Memuatkan ...

Susu S26 & Anmum mana lagi mahal yer?

Nak tanya u all ni, baru2 ni, saya g Tesco, sekali terpandang harga SUSU S26... 1.2kg hanya RM40++... Saya nak tanya u all, betoi ke harga SUSU S26 ni macam tu... bukan apa, sebab selama ni, saya duk ingat SUSU S26 lagi mahai dari ANMUM... Alisha kan minum ANMUM, 1.5kg RM80++.. kira S26 lagi murah la kan dari ANMUM...

Saya macam tak percaya je... sebab tanya biras saya, dia cakap SUSU S26 lagi mahai... Bila gtau my dear... my dear cakap... S26, tak pemes... hahaa... Eh, pemes jugakkan... Upin Ipin punya susu tu.. hihii... Actually, masa mula2 nak bagi Alisha minum susu FM dulu, saya terpikir nak bagi S26, tapi pikirkan mahai, tu yang beli ANMUM.. upenya ANMUM lagi mahai... hahaaa.. Tapi takpala, sebab my dear pilih ANMUM time tu katanya sebab "tiada gula tambahan" (",)

31 orang suka berlian:

syawalsimpsons berkata...

S26 ni ada 2...satu yang progress warna purple pink tu mmg murah..tp kalo yang S26 gold tu mmg mahai tu...mau ke RM70-80....syawal dolu pakai S26 upin ipin tu la

Cik Nur™ berkata...

haaa..nur bab susu ni mmg xtahu sgt...

kena tggu ibu2 komen.. :)
sekali gus boleg tamnah pgethuan nur... :)

umi alya berkata...

ntah le sbb Alya tak pnah minum FM

NoEn berkata...

xpasti lak harga susu ni

Intan Akma berkata...

anak saya pakai susu anmum langkah 3.
kat tesco biasanya diorang jual harga asal tengok bawah kotak or tin.cuba pegi kedai ubat cina lagi murah dari biasa.murah lebih kurang RM5 jugak kot.99 speed mart pon OK gak.

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

anak pertama - promil gold then tuko isomil (alergik kata doktor)
anak kedua - enfagrow
anak ke 3 & 4 - mula dugro kendian tuko dutch lady aje.. downgrade lak... hahahaha..

Kakzakie berkata...

Lama dah kakak tinggalkan dunia susu anak-anak. Tapi susu nestle kotak banyak di rumah kakak sebab itulah yg anak kakak minum sekarang. Dah besar!!

ayut berkata...

tanpa gula tambahan...hihihi.ok la tu ada kebaikannya sbb takde gula ^^ klu tanya harga ayut tak pernah survey lg.hihihi.kdg2x harga ni tgk jgk tmpt yg menjual yer...tu kdg2x harga berbeza...

Shida Radzuan berkata...

xsurelah akak ^_^

Nisa Greennnpanda berkata...

anmum lg murah kn?
ade my cousin nye daughter minum anmum je..

Solehah Shamsuddin berkata...

ehehee cmne eh nk gtau. xpnh lak tau sal susu untuk anak2 ni. sbb xd baby lg.hehe :)

Shima Salleh berkata...

Abg aQil minum dumex dugro.. ni baru tukar yg ada sayur dan buah tu sbb makin besar makin susah pulak nak sentuh sayuran dan buahan.. Sanggup mkn nasi dan kicap je huhuhu.. Adik afiq? Ada jugak try2 beli dutchlady 1-3 tp hampeh je dia nak minum. hihihi.. susu cap gantung jugak pilihan saye ^__^

Puan Kutu berkata...

tak tau pasai susu..sory.hehe

Mrs Velentine berkata...

wah mahai nya..anak MV minum dutch lady jer..hehehe..yg penting alisha sihat kak..

Sally Yatiey berkata...

Lebih mahal susu Anmum rupanya ^_^ hee

Nora Karim berkata...

Alahai x boleh nak komen Sbb dua2 akak x pakai.. tapi dulu masa jumpa pakar kanak2 akak ada tanya pasal anmum yg xde gula tambahan tu... doktor tu.ckp, semua FM ada gula tambahan tp anmum peratusnya sikit...

Azi Azidah berkata...

ina anak sy minum susu s26. s26 ada dua jenis. satu gold satu xde gold. yang gold tu memangla mahal. yang 40 lebih tu xgold tu. sofea minum yg xgold pn. tp mmg serasi dgn sofea...

Nieyxzha Hassan berkata...

Rania minum susu dugro..ada perisa buah-buahan..

azizah :) berkata...

masa jijah g checkup.. nurse ada cakap kalau nak bg anak susu FM kasi S26... bagus susu ni.. tp ramai org tak tahu.. n lagi satu kat hospital jijah ni pon gunakan susu s26 untuk bagi pesakit kanak2.. :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

susu s26 ada 2 jenis..ada mahal ada murah tapi ikut kata sue tulah.nurul mmg tak tahu,...huhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.ina..
alamak..x dpt nk mmbantu..sbb anak2 minum susu dutch lady je.. huhuhu

QasehnyaRania berkata...

mmm.. tak tahu pula pasai susu s26 tu..hihi

maintainkan aje anmum sebab tiada gula tambahan kan :)

fieda berkata...

ooo..susu ni mmg tak pernah try..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

s26 ada dua jenis satu murah satu mahal....tp qalief prefer anmum lagi la dah rasi ngan dia

ieeddaa.. berkata...

Anak sy prem under weight doc suggest s26.b4 minum enfalac a+ tp weight lmbt naik.s26 ok..

Tanpa Nama berkata...

susu anmum, NAN pro, s26 je yg susu formular yg xde gula tambahan. s26 susu yg plg murah antara 3 ni..

Tanpa Nama berkata...

S26 ada dua jnis...gold dgn biasa...kalo gold mahal sket...anak sy gunas26 gold rm61 tuk 900g...sy dah compare dgn anmum mmg mahal s26 gold...kalo s26 biasa murah jek

mummy zill berkata...

Apa bz yg biasa dan gold?

mummy zill berkata...

Apa bz yg biasa dan gold?

Tanpa Nama berkata...

Anak sy minum susu S26 promil langkah 2 yg colour pink tu 1.2 kg harga rm70 klu kat tesco.Klu kat kedai cina rm66 je.huhuu

Tanpa Nama berkata...

Ank sy minum susu kambing...ada add 8 makanan sunnah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...