Baucer bernilai 15% untuk pembaca blog IntaNBerliaN

Alhamdulillah.. syukur sangat2 dengan rezeki yang Tuhan bagi... Minggu lepas saya ada dapat emel dari MARKETING MANAGER TUDUNG2U @ TUDUNG ONLINE TERBESAR DI MALAYSIA... Sungguh saya tak sangka, ada jugak mereka yang berbisnes online ni NAK BAGI BAUCER CENDERAHATI UNTUK PEMBACA BLOG IHAVEASWEETSMILE @ IntaNBerliaN ni... Yap, sayang2... untuk u all.. pembaca blog saya.. (",).. Terharu saya dibuatnya.. (^_^)


Ohya, TUDUNG2U ni, selain bagi baucer 15% dekat u all, TUDUNG2U ada jugak bagi komisen 10% dekat saya dari setiap barang yang u all beli dengan TUDUNG2U ni.. (",) Kalau ada orang beli, Alisha & Aqilah dapatlah 10% kalau takda, tak dapatlah.. hihii... Takpala, yang penting, saya ikhlas share pasal ni..  Eh, kalau u all guna 15% baucer tu, saya dikira tolong u all jugak kan.. tolong jimatkan duit u all.. hihii (^_^)    
Meh, saya nak tunjuk sikit dekat u all antara tudung yang TUDUNG2U ni jual.. 

{ 59 comments.. read them below or add one }

Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda February 26, 2013
wah.. bestnye..
nnti nk jenguk dlu la tdung2 tue..
Anis Zainudin Anis Zainudin February 26, 2013
boleh jimat skit niey..hehe... :)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 26, 2013
alhamdulillah..rezeki utk anak2 :D
Unknown Unknown February 26, 2013
owh..sampai hujung bln 3..ok la tu kan..
syawalsimpsons syawalsimpsons February 26, 2013
nak try la ina..sue beli..sue pembaca blog ina tak..kikikikiki
Unknown Unknown February 26, 2013
Wah.. Untunglah pembaca blog akak dapat baucer 15% kalau membeli di Tudung2U ni :D
AnonymousAnonymous February 26, 2013
wah bestnyer... Untuk air untuk buasir tu boleh diamalkan setiap hari, x kisahlah brp kali. hingga sembuh ye In SHaa Allah
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 26, 2013
eh murah la kiranya harga dia lepas tu kalau guna baucer tu betambah murah kan..nk g usha2 la kot2 ada yg bekenan :-)
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit February 26, 2013
Kakak datang nak wish happy birthday buat ina...
umiawadah umiawadah February 26, 2013
jom terjah tudung pulak...
Tie HT Tie HT February 26, 2013
comel2 tudung nya..happy belated birthday yea ina, sorry lambat wish..moga hidup dirahmati Allah selalu :)
Unknown Unknown February 26, 2013
tahniah ya..macamana dapat baucer tu? dengan cara pasang iklan je ke atau blog kita promot kan di blog kita? nak tanya juga ni...)
shahdiana shahdiana February 26, 2013
murah-murah jugak ye ina...best ina...dapat penghargaan macam tu ye...hehehe...kalah artis....
Nora Karim Nora Karim February 26, 2013
eh menarik jugak ni... sejak dah tak bekerja... lama tak beli tudung baru... hihih nak terjah la..
Unknown Unknown February 26, 2013
oooo..tahniah...
cantik2 tudung tu..siap de baucer lg..besh besh
eita eita February 26, 2013
tengok pun dah rambang mata...
Unknown Unknown February 26, 2013
wah2... menariknya kak.. murah pulak tu...
ida =) ida =) February 26, 2013
Bestnya!!! Dh lama x pakai bawal
ajumohit ajumohit February 26, 2013
baguslah ina, seronok tgk hadiah makin bertambah ;)

tentang sponsored post tu, nuffnang emel kat kita ina
Unknown Unknown February 27, 2013
Murah rezeki ina anak beranak ^^
sal ya sal ya February 27, 2013
menarik ni. hehehe...
Bunda_nora Bunda_nora February 27, 2013
yang halfmoon tu cantik...bunda belum pernah beli lagi..
Si Matatajam Si Matatajam February 27, 2013
Best ni...M pantang tengok tudung ni..
aziazib aziazib February 27, 2013
dh terjah tp byk yg sold out la..
ayut ayut February 27, 2013
sronok yer....dpt offer...dpt shopping jgk..eh?hahahaha :)
Mimie Mimie February 27, 2013
wah bestnye...murah rezeki kak ina
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ February 27, 2013
salam k.ina..
untungnye ..
murah rezeki...
nnti nk g serang .... :)
fieda fieda February 28, 2013
rezeki utk pembaca blog ina..tahniah..
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
bestnya mmg rezeki utk kamilah ni sebagai pembaca blog kak ina
Ibu Lala Ibu Lala March 04, 2013
Tudung syria ada tak??
Unknown Unknown March 04, 2013
Wah... bestnya. siap ada diskaun lagi.
AnonymousAnonymous March 04, 2013
mmg cantik2 designnyer
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah March 04, 2013
syoknye dapat disc.. nanti fifi try terjah.. kot ade tudung yang fifi berkenan..
Unknown Unknown March 04, 2013
alhamdulillah ..
rejeki ;)
eija_sweetmama eija_sweetmama March 04, 2013
Alhamdullillah,
murah rezeki ina,

nnti boleh la terjah website dia tgk tudung2 tu..
jaakechik jaakechik March 04, 2013
bgusnya... dapat diskaun hebat tuuu...
Unknown Unknown March 04, 2013
yeke..tq tauke tudung. Nnti nk tengok2 dulu kot ada bkenan.
Unknown Unknown March 04, 2013
Tq bagi baucer Bukit Gambang. sy dh terima!
emarieys emarieys March 05, 2013
dahlah murah..dapat pula diskaun dgn baucer..lagi-lagi murah..
zahidahwahid zahidahwahid March 06, 2013
wah! bestnya.... kebetulan memang nak cari tudung jugak ni ^_^
*g terjah sekarang jugak..kekeke
syiela syiela March 06, 2013
bestnya... nkjenguk la juga nanti
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 06, 2013
tudung dia pn cantik2 jugak kan :)
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit March 06, 2013
Tudung2u tahu blog ina ramai yg membaca tu dia sanggup bagi. Bagus kan:)
LYAfrina LYAfrina March 06, 2013
alhamdulillah..murah rezeki ina anak beranak.
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty March 07, 2013
wahhhh nampak lawa2 tudungtuh ina..lama nurul tak jenguk ina.anak n diri sendiri tak sihat sangatlah..huhu
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty March 07, 2013
ina nnt bagilah num akaun maybank2 nak transfer duit iklan2..bape rm tuh?
Mommy_ima Mommy_ima March 07, 2013
Bestnyaaa..nak terjah nnt :)
Konfem ade yg berkenan! Takpe2, sebab ade komisen utk alisha n aqilah, xde hal la..in shaa Allah boleh beli utk tambah2 duit tabung alisha n aqilah jugak ;)
Myra Jay Myra Jay March 08, 2013
Beruntung pembaca blog Ina dapat harga istimewa ni :D
Memang murah dan berbaloi :D
Unknown Unknown March 14, 2013
wahhh ... cantik2 tudung tue. rambang mata ^^

Hadiah GA dah sanmpai

Unknown Unknown March 14, 2013
salam kenal intan berlian :)
Pondok Papan Pondok Papan March 15, 2013
Cantik-cantik tudung yang dijual..harga pun berpatutan..