Hadiah dari Wanieys @ Ibu Qalief

Waniey @ Ibu Qalief ni memang sangat baik hati.. Selalu bagi hadiah kat kawan2 blogger.. (",) Bulan lepas kami 3 beranak ada dapat hadiah dari Waniey.. 


Alisha dapat sepit rambut & set alatulis.. Aqilah pulak dapat headband.. (",) Tau tak, Alisha bukan main suka set alatulis tu... sampai bawak tido la jawabnya...hihii


Selain tu, Waniey pun ada bagi FM dari Langkawi.. Dah selamat lekat kat peti ais pun.. (",)


Ohya, saya pun ada dapat tudung.. Hadiah sempena hari lahir.. (^_^).. Apa2 pun, thanks tau waniey.. Kami bertiga suka hadiah2 ni...

{ 32 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya March 24, 2013
alhamdulillah...rezeki
ayut ayut March 24, 2013
org memberi kite menerima^^ alhamdulillah...rezeki bt akak dan anak2x :)
Mrs Velentine Mrs Velentine March 24, 2013
bestnya dapat hadiah dr wanieys..dia mmg pemurahkan.....done klik2 digi & british council
Sherry Sherry March 24, 2013
Wow nice prizes come check out givesway

Namsherry.com
Mymomsbest.us
Thcorner.blogspot.com
Si Matatajam Si Matatajam March 24, 2013
Bestnya dapat banyak hadiah..Waniey mmg baik hati
Si Matatajam Si Matatajam March 24, 2013
Done DIGI... Err nak tanya, M ada sent barang kat Ina minggu lps, ada terima tak?
Ibu Lala Ibu Lala March 24, 2013
Tahniah ina. Murah rezeki awak ni.
Tihara Tihara March 24, 2013
alhamdulillah, moga murah rezeki wani dan famili..begitu juga dengan ina :)
NoEn NoEn March 24, 2013
alhamdulillah rezeki ina & anak2
Nora Karim Nora Karim March 24, 2013
wah... memang seronok jadi alisha n aqilah... hehehe ramai org sayang... selalu dpt hadiah... hehehe
Nora Karim Nora Karim March 24, 2013
nuffy: kleenex, white.my
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 24, 2013
wah banyaknya kak Wanieys bagi hadiah. cantiknya barang2 Alisha dan Aqilah dapat. Semua pink tu :)
Cik Nur™ Cik Nur™ March 24, 2013
murah rezeki akak dengan anak2.. :)
Puan Kutu Puan Kutu March 24, 2013
untungnya slalu dpt hadiah..comel headband n alat tulis tu..
jaakechik jaakechik March 24, 2013
waaaa... dapat hadiah lagi... bestnya....tahniah2x...

p/s : dapat x komen jaa mgenai entry promote tu kak ina? boleh ker wat entry pasal resepi?

jaakechik jaakechik March 24, 2013
jaa bab promote blog sendiri tu yg lecehnya... tapi mmg jaa nak buat lebih kurg mcm tu la jugak, cuma takut entry tu pendek sgt, tu yng jaa nak selit resepi tu, kiranya jaa akan linkkan resepi ke blog jaa.. boleh gitu?

p/s : jaa x buat apa2 bisnes.
lizz lizz March 24, 2013
waaa banyaknyer hadiah dier...
lynn kamarul lynn kamarul March 25, 2013
ina dan keluarga sangat murah rezeki... Alhamdulillah + cantik2 gift drpd ibu qhalief tu
Roziah Khalid Roziah Khalid March 25, 2013
wah bestnya dapat hadiah.. tahniah
emma emma March 25, 2013
tahniah kak ina ngan ank2 :-)
fieda fieda March 25, 2013
alhamdulillah rezeki ina dan anak2.baik hati waniey kan ina..
QasehnyaRania QasehnyaRania March 25, 2013
alhamdulillah .rezeki :)
Haryati Faizal Haryati Faizal March 25, 2013
tahniah ina! beshnye dapat hadiah dr member blog
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 26, 2013
salam k.ina..
hihi..waniey mmg baek & comel :)

cantik hadiah2 tu.. tahniah :)
Deqla Manjew Deqla Manjew March 26, 2013
banyaknya wanie bagi... tahniah...
azizah :) azizah :) March 26, 2013
Alhamdulilah..murah rezeki akak dlm berblog.