Aqilah kene cubit pipi

Sekarang ni saya kat umah parent saya.. my dear ada meeting kat KL, so, kami 3 beranak duk la umah parent saya.. (",) Aqilah ni, anak yang baiklah sangat tau u all... susah nak menangis... Kalau saya buat kerja, time Alisha tidur.. Aqilah duk sorang2 layan perasaan.. hihii.. Balik umah opah dia pun, sama jugak.. diam jugak.. sampai kene cubit pipi dengan my mum.. hehe

Bukan apa, my mum cakap geram sebab tak dengar menangis... kikikiii... Alaaa biasalah.. kadang2 kan kita rasa geram dekat budak2 yang comel ke yang baik ke.. apa2 je la.. lepas tu mulalah rasa nak cubit2 pipi tu... (",).. Si Aqilah ni, walaupun kene cubit pipi.. dia nangis kejap je.. tak dan 2 3 minit pun.. hihii alaa kita pun cubit, bukan cubit kuat2.. cubit manja2 je.. hihii.. Ohya, kalau time Aqilah tak sihat, dia adalah meragam jugak tapi taklah sehebat kakak dia yang suka menangis tu..

Aqilah kene cubit pipi

{ 28 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine March 12, 2013
baiknya aqilah..done white meal
emma emma March 12, 2013
InsyaAllah sampai ke besar Aqilah x byk ragam :-)
Sally Yatiey Sally Yatiey March 12, 2013
Mesti comel aqilah kena cubit pipi ni ^_^ hee
Deqla manjew Deqla manjew March 12, 2013
haha... dok diam pun disuruh nanges eh...
deno deno March 12, 2013
bila terlalu comel, mesti geram nak cubit pipi.. hehe
Cik Nur™ Cik Nur™ March 12, 2013
hehehe...punya nak dgr aqila nangis,..

sampai cubit pipi...tp nangis kejap je eh..
Masya Masya March 12, 2013
tu lah.. sy tgk gambar² aqilah makin berisi.. kalau jumpe sy pun geram macam nak cubit jer pipi dia..
iietamalek iietamalek March 12, 2013
Mesti merahmerah pipi aqilah kena cubit yer..
Shima Salleh Shima Salleh March 12, 2013
cubit-cubitan... teringat lagu dangdut tu hihihi
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 12, 2013
Hihihi, baiknya aqilah, kalau adik saya la, memang juara qariah..dasat kalau dia nangis..hihi
Jemarisuri Jemarisuri March 12, 2013
js kalau budak baik suka nk kacau supaya nangis...hehe..
nasib aqilah duk nun jauh di sana...^^
D Yatie D Yatie March 12, 2013
hihihihi.. betul2.. setuju sgt... sy pun gitu.. kalau ad dak baik je mula la nak ngusik.. hahaha..
UniMeOw UniMeOw March 12, 2013
hehe suka cubit baby gak!
Nora Karim Nora Karim March 12, 2013
baik Aqilah ni... bagusnya...
shahdiana shahdiana March 13, 2013
yn pun jnis yg x leh tgk bby diam n baik je..hihihi..kdg2 mak akn tegur..budak tu elok2 x nangis kamu usik...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 13, 2013
mcm adamhaziq bila kena tinggal masa eca ambil kain kt jemuran..tapi jap je la diamnya..grrrrrrrrrrr~
Mama Adam Mama Adam March 13, 2013
hihihihi... baiknya la kan. untung. senang nak jaga...

patut la org geram.
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 13, 2013
kalau yui,yui gomoi bby tu..hihi
fieda fieda March 13, 2013
mmg gitu..kalau budak tak nangis mmg geram nk suh dia nangis.
Ummu Muhammad Ummu Muhammad March 13, 2013
hehe muhamamd pun suke nangis..aqilah boleh geng abdullah ;)
Haryati Faizal Haryati Faizal March 13, 2013
baiknya aqilah...semoga besar pun camtu jugak ye...
ayut ayut March 13, 2013
tu sifat2x yg ada utk ank kedua kot kak ina...tak byk ragam..hihihi.. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 13, 2013
aqilah anak yg baik sbb tu xmeragam sgt..skali kena cubit pipi daaaa
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 13, 2013
salam k.ina..
bagus si aqilah ni la.. bertuah ibu dia..
azizah :) azizah :) March 13, 2013
itulah perbezaan alisha dan aqilah.. aqilah susah nak merengek kan..
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2013
seronoknya klu dpt anak comel, baik n tak byk ragam macam aqilah
Mimi Azirah Mimi Azirah March 29, 2013
hehehe...kalo dpt kat sy confirm sy gomoh2 si aqilah...