Pencerobohan di Sabah

Hari ni, saya nak keluar dari "niche" blog saya sekejap.. U all tahu kan pasal apa yang tengah berlaku di Sabah sekarang ni... Saya tak nak ulas lanjut pasal tu.. cuma saya berdoa... cepat2lah keadaan pulih seperti biasa..

Bukan apa u all, my dad kan keje polis.. KOMANDO... tadi my dad balik umah bagitahu, 2 orang, orang komando dah meninggal... 2 orang cedera... dah hantar hospital... Sekarang ni duk "berperang" lagi... Ya Allah Ya Tuhanku... takutnya saya... anak isteri dekat sini, semua tak senang duduk... yela, dorang tengah tunggu perkhabaran... sape yg meninggal.. sape yang cedera... hubby dorang ke or orang lain... Abah saya kat sini asyik duk dapat mesej je dari orang2 dia dekat sana...Duk gtau perkembangan kat sana... Saya yang dengar ni, duk risau... takut macam2 ada..


Pencerobohan di Sabah

{ 27 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman March 01, 2013
Scarynya. Smoga rakyat2 sabah sentiasa dibawah lindunganNYA. Apa puncanya yer.
Fiza Rahman Fiza Rahman March 01, 2013
Scarynya. Smoga rakyat2 sabah sentiasa dibawah lindunganNYA. Apa puncanya yer.
Unknown Unknown March 01, 2013
Semoga dipermudahkan..
shahdiana shahdiana March 01, 2013
yana baru sembang pasal ni tadi ina...tiba-tiba ina buat entry..tula kat ofis ni..ramai isteri orang komando tu..yana pun risau je walaupun tak terlibat..tak nak la ramai yang teragut nyawa di sana...
syawalsimpsons syawalsimpsons March 01, 2013
moga allah melindungi mereka
QasehnyaRania QasehnyaRania March 01, 2013
in shaa ALLAH semoga dipermudahkan
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 01, 2013
yui tgk fb, ada dah kuar nama tp tak pasti btul ke tidak.
maszull maszull March 01, 2013
assalamualaikum intan...semoga mereka semua selamat risau juga ni...;)
Salina Mat Isa Salina Mat Isa March 01, 2013
Baru tau pasal ni..semoga mereka semua selamat dan keadaan kembali aman..
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit March 01, 2013
Mengharap segera pulih. Mereka tak ramai tapi nekad sebab tahu kita bersabar akhirnya beginilah jadinya. Sedihnya pada keluarga yg kehilangan...
Mrs Velentine Mrs Velentine March 01, 2013
dengarnya dua org yg cedera dah meninggal dunia...sedihnya..doakan kami di sabah selamat ya kak...
Unknown Unknown March 01, 2013
kita yg jauh ni rasa takutkan..apatah lagi mereka yg berdepan dgn peperangan tu.. ya Allah mudah2an selamat la semua rakyat malaysia..
PERMATABIRU PERMATABIRU March 01, 2013
bimbang juga..walaupun nun di sabab tetap malaysia juga..semoga semuanya selamat
nOe suhaimi nOe suhaimi March 01, 2013
Cepatla tamat...takut..
Masya Masya March 01, 2013
moga mereka dilindungi... ada baca jgk blogger yg kata sana.. moga mereka selamatkan..
eita eita March 01, 2013
tengok berita tadi...

tak tahu lah macamana keadaan tu
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 02, 2013
huhu..sedih sangat bila baca, syukur abang kat laut area terengganu skang, kalau abang kat sabah sarawak, tak tau apa perasaan saya skang..huhu
Miss N™ Miss N™ March 02, 2013
sama2 kita doakan keadaan pulih seperti sedia kala...
Si Matatajam Si Matatajam March 02, 2013
Semoga Allah lindungi mereka semua...M pun risau ja dari semalam bila kengkawan Wassap dok cerita pasai family depa yg dok Sabah..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 02, 2013
salam K.ina..
sedih bila dpt tahu 2 org rakyat kita terkorban..
salam takziah buat keluarga mereka
Unknown Unknown March 02, 2013
semoga ada jln penyelesaiannya...
Cik Rose Cik Rose March 03, 2013
memang merisaukan.. lebih-lebih lagi pada yang terlibat.. moga semuanya berakhir segera.. Ya Allah...
Ibu Lala Ibu Lala March 03, 2013
Memang pun. Takut sgt. Moga cepat selesai sumenye..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
semoga rakayat sabah dan para pejuang disana dilindungi
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
salam takziah bt kluarga arwah2 yg tkorban..moga pkara ni cepat selesai dgn aman kn kak..
Mimie Mimie March 11, 2013
semoga anggota keselamtan kita selamat dan terus bersemangat utk berjuang