Hilangkan Monday Blues dengan layan gambar Aqilah (^_^)

Aqilah menggayakan headband pemberian auntie Lizz.. Ada lagi yang Lizz bagi dekat alisha & Aqilah tapi nanti2 saya up entri yer... banyak lagi entri hadiah dari kawan2 yang saya tak buat ni... (",) Cantikkan headband ni... serius saya suka sangat sebab ia warna biru.. hihii.. Bukan pe, kebanyakan aksesori Alisha & Aqilah warna pink.. (",)


Saya si mata bolat 


Saya si dagu runcing


Saya si pipi 'labuh'.. hihii... Posisi + cara saya ambik gambar ni nampak pipi aqilah 'labuh' la plak..sampai dagu pun jadi sejemput je... (^_^)

P/s : Nanti saya akan umum 4 lagi orang pemenang yang baru...

{ 30 comments.. read them below or add one }

lizz lizz March 18, 2013
waa lawanyer dier...rasa cam nak cubit2 pipi aqilah ni...
izan mama mia izan mama mia March 18, 2013
anak bapa,..muka cam bapa dia lah
syawalsimpsons syawalsimpsons March 18, 2013
sukenyer dapat paki cantik2..mmmm..jeles jaa..kakakkaka
emma emma March 18, 2013
hai Aqilahhh....... :-)
Mrs Lurve Mrs Lurve March 18, 2013
comeynya dia..pipi dia nmpk chubby, mcm nak cubit..geram
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 18, 2013
alahaiii makin cantik ank dare ni mcm kakak alisha die jugak muke ;)
jaakechik jaakechik March 18, 2013
makin tembam aqilah ni...comel!
Izan Ishak Izan Ishak March 18, 2013
alolo... cantik sangat headband tu. yelah ina... labuhnya pipi aqilah!
Dylla Abas Dylla Abas March 18, 2013
ish...amkin comel la si Aqilah ni..rasa nak gigit je pipi "labuh" dia tu :p
Bui Junaidi Bui Junaidi March 18, 2013
COMELNYA DIA..BULAT MATA MCM ALISHA
Mrs Velentine Mrs Velentine March 18, 2013
cantik..tp kalau headband ni ketat jangan bagi pakai sebab ada artikel kat berita harian yg mengatakan headband boleh bawak mudarat
Azi Azi March 18, 2013
aqilah ni kengkadang sy gk ada cam boy... hi3
Si Matatajam Si Matatajam March 18, 2013
Wah Aqilah nampak biruuuu..
ieda immi ieda immi March 18, 2013
aah comel aje aqilah ..
hilang ngantuk akak ;)
Deqla manjew Deqla manjew March 18, 2013
comelnye...copy paste muka ina ni....hihi
Masya Masya March 18, 2013
alalala.. tomeynya dia....
rasanya mcm ina dah bg tahu dapat fm tu... insyallah.. minggu kalau sempat nak pos hadiah hari lahir untuk ina...
Haryati Faizal Haryati Faizal March 18, 2013
geram tgk pipi aqilah cam nak cubit2 je...
Mas Zull Mas Zull March 18, 2013
assalamualaikum intan...comelnya..:)
Puan Kutu Puan Kutu March 18, 2013
comelnya..anak gurl ni mmg byk aksesori yg comel2..geram jer tgok..:)
Nora Karim Nora Karim March 18, 2013
hehehe comeila aqilah dengan headband tu...
azizah :) azizah :) March 18, 2013
serius aqilah pakai headband tu comey sgt..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
salam k.ina..
hihihi..cma pun turut tergoda dgn kaler biruuu tu.. aqilah nmpk anggun! :)
Shida Radzuan Shida Radzuan March 19, 2013
COMEL AQILAH..PNDAI DIA PNDG CAMERA HEHEE :)eh tcapslok huhuhu..
deno deno March 20, 2013
bulatnya mata aqilah! comey!:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
amboi comelnya dia dgn hair band tu....