Gambar Aqilah meniarap


Finally dapat jugak saya tempek gambar Aqilah meniarap dekat blog ni.. hihii.. Selalu u all dapat tengok muka Aqilah time dia baring je kan.. kali ni, time kepala aqilah tengah tegak plak.. (",) Eh, tiba2 saya terperasan yang bila keadaan kepala aqilah yang tegak camni, dagu dia nampak betoi2 runcing.. selalu tu, gambar baring, asyik tercover dengan ke'labuh'an pipi dia je... hihii

Orang kata, Aqilah ni, bila besar nanti, muka dia jenis bujur.. (^_^).. Haihhh geram pulak tengok muka budak kecik ni lama2... (",)

P/s : Sekarang, kami ada di Chemor sampai hari Rabu

{ 29 comments.. read them below or add one }

Ainim Rashihah Ainim Rashihah March 11, 2013
Dah pandai meniarap..lepas ni merangkak la pulak ye
UniMeOw UniMeOw March 11, 2013
dah pndai meniarap ye...pandai~ :D
Umialya Umialya March 11, 2013
geramnya makcik tini tengok..

psssttt: xper le, xder rezeki nak ke Gambang ikut perancangan awal, lagipun minggu ini akak kena keluar daerah...
nini nini March 11, 2013
comel la aqilah....nini pon geram nengok dia...hehe
aziazib aziazib March 11, 2013
comel aqilah. teringat time sofea tecik2 suka pakaikan baju cam tu...
Unknown Unknown March 11, 2013
alahai,comelnya aqilah,bulat mata dia ye,heee.....
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit March 11, 2013
Geramnya kakak tengok. Nampak macam dah besar sangat bila dah boleh macam ini kan..:)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 11, 2013
yeayy akhirnya Aqilah dapat meniarap :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 11, 2013
alololo comey dh pandai meniarap.....runcing betol dagu aqilah
Si Matatajam Si Matatajam March 11, 2013
Dah meniarap yek Aqilah..comelnya..
Mrs Velentine Mrs Velentine March 11, 2013
wah comelnya dia....geram juga ni
Mimie Mimie March 11, 2013
wah budak tecik nih dah meniarap...memg runcing dagu die nih kak..geram je tgk
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa March 11, 2013
alalal..syg baby..da besar da dia hehe
maszull maszull March 11, 2013
assalamualaikum intan...dah besar la aqilah yer...:)
lizz lizz March 11, 2013
comel aqilah ni...auntie cubit pipi sikitlah...
Izan Ishak Izan Ishak March 11, 2013
geramnya tgk baby aqilah yg berdagu runcing nih!
Unknown Unknown March 11, 2013
serius camni nampak kecomelan aqilah!
Unknown Unknown March 11, 2013
berjaya jugak akhirnya! tahniah!
ruse_nidzan ruse_nidzan March 11, 2013
Dah pandai meniarap ya.. Suka tgk anak meniarap. Lps ni angkat punggung pula ;)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 11, 2013
salam k.ina..
haihhh.. tegap bdn aqilah ni..gerammm.. :P
Nora Karim Nora Karim March 11, 2013
ha ah la runcing dagunya... comei la aqilah ni...
Miss N™ Miss N™ March 11, 2013
akhirnya...si dagu runcing berjaya..!
yeah..!
Shida Radzuan Shida Radzuan March 12, 2013
muka sama mcm alisha heheee :D
Emi Emi March 12, 2013
Sama je muka aqilah dgn kakaknya alisha :)
Unknown Unknown March 12, 2013
Comel Aqilah ni! ;)
Dagu tu cantikkkkk ^_^
emma emma March 12, 2013
yeay Aqilah d apndaimniarap.. pasni bile da myulur msti sume bnda die nk capai :-)