Aqilah vs Ziela Jalil..

Malam tadi saya tengah tengok rancangan Primadona dengan my mum.. Tiba2 saya terpandang Ziela Jalil & terus cakap kat my mum... "Cantiknya dagu Ziela ni..".. Lepas tu, sepantas kilat *cewah.. hihii.. my mum cakap "Anok mung kekgi dagu gitu lah" @ "Anak kamu nanti, dagu macam tu lah".. sambil tunjuk ke arah Aqilah yang atas riba saya... (^_^)

 
 

Kalau dagu Aqilah betoi2 jadi cam Ziela Jalil ni memang cantiklah kan.. Saya suka tengok dagu Ziela Jalil tu... runcing betoi.. (",).. Dari saya budak2 lagi duk berkenan kat dagu dia.. hahahha.. Kene tunggu Aqilah besar baru leh tau dagu Aqilah runcing cam Ziela or tak.. sekarang ni, pipi Aqilah, terlebih "isi".. hahah

{ 29 comments.. read them below or add one }

Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna March 02, 2013
wah iyalah sama, ok tengok nanti adik ni ya ...tahniah dikurniakan macam tu, cantik.apapun bukan kah sesetengah artis tu buat suntikan..bukan semua lah..
Aju Mohit Aju Mohit March 02, 2013
comelnya aqilah ;), hehehe ada gaya dagunya tu ina ;)
Anis Nisa Anis Nisa March 02, 2013
bulatnya mata Aqilah..comeyy...
n 0 e   s u h a i m i n 0 e s u h a i m i March 02, 2013
Intan...dagu aqilah mmg ada potensi nk jadi dagu ziela jalil tu...

rasa nk tubit jer pipi aqilah ni...
umi alya umi alya March 02, 2013
untung aqilah, tak perlu berbotox bagai ntuk dpt dagung runcing
Si Matatajam Si Matatajam March 02, 2013
Runcingnya dagu Ziela tu...
ieda immi ieda immi March 02, 2013
aah dagu ziela nie , satu dalam seribu ;)
Tihara Tihara March 02, 2013
comey lah aqilah dagu runcing..ziela pun mg cute dari dulu..baby face :)
Sally Yatiey Sally Yatiey March 02, 2013
Cantikkkk dagu dia.. Harap2 dagu Aqilah nanti macam tu jugak ^_^
azizah :) azizah :) March 02, 2013
memang runcing la.. cantikk!
UmmiAbi UmmiAbi March 02, 2013
Aqilah nyer original. Ziela jalil pernah cerita yg dia mnyesal bt operation dagu dia. Smpai skrang terseksa sakit...huhu. Tp xpela..at least dia dh brtaubat n menyesal...
lizz lizz March 02, 2013
waa ader gaya tu...dagu runcing...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 02, 2013
Salam K.ina..
Hiihih..aqilah mmg dagunye runcing la..
hmm..tak sabar nk tunggu die bsr nnti
Haryati Faizal Haryati Faizal March 02, 2013
kikiki.... kecik lagi aqilah, payah nak tentukan sbb sentiasa ada perubahan...
aimi adilah aimi adilah March 02, 2013
hihihiihih.... jd retis r kilah nt =)
Cik Nur™ Cik Nur™ March 02, 2013
Nur tgk dagu aqila lagi comei.. :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 March 02, 2013
salam ina,,,sorry x dapat nak komen lagi semua entry yg kak intan belum baca..hehe..ni nak cepat sebab ada hal ket..:)

boleh x bg number phone ina sebab kak intan nak antar adiah guna pos laju..kena isi no penerima ..
zahidahwahid zahidahwahid March 02, 2013
saya suka tengok orang yang cheek bone tinggi... ^_^
adyna adyna March 03, 2013
ala comelnye..babay dah aqilah dah besar lah :) nampak sgt akak dah jarang mai cnie.. doa2 la akak dapat tukar ke sg siput..suami dah kena tkr sekolah..akak dok sg besar lagi... :(
AyueJean AJ AyueJean AJ March 03, 2013
Aah la.....
aqilah ada dagu runcing..... =D
ros_reeza ros_reeza March 03, 2013
Aqilah berdagu runcing?.. nanti dah besar sikit dpt tengok jelas sikit kan , kak :)
Mrs Velentine Mrs Velentine March 04, 2013
nnt kita tengok bila adik dah besar yea..
Puan Kutu Puan Kutu March 04, 2013
klu dagu aqilah camni smp besar lawa la anak dara ina nti.hehe...
Azi Azidah Azi Azidah March 04, 2013
mmg ada macam dagu ziela jalil la... dr hari tu duk perasan dagu aqilah ni memang runcing... unik btul...
Deqla manjew Deqla manjew March 05, 2013
haha.. ina terkenan kot ngan ziela jalil sampai ank pun iras2 dah tu...
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
uihh ziela jalil..mne leh lawan dia hehee :D
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2013
insyaALLAH kak nanti runcing la dagu aqilah tuh