Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai"

 Pasti u all dah lama kenal jenama HUGGIES kan?.. Mahunya tak kenal, dekat TV asyik duk tayang je iklan HUGGIES ni.. hihii.. Untuk pengetahuan u all, HUGGIES ni adalah salah satu jenama penjagaan bayi & kanak-kanak yang terkemuka di Malaysia


Kalau bercakap bab lampin pakai buang, tak perlu diperkenalkan lagi.. Yela, lampin pakai buang & lampin seluar jenama HUGGIES ni SANGAT BAGUS sebab HUGGIES dapat membantu kita dalam mengekalkan kulit anak kita tu sentiasa sihat.. takda nak kulit merah-merah ke, ruam ke.. kita pun senang hati sebab anak kita sentiasa happy!! Hehee...
HUGGIES memang sentiasa memahami kita ibu-ibu yang ada anak2 yang aktif ni.. Anak yang aktif, bukan senang nak bagi pakai pampers tau... Time kita nak bagi pakai tu, time tu la mereka ni nak pusing ke kanan la, pusing kiri la... Haihhh.. Tapi sekarang, masalah tu dapat diselesaikan dengan HUGGIES sebabnya HUGGIES TELAH MENGELUARKAN PRODUK HUGGIES DRY PANTS..!! (",)

Meh nak story kat u all, apa itu HUGGIES DRY PANTS... Tagline Huggies Dry Pants adalah "Koyak, Salin & Lepas".. (",) Alaa senang cakap camnilah... Bila u all nak tukar lampin anak u al tu, u all just koyak je lampin tu di bahagian tepi lampin, lepas tu salin lampin yang baru & lepaskan anak u all untuk terus meneroka rumah u all tu... hihii.. Mesti u all berminat nak try bagi anak u all guna kan.. Jangan risau, sebab HUGGIES tengah buat ROADSHOW HUGGIES DRY PANTS sekarang ni tau... Jom baca maklumat dekat bawah ni (",)

ACARA : Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai"
TEMPAT : Ruang Legar Mydin USJ
MASA : 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 03 Mac 2013 (Ahad)
PENGUMUMAN ISTIMEWA : Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies
ACARA PENUTUP : 03 Mac 2013 (Ahad) pada pukul 8 malam hingga pukul 9 malam

AKTIVITI :
  • Hiburan seisi keluarga dengan persembahan, promosi hebat, hadiah percuma, permainan, pertunjukan silap mata dan pebagai lagi aktiviti yang menarik!
  • Singgah di booth Huggies untuk dapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants & rebut peluang untuk menang pelbagai hadiah!
  • Sesi cabaran tukar lampin 30 saat Huggies Dry Pants yang diadakan setiap hari pada pukul 10:30 pagi, 2:00 petang & 8:00 malam

U all yang berdekatan, jangan lepaskan peluang untuk ke Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai".. & menyertai acara yang HUGGIES telah sediakan.. Pasti u all akan rasa seronok bersama keluarga tersayang..!! Datanglah beramai-ramai..!! (",) Untuk maklumat lanjut, u all boleh layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia. Untuk u all yang tak dapat pergi ke Mydin USJ, u all boleh jugak mintak sampel HUGGIES DRY PANTS di http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx


{ 38 comments.. read them below or add one }

Cik Nur Cik Nur February 28, 2013
siapa yang ada baby tu jgn lepaskan peluang ni...
Joanna Yunus Joanna Yunus February 28, 2013
Dulu masa Qayyum dan SUmaiyyah baby memang pakai huggies ni...
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi February 28, 2013
oh ina pun dapat yeee....

p/s:hari ni last kan tarikh tutup Give Away....tak sabar nya....
fieda fieda February 28, 2013
wah...ina dh dapat sponsor post la...hihihi..tahniah...

masa budak2 ni kecik kak fieda mmg pengguna huggies..dh besor sikit tukar drypers..
azizah :) azizah :) February 28, 2013
info berguna buat jijah.. taklama lagi nak ada baby.. tak tahu nak guna pampers jenama apa..hehehe

ni sponsor post yer kak.. hehe
MaMa3HerOO MaMa3HerOO February 28, 2013
ke tiga2 anak menggunakan huggies..mmg selesa sgt..harga pun berpatutan..mmg x tukar lain dah..
Masya Masya February 28, 2013
ala.. amir dah tak pakai pampers.. tahniah ina.. dapat sponsor post...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 28, 2013
sila beli pd yg ada bby..hihi.
jaa jaa jaa jaa February 28, 2013
dh try request utk sample tp bl nk send xde pa2 berlaku.. mls nk request blk..
QasehnyaRania QasehnyaRania February 28, 2013
kalau ada anak harus terjah ni..
Qashmere Qashmere February 28, 2013
Kalau di KL dah terjah dah. Tapi now in Ipoh..rumah abang dekat USJ je
Mrs Velentine Mrs Velentine February 28, 2013
dulu pakai huggies..skg x..
ayut ayut February 28, 2013
sape ada baby2x tu leh la serbu ni... ^^
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
wah tahniah kak ina dpt sponsored post

p/s kak smpt lg tak nk join Megga GA akak skang nih?
Mimi Azirah Mimi Azirah February 28, 2013
jauh benar tempat nih kak
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 28, 2013
Salam k.ina..
hehe..r.show ni dekat sgt lah dgn umah cma.. leh la g.. hihih.. :)
Azi Azidah Azi Azidah February 28, 2013
dh siap dh. tahniah ina... semoga pasni murah rezeki ibu2 mcm kita... hihi
Ema Blog Ema Blog February 28, 2013
tak pernah pakaikan anak dgn huggies ni...
izan mama mia izan mama mia February 28, 2013
ehe..dah selamat dr lampin dah...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana February 28, 2013
anak2 dah besar, mmg xderlah guna ni
Haryati Faizal Haryati Faizal February 28, 2013
ms anak 1st dulu ada gak guna huggies...
Sally Yatiey Sally Yatiey February 28, 2013
Tahniah dapat sponsored post ^_^ Adik saya pun pakai huggies ni ;D
Mas Zull Mas Zull February 28, 2013
assalamualaikum intan...bagus juga ni...ada yg kata bagus ada yg ckp senang leaking x tahu yg mana satu yg betul nyer...:)
Nora Karim Nora Karim February 28, 2013
ada anak2 yang belum free diapers boleh la try... boleh request sample tu... ok gak...
Izzat Eshak Izzat Eshak March 01, 2013
Cabaran tukar lampin 30 saat Huggies Dry Pants! hehe.
eita eita March 01, 2013
takde baby..huhuhu
Si Matatajam Si Matatajam March 02, 2013
Huggies mmg best..Khalish dari baby sampai free dyper mmg guna Huggies....
Si Matatajam Si Matatajam March 02, 2013
Tahniah dapat sponsored post...done Colgate n Fear Factor..
◕ D Y S H A  S A H H I R ◕ ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ March 02, 2013
mahal la.. tp sib baik kulit anak oke pkai pampers murah
ros_reeza ros_reeza March 03, 2013
Anak sedara Ros guna Drypers.. (eh, keluar tajuk) hihihi
zety zety March 03, 2013
waa bestnye ina..sponsored post!
sal ya sal ya March 04, 2013
harga pun blh tahan kalau jns pants ni.
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 05, 2013
Sponsored post!!!! :)
Yg ada baby best la bleh pergi. Yg belum ada baby pn boleh jgk. Pergi tgk baby kan?
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
wahhh menrik tu kalo dekat shida pon nk tgk ape je yg ade nnt hehhee :D
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim March 07, 2013
kalau anak dah besaq sikit mmg senang kalau pakaikan pants.depa banyak gerak