Pengumuman Pemenang baru IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Ada 5 orang pemenang yang tak bagi detail dekat saya, so, tadi Alisha dah cabut undi baru... PEMENANG YANG BARU DEKAT BAWAH NI, SILA "SERAH DIRI" SECEPAT YANG MUNGKIN... SAYA BAGI TEMPOH HINGGA HARI AHAD (17/03/2013).. JIKA TAK, HARI ISNIN AKAN UMUM PEMENANG BARU

THALIA COTTON LOVERS PEPLUM DRESS dari penaja House Of Pines
RINDU FEMININE WASH dari penaja A Concept Nature




Pada pemenang, sila hantar alamat, nama & no handphone ke emel zarina_naniey@yahoo.com.my. ",) 

Buat tajuk emel u all tu, IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013
Dalam emel tu, tulis jugak link entry u all + apa hadiah yang u all menang




Pengumuman Pemenang baru IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

{ 35 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine March 15, 2013
tahniah...nama tak naik juga.hehe
Cik Nur™ Cik Nur™ March 15, 2013
tahniah buat mereka semua.. :)
Mrs Lurve Mrs Lurve March 15, 2013
wpun dh umum pemenang baru nie, tetap xde luck hehehe..tahniah la pd pemenang baru nie
Nad MamaZN Nad MamaZN March 15, 2013
Masih takde rezki huhu
Tahniah pemenang baru!
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak March 15, 2013
tahniah pemenang semua. :)
Puan Kutu Puan Kutu March 15, 2013
oh yeh pemenang baru..tahniah semua!
emma emma March 15, 2013
tahniah kpd pemenang baru..

#rugi nye sape yg da mng tu x tuntut adiah kan..
ayut ayut March 15, 2013
5 pemenang bru... :) tahniah bt mereka...
yana aina yana aina March 15, 2013
cpt2 .. dh dpt peluang ke2 jgn lepaskn ^^
Nora Karim Nora Karim March 15, 2013
tahniah.. buat semua... ^_^
Intan Akma Intan Akma March 15, 2013
memang tak bertuah saya..panggilan kedua pon tak terselit..haha
AyueJean AJ AyueJean AJ March 15, 2013
AJ masih lagi bukan yang bertuah itu...
zahidahwahid zahidahwahid March 15, 2013
kalau tak ada bagi saya kak... hehehe
Dieba Adieba Dieba Adieba March 15, 2013
takde rezeki lagi nampaknya.. nama tak tersenarai lagi..
Dianaa Dianaa March 15, 2013
takde rezeki lagi. tahniah semua :)
Ibu Lala Ibu Lala March 15, 2013
Tahniah. Nm akk juga yg x de. X bertuah la tu
Haryati Faizal Haryati Faizal March 15, 2013
tahniah kpd pemenang baru! hihi
Nur hanim Nur hanim March 15, 2013
Alaaa tak menang lagi haha hmm tak apa lah congrats kepada pemenang baru ni ! :D
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish March 15, 2013
tahniah buat pemenang baru :) rezeki
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan March 15, 2013
Ada yang tak tuntut eh..tahniah pada yang menang ^^
~ nieza tak dpt lagi -.-
azizah :) azizah :) March 15, 2013
cepat2 hantar detail.. kalau tak melepas lah anda..kasi jijah je kak.. hahaha :p
Sally Yatiey Sally Yatiey March 15, 2013
Tahniah buat pemenang baruuuu ^_^
kano san kano san March 15, 2013
kalu x dop, bagi sy xpe kak...hehe
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 15, 2013
tahniah pada pemenang baru..;-)
yusri yusri March 16, 2013
terpilih jua untuk cabutan kedua ni...huhu
info sudah pun diemel...thanks
eiela eiela March 17, 2013
tahniah kpd pemenang
Si Matatajam Si Matatajam March 18, 2013
Alahai tak dak gak rezeki kat sini
Deqla manjew Deqla manjew March 18, 2013
wahhh tahniah...untung depa...ruginya pd yg x bg details tu kan...huhu
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
salam k.ina..
huhuh... tahniah buat pemenang :)
ruginya pd yg bg details tu...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
waaa mmg wani xuntung maaa...ttp xnaik link wani hahaha