Pemenang Mini Giveaway #12

Semalam Alisha dah pun cabut undi.. Tapi tak sangka plak yang no cabutan Alisha tu no yang "berjiran" antara satu sama lain.. hihi.. Padahal dah gaul sebelum cabut undi.. tapi tu la, inilah yang dinamakan rezeki kan... (",) So, saya terus umum pemenang...

&

Untuk pemenang no 81, hadiahnya biasa2 je... tapi tunggu je la posmen pos, baru boleh tau yer.. hihii... Actually, tu hadiah "emergency" selepas saya tengok jumlah peserta melebihi 100.. terus saya godek2 "kotak ajaib".. muahahaa.... Untuk Ayut, akan dapat tudung bawal aidijuma tu yer...

Moga Ayut & Siti akan bagi alamat dekat saya sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Jika lambat, esok saya umum pemenang baru... (^_^).. Ohya, kalau dapat bagi sebelum pukul 1 tengahari lagi bagus, boleh suruh my dear terus pos hari ni.. bukan pe, petang ni kami akan balik Parit Buntar umah MIL... 

Pemenang Mini Giveaway #12

{ 35 comments.. read them below or add one }

fiqah hamed fiqah hamed March 28, 2013
Tahniah kepada pemenang.tak ada rezeki lagi nak dapat..^^
Deqla Manjew Deqla Manjew March 28, 2013
wahhh ayut menang laa.. tahniah utk kedua-dua pemenang!! =)
Zira Aziz Zira Aziz March 28, 2013
..tahniah kpd yg mng..yg xmng cm sy, kite cuba lg :D
Mrs Velentine Mrs Velentine March 28, 2013
tahniah buat ayut & siti...
Jemarisuri Jemarisuri March 28, 2013
ada lg ekk...tahniah buat yg bertuah tu...^^
Haryati Faizal Haryati Faizal March 28, 2013
tahniah pada pemenang...
ros_reeza ros_reeza March 28, 2013
Tahniah buat semua pemenang :)
fieda fieda March 28, 2013
tahniah..camne kak fieda boleh terlepas ga ni...huwaa..
azizah :) azizah :) March 28, 2013
tahniah ayutt! rezeki ayut.. happy utk dia...
mama3heroo mama3heroo March 28, 2013
tahniah kepada pemenang..cepat2 bg respon..kang x pasal2 kene cabut undi lg..cian alisyah kan..
ayut ayut March 28, 2013
mmmuuuaaahhh...sayang alisha byk2x...hahahha.cabut no acik ayut yer ^_^ blh bg details skrg sbb jijah bgtau..klu tak mmg ptg gak bru bg :) alhamdulillah..yeay!!! :p
syiela syiela March 28, 2013
tahniah tuk mereka berdua
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 28, 2013
eh.....ayut menang.tahniah ayut.
Delimasari Delimasari March 28, 2013
tahniah pada keduanya
jaa jaa jaa jaa March 28, 2013
tahniah pada pemenang...
Nora Karim Nora Karim March 28, 2013
tahniah.. tahniah.. :D
sa mic sa mic March 28, 2013
ewah taniah kepada pemenang yer
sueshe sueshe March 28, 2013
tahniah pd yg bertuah :)
miza yusof miza yusof March 28, 2013
tahniah kepada mereka berdua :)
jaakechik jaakechik March 28, 2013
salam kak ina... jaa dah email draft entry tadi... hope take noted ya.

p/s : tak tahu ler entry tu menepati konsep segmen promote blog ke tidak tuu...huhuhu...
Cik Nur™ Cik Nur™ March 28, 2013
wahhh..ayut..!
tahniah,,.!
Mimi Azirah Mimi Azirah March 29, 2013
tahniah kpd ayut dan siti
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 29, 2013
salam k.ina..
alhamdulillah..
tahniah buat kedua2 pemenang :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 31, 2013
tahniah tahniah tahniah utk pemenang :-)