Panas sampai nak mandi

Kelmarin, Alisha demam tau u all.. Memang badan dia tu panas betul.. sampai saya kat sebelah ni pun terasa haba dia... Aqilah baru baik demam.. dah Alisha plak demam.. TAPI SEKARANG DAH BAIKLAH.. Cuma saya nak cite, time dia demam tu.. betapa panasnya badan dia hingga dia nak mandi malam..

Alhamdulillah jugaklah dia dengan sendirinya bagitahu saya yang dia nak mandi.. Yela, time demam kan memang elok kerap mandi.. ditambah pulak dekat umah parent saya ni, air dia memang sejuk.. So, tak perlulah saya buat 'air ais' untuk mandikan Alisha..

Ohya, time Aqilah demam hari tu, Alisha ajak aqilah main, aqilah tak nak kan.. Kali ni, time alisha lak demam, adik ajak main.. sentuh je pun badan dia, terus alisha cakap.. "Aduh.. aduh".. Eloklah 2 beradik ni.. time sakit.. semua pakat2 xmau layan.. pakat2 tak mau main.. hihii

Panas sampai nak mandi

{ 19 comments.. read them below or add one }

Cik Nur™ Cik Nur™ March 03, 2013
betul..kena kerap mandi untuk keluarkan haba dalam badan..kalau di biar takut tarik...risau..
Pn. Sheila Pn. Sheila March 03, 2013
Skang memang musim demamkan... sama la ngn ank2 akak...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 03, 2013
hehe sweet je diorang berdua. hehe bagusla diorang mandi masa demam, leh kurangkan kepanasan demam nt
ros_reeza ros_reeza March 03, 2013
hihi.. siap cakap aduh..aduh... moga cepat sembuh ye :)
oli-go oli-go March 03, 2013
assalamualaikum..lame dah tak comment kt entri ahkak ni....hahhaa..dh ada baby baru rupanya...tahniah......
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 03, 2013
salam k.ina..
huhuh..sian alisha..
alhamdulillah demam dah kebah..
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse March 03, 2013
My aleesya pun baru baik demam panas.. mil sy cakap, musim demam sekarang ni..angin kuat bawak penyakit.risau kan panas sangat.cuaca pun tak menentu. Alhamdulillah dah sembuh.
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse March 03, 2013
Ina, saya nak minta alamat boleh? :)
azizah :) azizah :) March 03, 2013
baguslah kalau tak dua2 berjangkit balik..hehe aduh sejuk tu mandi air sejuk malam2..
Ibu Lala Ibu Lala March 03, 2013
Kesian dmm. Moga cepat sembuh..
sal ya sal ya March 04, 2013
sekarag ni masih musim sakit.
Mrs Velentine Mrs Velentine March 04, 2013
kalau MV anak demam mmg tengah malam pun akan bg mandi...utk turunkan suhu
Puan Kutu Puan Kutu March 04, 2013
panas sgt badan dia tu yg nak main pun takde mood
Azi Azidah Azi Azidah March 04, 2013
cuaca xmenentu sekarang ni...sy pn xsihat...
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
demam mmg elok mandi kerap pun
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
biasalah u..kite yg dah besar pn kalo pnsa sgt or dmam rsa xslesa..jer..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 07, 2013
salam k.ina..
huhu..semoga cepat baiknya..
alhamdulillah..bagus alisha..x menyusahkan ibu dia.. good girl :)
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2013
kalo budak demam panas memg kne mandikan kak spya suhu turun..