cmtu..hehee
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
salam k.ina..
hihih.. gaya mcm gusi dah gatai nk tumbuh gigi je tu..
azizah :) azizah :) March 19, 2013
mungkin aqilah nak belajar makan solid food rasanya...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
nampak cara mcm dok mengunyah jer aqilah ni hihihi...mesti tak sabar nk makan tu asyik nengok ibu abah n kakak jer makan haha
Puan Kutu Puan Kutu March 20, 2013
adoi comelnya bila tgok mulut aqilah cmtu.macamnak cubit2 je mulut n pipi labuh dia tu..bila nk dtg umah anty?