Ada pemenang baru lagi untuk IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 kali ketiga

Saya harap sangat moga 4 nama kat bawah ni akan 'serah diri' sebab saya dah tak larat nak buat entry umum pemenang je.. hihii

THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS dari penaja House Of Pines

159 : http://nazihahxx.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

RINDU FEMININE WASH dari penaja A Concept Nature

106 : http://farahstorysite.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

RM 20 dari IntaNBerliaN

212 : http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013_5.html

KERONGSANG dari IntaNBerliaN (Hadiah tambahan)

155 : http://diyasesame.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html


Pada pemenang, sila hantar alamat, nama & no handphone ke emel zarina_naniey@yahoo.com.my. ",) 

Buat tajuk emel u all tu, IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013
Dalam emel tu, tulis jugak link entry u all + apa hadiah yang u all menang.. Pemenang yang dapat duit, bagi no akaun maybank yer 

Saya bagi tempoh hingga hari Rabu pukul 12 tengahari

Ada pemenang baru lagi untuk IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 kali ketiga

{ 34 comments.. read them below or add one }

Mieya Atiera Mieya Atiera March 18, 2013
tahniah kepada para pemenang
Mrs Velentine Mrs Velentine March 18, 2013
tahniah semua...nampak gaya tak sangkut juga..hehe
Azi Azi March 18, 2013
apsal la diorang ni xnak menyerah diri ye...
permatabiru permatabiru March 18, 2013
rugi arr mereka yang terlepas peluang..tp tu la..intanberlian dah kasi masa yang panjang untuk serah diri kan...rezeki pada mereka yang baru nie...tahniah
Si Matatajam Si Matatajam March 18, 2013
Isk2 x naik gak nama M yek...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 18, 2013
tahniahlah buat mereka yer
mama3heroo mama3heroo March 18, 2013
tahniah kepada pemenang
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 18, 2013
wah da pemenang lagi. congrates untuk diorang
Sally Yatiey Sally Yatiey March 18, 2013
4 orang lagi belum hantar detail? Cepat2 hantar!! ;D
AyueJean AJ AyueJean AJ March 18, 2013
Masih lagi tak bertuah......
Hehheheh.....
Siapalah taknak hadiah ni... =D
Mama Vogue Mama Vogue March 18, 2013
Amboi..peplum dah bertukar tangan!
Takde yang mahu ke tu..hihihi
Deqla manjew Deqla manjew March 18, 2013
wahh syoknye yg dpt peplum tu.. hihi.. tahniah... xde rezeki deqla lagi..
jaa jaa jaa jaa March 18, 2013
ish, xde lagi nama k.ja.. puluh kali cabut pun xder gak... erm, ni la org kata.. dah xde rezeki..heheh
Haryati Faizal Haryati Faizal March 18, 2013
tahniah...klu takde jugak yg lapor diri mai la yati yg lapor diri ina hihi...
Nida Mohd Nida Mohd March 18, 2013
cepat2 serah diri..nanti melepas hadiah2 tu..hehehe
Puan Kutu Puan Kutu March 18, 2013
tahniah buat pemenang baru.takmo hadiah sila pass ke saya.haha
Intan Akma Intan Akma March 18, 2013
maybe diorang tak perasan.hantar email pemberitahuan tak kat pemenang?kalau saya lagi suka mcmtu..hehe..susah2 sgt kasik saya je lah ;D
Nora Karim Nora Karim March 18, 2013
heheh mmg mencabar betul buat mega GA ni...
Nur hanim Nur hanim March 18, 2013
tahniah kepada pemenang. haih kali ke tiga pun hanim tak dapat kesian tak ada rezeki :(
Qaseh Farra Qaseh Farra March 18, 2013
lol..xbertuah la..hehe
azizah :) azizah :) March 18, 2013
peplum tu xde sape nak kasi jijah jelah... hahaha :p
Diya Sesame Diya Sesame March 18, 2013
salam akak...maaf emel saya ada masalah la..jadi saya hantar dekat sini .tak ape kan?
Cik Nur™ Cik Nur™ March 18, 2013
tahniah buat mereka.. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
salam k.ina..
huuu..dah buat cabutan!
tahniah2!
FaRaH HaNaNi FaRaH HaNaNi March 19, 2013
akak, sy nak pindah rumah esk....alamat rumah baru sy tak tau lagi, rsnye tak dapat claim hadiah tu kot...sorry yerr

alamat blog : http://farahstorysite.blogspot.com/