Susu S26 & Anmum mana lagi mahal yer?

Nak tanya u all ni, baru2 ni, saya g Tesco, sekali terpandang harga SUSU S26... 1.2kg hanya RM40++... Saya nak tanya u all, betoi ke harga SUSU S26 ni macam tu... bukan apa, sebab selama ni, saya duk ingat SUSU S26 lagi mahai dari ANMUM... Alisha kan minum ANMUM, 1.5kg RM80++.. kira S26 lagi murah la kan dari ANMUM...

Saya macam tak percaya je... sebab tanya biras saya, dia cakap SUSU S26 lagi mahai... Bila gtau my dear... my dear cakap... S26, tak pemes... hahaa... Eh, pemes jugakkan... Upin Ipin punya susu tu.. hihii... Actually, masa mula2 nak bagi Alisha minum susu FM dulu, saya terpikir nak bagi S26, tapi pikirkan mahai, tu yang beli ANMUM.. upenya ANMUM lagi mahai... hahaaa.. Tapi takpala, sebab my dear pilih ANMUM time tu katanya sebab "tiada gula tambahan" (",)

Susu S26 & Anmum mana lagi mahal yer?

{ 46 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons 06 March, 2013
S26 ni ada 2...satu yang progress warna purple pink tu mmg murah..tp kalo yang S26 gold tu mmg mahai tu...mau ke RM70-80....syawal dolu pakai S26 upin ipin tu la
Cik Nur™ Cik Nur™ 06 March, 2013
haaa..nur bab susu ni mmg xtahu sgt...

kena tggu ibu2 komen.. :)
sekali gus boleg tamnah pgethuan nur... :)
umi alya umi alya 06 March, 2013
ntah le sbb Alya tak pnah minum FM
NoEn NoEn 06 March, 2013
xpasti lak harga susu ni
Intan Akma Intan Akma 06 March, 2013
anak saya pakai susu anmum langkah 3.
kat tesco biasanya diorang jual harga asal tengok bawah kotak or tin.cuba pegi kedai ubat cina lagi murah dari biasa.murah lebih kurang RM5 jugak kot.99 speed mart pon OK gak.
Mayang ABDUL RAZAK Mayang ABDUL RAZAK 06 March, 2013
anak pertama - promil gold then tuko isomil (alergik kata doktor)
anak kedua - enfagrow
anak ke 3 & 4 - mula dugro kendian tuko dutch lady aje.. downgrade lak... hahahaha..
Kakzakie Kakzakie 06 March, 2013
Lama dah kakak tinggalkan dunia susu anak-anak. Tapi susu nestle kotak banyak di rumah kakak sebab itulah yg anak kakak minum sekarang. Dah besar!!
ayut ayut 06 March, 2013
tanpa gula tambahan...hihihi.ok la tu ada kebaikannya sbb takde gula ^^ klu tanya harga ayut tak pernah survey lg.hihihi.kdg2x harga ni tgk jgk tmpt yg menjual yer...tu kdg2x harga berbeza...
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda 06 March, 2013
anmum lg murah kn?
ade my cousin nye daughter minum anmum je..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 06 March, 2013
ehehee cmne eh nk gtau. xpnh lak tau sal susu untuk anak2 ni. sbb xd baby lg.hehe :)
Shima Salleh Shima Salleh 06 March, 2013
Abg aQil minum dumex dugro.. ni baru tukar yg ada sayur dan buah tu sbb makin besar makin susah pulak nak sentuh sayuran dan buahan.. Sanggup mkn nasi dan kicap je huhuhu.. Adik afiq? Ada jugak try2 beli dutchlady 1-3 tp hampeh je dia nak minum. hihihi.. susu cap gantung jugak pilihan saye ^__^
Puan Kutu Puan Kutu 06 March, 2013
tak tau pasai susu..sory.hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine 06 March, 2013
wah mahai nya..anak MV minum dutch lady jer..hehehe..yg penting alisha sihat kak..
Sally Yatiey Sally Yatiey 06 March, 2013
Lebih mahal susu Anmum rupanya ^_^ hee
Nora Karim Nora Karim 06 March, 2013
Alahai x boleh nak komen Sbb dua2 akak x pakai.. tapi dulu masa jumpa pakar kanak2 akak ada tanya pasal anmum yg xde gula tambahan tu... doktor tu.ckp, semua FM ada gula tambahan tp anmum peratusnya sikit...
Azi Azidah Azi Azidah 06 March, 2013
ina anak sy minum susu s26. s26 ada dua jenis. satu gold satu xde gold. yang gold tu memangla mahal. yang 40 lebih tu xgold tu. sofea minum yg xgold pn. tp mmg serasi dgn sofea...
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan 07 March, 2013
Rania minum susu dugro..ada perisa buah-buahan..
azizah :) azizah :) 07 March, 2013
masa jijah g checkup.. nurse ada cakap kalau nak bg anak susu FM kasi S26... bagus susu ni.. tp ramai org tak tahu.. n lagi satu kat hospital jijah ni pon gunakan susu s26 untuk bagi pesakit kanak2.. :)
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim 07 March, 2013
susu s26 ada 2 jenis..ada mahal ada murah tapi ikut kata sue tulah.nurul mmg tak tahu,...huhu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 07 March, 2013
salam k.ina..
alamak..x dpt nk mmbantu..sbb anak2 minum susu dutch lady je.. huhuhu
QasehnyaRania QasehnyaRania 07 March, 2013
mmm.. tak tahu pula pasai susu s26 tu..hihi

maintainkan aje anmum sebab tiada gula tambahan kan :)
fieda fieda 07 March, 2013
ooo..susu ni mmg tak pernah try..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 11 March, 2013
s26 ada dua jenis satu murah satu mahal....tp qalief prefer anmum lagi la dah rasi ngan dia
ieeddaa..ieeddaa.. 01 May, 2013
Anak sy prem under weight doc suggest s26.b4 minum enfalac a+ tp weight lmbt naik.s26 ok..
AnonymousAnonymous 14 May, 2013
susu anmum, NAN pro, s26 je yg susu formular yg xde gula tambahan. s26 susu yg plg murah antara 3 ni..
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
S26 ada dua jnis...gold dgn biasa...kalo gold mahal sket...anak sy gunas26 gold rm61 tuk 900g...sy dah compare dgn anmum mmg mahal s26 gold...kalo s26 biasa murah jek
mummy zillmummy zill 24 September, 2013
Apa bz yg biasa dan gold?
mummy zillmummy zill 24 September, 2013
Apa bz yg biasa dan gold?
AnonymousAnonymous 11 October, 2013
Anak sy minum susu S26 promil langkah 2 yg colour pink tu 1.2 kg harga rm70 klu kat tesco.Klu kat kedai cina rm66 je.huhuu
AnonymousAnonymous 25 February, 2014
Ank sy minum susu kambing...ada add 8 makanan sunnah...
AnonymousAnonymous 28 April, 2014
Bby sy mnum s26 sma 600g 40+ smtimes s26 sma gold 600g 60+ .. klu 1.2kg murah sikit around 70++ utk s26 sma . Ikut kedai jugak ade murah ade mahal .. tapi stkat skrg tak lbih 75 lg
AnonymousAnonymous 04 July, 2014
Anak sy baru tukar s26 biasa.. Sebelum ni minum bebelac. Kotak 600g rm 36.90...twin 1.2kg rm76 beli kat baby shop
AnonymousAnonymous 22 September, 2014
As salam..anak saya minum susu S-26 SMA GOLD langkah 1 (600g)..harga skg rm68.90 tp di Tesco rm70.00.. Alhamdulillah..baby boleh terima dgn baik dan nmpk cergas.
AnonymousAnonymous 22 September, 2014
susu s-26 sma-gold 600g (langkah 1, harga rm 70.00. susu ni mmg sesuai dgn anak saya.
AnonymousAnonymous 22 September, 2014
susu s-26 sma-gold 600g (langkah 1, harga rm 70.00. susu ni mmg sesuai dgn anak saya.
AnonymousAnonymous 08 October, 2014
Ank sy da 6bln minum s26 yg pink purple 1.2kg rm80...allhmdulillah serasi x penah sembelit demam kadang2 Jea... apa pun susu ibu yg trbaikn...
AnonymousAnonymous 08 October, 2014
Ank sy minum s26 gak tp yg pink purple 1.2kg rm80...allhmdulillah serasi xpnah sembelit..demam pom kadang2 Jea...tp apa pon susu y terbaik kn
AnonymousAnonymous 08 October, 2014
Ank sy minum s26 gak tp yg pink purple 1.2kg rm80...allhmdulillah serasi xpnah sembelit..demam pom kadang2 Jea...tp apa pon susu y terbaik kn
AnonymousAnonymous 16 March, 2015
Ank sy minum susu s26 step 1 ok sngat2 berat bdan cepat naik..dan nampak pintar..susu anmum x sesusai dngn Noel sbab sembelit
AnonymousAnonymous 16 March, 2015
Ank sy minum s26 step1ok sngat2 anmum bby slalu sembelit..smpai 2 3 nys x berak..huhuhuhu
Shadzack Eryn Shadzack Eryn 09 April, 2015
Klu menurut total consumption anak sy, Anmum Essentiel step 3 lagi murah... Sbb scoop kecik... Klu S26 Progress step 3 scoop dia besar 2x ganda dri Anmum Essentiel punya scoop, dah la besar, 5 scoops tu utk 200ml... Kdg tertanya gak apasal besar scoop ni sbb dulu anak sy minum S26 Gold stage 1 kecik ja scoop dia... Perbelanjaan S26 Progress menjadi 2x ganda berbanding waktu dia consumed Annum Essential... Huhuhu...
intan jamilah intan jamilah 16 August, 2015
x pernah minum x payah la komen. motif???
Noor Azlina Noor Azlina 04 November, 2015
Hihi...btl kn mcm pelik je ek? Anak sy mula2 minum yg gold scop dia kecik je lps tu sy cuba tukar yg pink purple tu ait nape scop dia bsr pulak jd bila buat susu jd kena guna susu lbh bnyak wlaupn hrga dia murah tp bila difikirkn blk xde beza pn gold n pink tu...
Noor Azlina Noor Azlina 04 November, 2015
Hihi...btl kn mcm pelik je ek? Anak sy mula2 minum yg gold scop dia kecik je lps tu sy cuba tukar yg pink purple tu ait nape scop dia bsr pulak jd bila buat susu jd kena guna susu lbh bnyak wlaupn hrga dia murah tp bila difikirkn blk xde beza pn gold n pink tu...
AnonymousAnonymous 12 September, 2016
Entah..nk bgtai dia fully bf ah tu..hish tak semua org ada ckup susu badan k