Pengumuman pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 yang baru.. ada 2 orang...

Kalau tak silap saya, ni dah cabutan ke 4 kot... Tak nak tulis panjang2.. Terus nak umum pemenang (^_^)

THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS dari penaja House Of Pines 


RINDU FEMININE WASH dari penaja A Concept Nature 


Pada pemenang, sila hantar alamat, nama & no handphone ke emel zarina_naniey@yahoo.com.my. ",) 

Buat tajuk emel u all tu, IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013
Dalam emel tu, tulis jugak link entry u all + apa hadiah yang u all menang.. 

Saya bagi tempoh hingga hari Jumaat pukul 12 tengahari

Update : Saya tak dapat nak inform ummihanie sebab tak reti nak komen la plak, komen camgitu.. (^_^)

Pengumuman pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 yang baru.. ada 2 orang...

{ 32 comments.. read them below or add one }

Sherry Sherry March 20, 2013
nice giveaway, congrats winners

check out giveaway below

namesherry.com
mymomsbest.us
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 20, 2013
ai tak menang lagi la u. ;(
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 20, 2013
salam..
tahniah pada pemenang...:)
Mieya Atiera Mieya Atiera March 20, 2013
Dah berapa kali punya cabutan lah. Nampaknya, para pemenang tak nak redeem hadiah masing-masing.
AyueJean AJ AyueJean AJ March 20, 2013
Masih lagi tak bertuah...... =D
mama3heroo mama3heroo March 20, 2013
tahniah kpd pemenang..
Haryati Faizal Haryati Faizal March 20, 2013
eh! cik sue dapat hadiah..tahniah semua!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 20, 2013
salam k.ina..
hihi..tahniah buat permenang :)
Nur hanim Nur hanim March 20, 2013
ayo tak menang menang jugak haha tahniah kepada pemenang :)
Masya Masya March 20, 2013
wawawawa... akhirnya ciksue menang.. tahniah cik sue..
Eyqa Hasnan Eyqa Hasnan March 20, 2013
Thanks akak . Hadiah eyqa dah dapat semalam yang mummy nursing muslimah4u :)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 20, 2013
tahniah pada pemenang, klu takda rezeki memang takda walau berapa kali cabut pun, kan akak...;-)
Aireyn Ashra Aireyn Ashra March 20, 2013
Sedihnya kalau la saya dp slah satu hadiah tu , tpi tkde rezeki :(
Sally Yatiey Sally Yatiey March 20, 2013
Tahniah buat pemenang baruuuuu..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 20, 2013
aduhai nak contact pemenang pun susah juga ye
ayut ayut March 20, 2013
kak su mnang ni... :) tahniah bt pemenang baru :)
sha dhira sha dhira March 20, 2013
kalau panggilan ke-empat ni pun , xda org tuntut, bagi dekat syad je lah kak.. diorang tak nak hadiah kee.. jelesnya saya..
azizah :) azizah :) March 20, 2013
tahniah cik sue.. berjaya jugak :)
✸Maizatul Nurirwane Idr✸ ✸Maizatul Nurirwane Idr✸ March 20, 2013
Bagi sy jelah kalau diorang taknak, hehe, hari-hari datang sini cek pemenang baru, fuhhh :D
Qaseh Farra Qaseh Farra March 20, 2013
4 kali cabut pon , tak de URL QF..uwaaaaaa !! tahniah !! =D
Si Matatajam Si Matatajam March 20, 2013
Tahniah...eh cik Su menang la...mesti cik Su happy sakan ^_^ Tahniah Cik su
Afika Syafrizon Afika Syafrizon March 20, 2013
Ya Allah , untungnya siapa dapat THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS kita join , tapi takk dapat . serius nak . tak apalah , tak ada rezeki :')
Dieba Adieba Dieba Adieba March 20, 2013
Ni dah kali ke 4 dah.. memang dah tiada langsunglah jawabnya..
WANiE@WaN WANiE@WaN March 21, 2013
:( walapun 4 kali ttp xbertuah.. haha.. xpe.. redho.. :) hihihi
apepasal la diorg xnk adiah ni~
Ummi Hanie Ummi Hanie March 21, 2013
salam,

kebetulan akk baru je jengah blog ni tp xperasan sgt ada pengumuman pemenang ni... alhmdllh menang juge ;)

ermm.. komen blog tu, nmpk susah ke? ;)
Izan Ishak Izan Ishak March 21, 2013
kak izan dah maklumkan pada ummi hanie. rupa2nya kita tak boleh komen kat blog dia bila letak link tau ina...
emma emma March 25, 2013
aii dorang2 ni x nk adiah ke??
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 25, 2013
tahniah utk mereka..untung2 haha
QasehnyaRania QasehnyaRania March 25, 2013
alhamdulillah.rezeki :)

tenkiu ina :)