Peek A Boo

Salah satu aktiviti aqilah adalah main Peek A Boo.. hihii.. Bukan main seronok aqilah.. siap dengan kakak dia pun join sekali.. heheh


Saya akan tutup muka Aqilah dengan kain.. & lepas tu tarik kain pelan2... Seronok aqilah bila tengok muka ibu dia semula.. hihii


"Cakkkkkk"... (",)


Gelak mengekek bila main peek a boo.. hihii


Ohya, saya jugak akan tutup muka Aqilah dengan kain & ajar dia cara tarik kain tu dari muka dia.. Bukan apa u all, mana la nak tau kot2 ada sesuatu yang tertutup muka dia tanpa saya sedar, at least, dia tahu macamana nak handle.. dari alisha dulu lagi, saya memang ajar benda2 macam ni...


Tengoklah tu.. alisha pun pandai main peek a boo dengan adik dia.. hihii.. Ohya, saya ada satu link video Peek A Boo yang sesuai untuk anak2... Alisha la suka tengok.. hehee.. KLIK SINI, nanti bolehla u all tunjuk dekat anak u all gak (",)

{ 28 comments.. read them below or add one }

AyueJean AJ AyueJean AJ March 01, 2013
Amboih... Gelak besar nampak gusi.....
Hehhehehe..
Joanna Yunus Joanna Yunus March 01, 2013
Nak tahu tak...qayyum dulu akak x blh main mcm ni sbb dia akan nangis.... tak tahu kenapa
AyueJean AJ AyueJean AJ March 01, 2013
AMbih happynya dia..
Nampak gusinya tu.. =D
Lynn Lynn March 01, 2013
suka sikecik tu ye..
syawalsimpsons syawalsimpsons March 01, 2013
suke dier mengkekek gelak..sakan tu..
yana aina yana aina March 01, 2013
anak buah yana pun suka main mcm nie. kemain seronok lg dia gelak.. heheh

Promosi Sheshido Black Mask

n 0 e   s u h a i m i n 0 e s u h a i m i March 01, 2013
sonok sangat main...senyum lebar..tomei..
Haryati Faizal Haryati Faizal March 01, 2013
oh... tak penah main camni lagi kat baby la...
azizah :) azizah :) March 01, 2013
mane2 baby kalau main peek a boo pasti suka.. hehe suka nak acah2 budak2 ni... seronok tgk dorang gelak..
Munnafendy Munnafendy March 01, 2013
sy pnh baca main peek a boo ni bleh meransang kecerdasan otak anak. comel betul dia...hepi!
Dylla Abas Dylla Abas March 01, 2013
kemain ceria ai Aqilah ni ye :)
shahdiana shahdiana March 01, 2013
haa...pasal letak kain & ajar tarik tu yana pun buat...risau masa kita tertido kot ada kain selimut ke tertutup muka dia....
QasehnyaRania QasehnyaRania March 01, 2013
time mcm ni seronok main dgn dorang kan
Mrs Velentine Mrs Velentine March 01, 2013
amboi suka dia..budak2 mmg suka main mcm gini..bam2 nya aqila
eita eita March 01, 2013
cute nyer dia senyum
Cik Nur™ Cik Nur™ March 02, 2013
Heee..comeilah dia..!
jaa jaa jaa jaa March 02, 2013
of toopik jap.. tahniah ina..mmg yg terbaik..

http://dialoguda.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-1-pemenang.html
Si Matatajam Si Matatajam March 02, 2013
Amboiiii sukanya Aqilah...hi hi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 02, 2013
Salam K.ina..
hihih..mmg enjoy aqilah men cak2 ngan ibu & kakak alisha ni..kemain gelak die tuuu...

tenkiu 4 the link ..nnti nk tgk
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
sakan kemain dia gelak tu..suka sangat la main2 dgn kakak n ibu
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
len ank len kn kak..ade yg blh bt agah cmtu ada yg xblh..terus ngis hehee :D
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2013
bukan main suka lg die