CPUV ke 13 & 14 untuk 2013


BE @ CPUV Colgate Optic White tu, dah tunggu masa nak credited je tu... dari Jumaat lagi iklan dia dah tak keluar... Dapatlah kumpul RM 33.70.. tapi kalau campur CTR Bonus tu lagi best... dapatlah 40++... tapi tu la, bila dah credited, CTR Bonus tu mesti tak cukup 0.20%.. tu yang asyik hilang je... takpalah, bersyukur dengan apa yang dapat.. (",)

Petang tadi saya check Nuffang tengok saya ada dapat BE Digi Internet IFA plak.. (",) Tapi tu la, tulis date 18/03.. sedangkan masa 18/03 tu, batang idung Digi pun tak nampak kat blog saya... 19/03 tu baru nampak... tak kisahlah bila pun kan.. janji ada... kikii

Alhamdulillah sekarang ni, BE tak pernah putus.. bertambah rezeki anak2.. (",) Ohya, selain dari BE Digi Internet IFA, saya pun ada dapat BE Kleenex dekat blog GA.. Alaa kat blog GA tu, earning dia untuk beli gula2 je.. bukannya aktif pun.. (",)  

{ 21 comments.. read them below or add one }

Mieya Atiera Mieya Atiera March 20, 2013
wah.. banyaknya. tahniah kak :)
Nora Karim Nora Karim March 20, 2013
Alhamdulillah rezeki tu...

* pasal kaedah fonetik tu akak tgh buat entri... tunggu ya... moga lebih mudah ina nak ajar alisha...
umi alya umi alya March 20, 2013
tahniah, rezeki anak2
Aju Mohit Aju Mohit March 20, 2013
tahniah ina, wah byk tu satu BE almost rm40
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
tahniah kak ina wani pn dpt cpuv tu..japg baru nk up entry hikss
Zie Zie March 20, 2013
Alhamdulillah tahniah..
AyueJean AJ AyueJean AJ March 20, 2013
Banyak tu kak....
ALhamdulillah...
ayut ayut March 20, 2013
wah...berderet...tahniah kak ina ^^
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 20, 2013
salam kak ina..
hihi..alhamdulillah.. rezeki anak2 .tahniah :)
Haryati Faizal Haryati Faizal March 20, 2013
alhamdulillah...murah rezeki ina...
Sally Yatiey Sally Yatiey March 20, 2013
Banyakkkkknya.. Tahniah
azizah :) azizah :) March 20, 2013
tahniah kak.. rezeki2...
Mrs Velentine Mrs Velentine March 20, 2013
alhamdulillah...dah boleh cashout ni..hehe..MV pun dapat BE ni
Puan Kutu Puan Kutu March 20, 2013
Alhamdulillah..rezeki tu..untunglah alisha n aqilah..:)
Cik Nur™ Cik Nur™ March 20, 2013
alhamdulillah...rezeki.. :)
Izan Ishak Izan Ishak March 21, 2013
tahniah.. tak putus2 rezki ngan nuffnang ye.
emma emma March 25, 2013
bestnye kak ina..