Si dagu runcing dah pandai meniarap.. (^_^)

Kalau sebelum ni, saya bagitahu u all yang Aqilah duk berusaha nak meniarap kan.. dah berjaya tapi tangan tak leh tarik so, dia asyik duk duk bunyi "argh.. argh" je la kan... time tu, umur dia 4 bulan 2 hari.. Lepas dari saya buat entry tu, Aqilah dah tak berusaha dah.. bukan apa, maybe dia tak larat kot.. sebab time tu dia dah start selsema & batuk semula... Semalam baru baik... Bila dah baik tu, apa lagi.. terus dia sambung usaha meniarap dia tu.. hihii


Hai Aunti & uncle.. usaha keras Aqilah dah berjaya... Aqilah dah pandai meniarap pada usia 4 bulan 10 hari.. awal sikit dari kakak Alisha.. (^_^)


Ni gambar yang saya sempat ambik.. time ni, Aqilah belum berjaya tarik tangan dari bawah badan lagi...


Walaupun tangan tersepit bawah badan, Aqilah tetap maintain.. dah takda bunyi "arghh.. arghh".. hihii... Kali kedua Aqilah meniarap, tangan dia dah boleh tarik tau & kepala dah boleh angkat.. tapi, yang tu saya tak ambik gambar sebab saya rakam... Apa2 pun, good job si dagu runccing..!! muahhaha (',)

{ 45 comments.. read them below or add one }

Izwa Kamaruddin Izwa Kamaruddin March 05, 2013
dagu kamu same dgn auntie la sayang :)
NinaAz NinaAz March 05, 2013
Aah laaa. Comel dagu baby.. ♥♥
Miss N™ Miss N™ March 05, 2013
Hehehe..comel.. :)
teruskan berusaha.. :)
iietamalek iietamalek March 05, 2013
chaiyok baby aqilah....
AyueJean AyueJean March 05, 2013
Tahniah....
Rajin berusaha ni..
Unknown Unknown March 05, 2013
dagu runcing mcm ina gak..hihi..ikot muka ina kan...
Nora Karim Nora Karim March 05, 2013
yey good job aqilah... rajin dia ni... sbb tu cepat dapat niarap... comei betul!!
Annamariana1989 Annamariana1989 March 05, 2013
hihhhhi...comel sangat2..
aizamia3 aizamia3 March 05, 2013
seronok tengok perkembangan anak2.. ;)
Unknown Unknown March 05, 2013
hihihi cumil! adoiii tengok blog2 kwn2 yg ada anak dara ni mok pun teringin nak dpt ank dara jugak hihihi! Gewammm tau
MaMa3HerOO MaMa3HerOO March 05, 2013
Caiyok2..gud luck aqilah
Unknown Unknown March 05, 2013
wah tahniah aqilah.... terus berusaha
GREENJADE GREENJADE March 05, 2013
penat usaha smpai ternganga yu...hihihi
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit March 05, 2013
Gigih Aqila nak meniarap. Letihlah tu sampai pipi sebelah terkepit. Dah makin montel dah:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
alahai comelnyerrrr aqilah..yeayyy dh pandai meniarap..good job sayang
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra March 05, 2013
wahhh...comeynya, dah boleh meniarap dah yer....;-)
Unknown Unknown March 05, 2013
Comelnyaaaa! Usaha keras aqilah kini dah berjaya ^_^ hehe
sue zainun sue zainun March 05, 2013
yeayyyy...hehe cam nak meniarap sama jer..
Masya Masya March 05, 2013
good girl... caiyok² lps ni.. belajar pusing² pulak...
Fiza Rahman Fiza Rahman March 05, 2013
Tahniah Aqilah. Berguling2 jer lah lpas nih ☺☺
Fiza Rahman Fiza Rahman March 05, 2013
Tahniah Aqilah. Berguling2 jer lah lpas nih ☺☺
emarieys emarieys March 05, 2013
berusaha keras akhirnya berjaya
Aine Ainun Aine Ainun March 05, 2013
dah menyiarap ye..
ALhamdulillah...=))
Unknown Unknown March 05, 2013
comelnya dia...pandai post pula adik ni,..suatui masa jadi kenangan abadi..
Umialya Umialya March 05, 2013
alahai comelnya aqilah..
Mrs Velentine Mrs Velentine March 05, 2013
yeah dah berjaya kena polish sikit lagi..hehehe..tangan lagi yg nak kea tarik hehehe...tahniah qilah..dah meniarap
Dayang Deno Dayang Deno March 06, 2013
tak lama lagi boleh merangkak pulak.. hehe
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
ewahh posing2 habis dia hehe :D
Dylla Abas Dylla Abas March 06, 2013
usaha tangga kejayaan ok :)
zahidahwahid zahidahwahid March 06, 2013
tahniah! chayok! berlari pulak lepas ni... hehehe
Unknown Unknown March 06, 2013
tahniah aqilah! berjaya jugak akhirnya...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 06, 2013
xlama lagi ni, boleh la merangkak ni :)
Puan Kutu Puan Kutu March 06, 2013
gudgirl..pasni akai apa plak dia dpt..seronoknya tgok perkembangan anak2 nie kan
aziazib aziazib March 06, 2013
demam nak boleh meniarap la tu kot... gambar last tu kepenatan ke? hihi
Unknown Unknown March 07, 2013
Comel aqilah..nanti dah merangkak..siap la
Unknown Unknown March 07, 2013
4bulan dah meniarap! gudjob aqilah..
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty March 07, 2013
thumbs up tuk si dagu runcing!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 07, 2013
salam k.ina,..
hehe..gegeh sidagu runding ni berusaha nk meniarap ye.
tahniah aqilah :)
fieda fieda March 07, 2013
aqilah pasti boleh..
Myra Jay Myra Jay March 08, 2013
Wahhh Good job Aqilah sayang :D