Amaran untuk semua CIK TI

Eeeeee gelinya saya.... Seminggu saya duk kat Chemor, saya balik2 Kedah, tiba2 saya masuk bilik tengah, ada bau busuk tau.. macam bau bangkai... U all tau tak... Cik Ti mampuih dalam vakum saya....!! Arghhhhhhhhh geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!!!!!!!

Meremang bulu roma saya tengok cik ti tu... Eeee geli sungguh ni... Tensen je rasa nak basuh vakum tu... busukkkkkkkkkkkkk... Kalau kaya, mau saya buang dah vakum tu... hahhahha... Tapi takleh la buang sebab tak berapa nak kaya + tu hadiah dari my mum... (",) Ohya, cik ti tu, bukan saya yang buang, tapi saya suruh my dear... saya geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..!!!

Pesanan untuk cik ti sedunia : JANGAN NAK MASUK RUMAH SAYA LAGI YER... KAWAN KAMU DAH MAMPUIH.. KALAU KAMU NAK HIDUP LAMA, SILA JANGAN GANGGU KETENTERAMAN JIWA SAYA LAGI..!! (^_^)

P/s : Cik Ti tak dapat baca entry ni, tapi saja nak tulis kot2 cik ti dapat 'aura' yang saya sedang bagi warning kat dia... ekekkke

Amaran untuk semua CIK TI

{ 43 comments.. read them below or add one }

AyueJean AJ AyueJean AJ March 04, 2013
Hahhahahha.....
Cik ti tu mesti tak jumpa jalan keluar, tu yang bunuh diri dalam vakum tu......
AJ tau baunya macam mana....
Dulu Cik Ti penah mati tertimbun bawah lipatan baju AJ dalam almari...
Pastu sampai sekarang pelik, camne dia boleh masuk bawah kain baju tu....
Opsss... Terpanjang pulak komen.. =P
Aisy Nasiha Aisy Nasiha March 04, 2013
Alahai..siannya.. Macamana boleh mati kat situ pulak.. Mmg gelilah
.. Boleh hilangkan baunya tak?
Cik Nur™ Cik Nur™ March 04, 2013
ayoo..!
tentu busuk gilakan...
masuh bersih2 vacum tu kak...

cik t ni bermaharajalela pula bila akak xde..sampai matik..!
Intan Akma Intan Akma March 04, 2013
hahaha..yang ending tu lawak tul..
Mieya Atiera Mieya Atiera March 04, 2013
hahaha.. Kalau kat rumah abang Mieya, siap main kejar-kejar lagi dengan CIKTI dari rumah sebelah.
Kakcik Nur Kakcik Nur March 04, 2013
membaca pun boleh membuatkan bulu roma meremang! :)
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah March 04, 2013
fifi yang bace ni pon da meremang bulu roma!!~
syawalsimpsons syawalsimpsons March 04, 2013
mana tau tetibe cik ti baca gak ke...sue pon cik ti..siti suraya..kakkakak...awas kamoo wahai cik ti..kamoo dah buat kawan siti suraya dah jadi hijau...
*azni* *azni* March 04, 2013
saya baca pun dah boleh terbayang2 kegelian tu caman..hehe..mcm mana dia leh tersesat dlm vakum..
Puan Ira Puan Ira March 04, 2013
mesti smpai skrg terbau-bau cik ti mati...eee...
dak-eiza dak-eiza March 04, 2013
eiiiuuu geli jugak!!!
musuh utama umah ni
sy kalau dh tau ada cik ti
x masuk dapo dh memlm
haha
Nana Liena Nana Liena March 04, 2013
lepas ni tak payah susah nak kejar cikti..hehe..guna vakum ja..sedut..ahaha..
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi March 04, 2013
betul tu...tak suka lah dengan 'kak menti' tu...merosakkan harta benda kat rumah...banyak tupperware jadi bahan santapan dia...kemain seronok gigit sana sini...kasi amaran untuk dia!!!
UmmiAbi UmmiAbi March 04, 2013
Huhu..ummi pun geli ngan cik ti & cik Li... Nsb baik xpernah jumpe lg kat dlm umah.Maybe perabot ktorang x byk kot...Xde tmpat persembunyian..hehee
K'Ina, ummi nak sharing something tentang haiwan2 yg kte benci ni. Baru2 ni ummi gi kursus bahan kimia di um. Doc yg bg talk tu bg petua nak ilangkan/jauhkan haiwan2 ni tanpa mggunakn bhn chemical mcm spray or naftalin(ubat gegat-boleh menyebabkan hemolisis & merosakkan cornea mata).
Caranya mudah..beli kapsul gelatin yg kosong(or ambil bekas kapsul ubat) & taburkan di kawasan yg ade haiwan perosak. If kte mkn ubat kapsul, kapsul gelatin tu jangan buang..boleh guna utk halau haiwan2 ini.. Doc ni dah buat kat rumah dia,hasilnya Alhamdulillah plus kesihatan pn terjaga & x merbahaya..
Tihara Tihara March 04, 2013
cane la cik ti leh tersesat dlm vacuum..cabo je lah ina :)
Shima Salleh Shima Salleh March 04, 2013
kehkehkeh.. rumah shima kelawar aje yg dok keluar masuk, buat sarang atas siling.. cik ti takat ni alhamdulillah xde
Nora Karim Nora Karim March 04, 2013
cik ti tersesat masuk vacuum... then x jumpa jln keluar.. huhuhu baunya dpt bayangkan...
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat March 04, 2013
nasib baik kat rumah nie tak ada cik ti...
Deqla manjew Deqla manjew March 04, 2013
ehh jgn cam tu.. kena ckp baik2.. cik ti xkan dtg lagi.. deqla baca tips ni dari blog boni kacak.. hihi
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa March 04, 2013
eee..sha baca pun geli ohh..haha..cik ti..cik tii
Sally Yatiey Sally Yatiey March 04, 2013
Haha. Saya pun geli dengan CikTi ni ^_^
Ena's Palace Ena's Palace March 04, 2013
cik ti tu nak bunuh diri secara aman sebab tu la dia pilih tempat yg strategik camtu...hahahaha

sy pun kalau cik t ni lalu depan pun jerit sakan dibueknyer..geliiii ooOOooo
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY March 04, 2013
eiii..geli jgk dgn Cik Ti ni,
kalau k.eija pun x sanggup nak bersihkan sendiri vacum tu mesti minta tolong asben yg kuarkan..
jaakechik jaakechik March 04, 2013
kalo ada tikus kat rumah mmg buat kita menyampah. meyakitkan hati sbb dia suka rosakkan brg2...
ayut ayut March 04, 2013
hihihi...aura lg tu...adehhh.dlm vacuum pon dia nk lepak..sabar jela
sal ya sal ya March 04, 2013
terbunuh diri la tu.
Mrs Velentine Mrs Velentine March 04, 2013
kat umah mV pun banyak cik TI ni..
Puan Kutu Puan Kutu March 04, 2013
wah siap ada pesanan dekat cik ti..sy jenis tak geli tp bau busuk tu je yg tak tahan
Seneorita Baharin Seneorita Baharin March 04, 2013
heee, aduhaii cik ti ni suka2 hati je kan main dlm vakum tu...btw sye pun geli sgt3 dgn cik ti...bukan stakat cik ti, sepupu cik ti,Hamster tu pun sye geli xpernah pegang..huhu..geliiiii3
Azi Azidah Azi Azidah March 04, 2013
ui camna cikti boleh smpi masuk dlm vacuum tu... mmg busukkan...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 05, 2013
Hehe. Kalau cik ti paham nih mau buat meeting tergempar :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 05, 2013
tersengeh sorang2 d pagi buta ni bila baca entry akak, hikhik... sabau jala dgn cik ti..
Haryati Faizal Haryati Faizal March 05, 2013
sekali dia dah masuk nak terus berumah kat umah kita la tu...pi lah carik umah org lain...hihi
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
wani geli dgn tikus...seyes fobia betul dgn cik ti nih
sue zainun sue zainun March 05, 2013
uittt org kata..kuikui macam sue nih bukan org yek..hehe
org kata xleh marah2 ci ti..nanti lagi dia mengamuk..betul ke x xtau le plak..haha tp su pon geli gilerrr kat cik ti..eeeewwww :p
Fiza Rahman Fiza Rahman March 05, 2013
Eeeuuwwwww...tak suka dgn cik ti ni.
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 06, 2013
haha boleh gak dia dapat aura warning gitu ye kak :)
azizah :) azizah :) March 07, 2013
cik ti tak jumpa jalan keluar... sampai mati duk dalam tu..hahaha geli kot..
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim March 07, 2013
eiii tumpang geli jugak..nurul mmg geli dengan tikus
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 07, 2013
salam k.ina..
muahaha...
tu dia CIKTI.. jaga2...
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2013
sy pun sme kak ina...geli ngan cik ti nih...adeh abis sume bnda kat umah die nk mkn