Gaya tidur Aqilah bila dah pandai meniarap


Tak nak lepaskan peluang tempek gambar Aqilah tidur camgini dalam blog... hihii.. sejak2 dah pandai meniarap, dia dah pandai tidur gaya camni.. sampai ke my dear balik kerja, tengok aqilah camni, terus tanya saya.. "Ni gaya tidur terbaru Aqilah ke".. hehhe.. Kalau Aqilah tidur stail camni, saya asyik duk jenguk dia je.. bukan pe, risau takut muka dia tu tindih bantal.. (",)

{ 27 comments.. read them below or add one }

Qashmere Qashmere March 12, 2013
memang macam2 style tidu anak2 ni..kadang2 buat kan kita tersenyum ketawa...
Shima Salleh Shima Salleh March 12, 2013
cumil... sama la shima pun akan selalu terjenguk2 bila anak masa kecil tido mcm ni.
Cik Nur™ Cik Nur™ March 12, 2013
comel je kan..
rindunya nak cium baby...
nak bau baby.. :)
Dylla Abas Dylla Abas March 12, 2013
hahahaha...tidur la macam mana pun..tetap comel!
syawalsimpsons syawalsimpsons March 12, 2013
si izz pon tido macam ni jugak...
Pondok Papan Pondok Papan March 12, 2013
Hamboiii..sedapnya tidur..jeles uncle..hehe
Mrs Velentine Mrs Velentine March 12, 2013
tapi lebih selamat tidur mcm ni..kalau tersedak @ batuk dia tak tertelan bali..
*azni* *azni* March 12, 2013
anak sy sampai besar tido meniarap..best agaknye.. :)
emma emma March 12, 2013
tido camni elok tuk bby kan kak ina, nt time tido die xdela asyik tkejut2 je.. tp kite la plk risau muke die tlangkup bantal..
Mas Zull Mas Zull March 12, 2013
assalamualaikum intan....seronoknya bila tengok anak2 dah besarkan...:)
Deqla manjew Deqla manjew March 12, 2013
hihi..syoknye aqilah tdoq!
Izan Ishak Izan Ishak March 12, 2013
holoh2....comellah aqilah. zayyan pun kadang2 tidur camni. ada sekali tu siap tidur atas dua2 tgn cam org tua je.
Kakzakie Kakzakie March 12, 2013
Sedapnya dia tidur...
Mesti rasa lebih selesa cara itu ina.
Anil Wanina Anil Wanina March 12, 2013
dah gaya kuak lentang kekdahnye.. kikikii
lizz lizz March 12, 2013
comelnyer aqilah...
QasehnyaRania QasehnyaRania March 12, 2013
alahai comeynya dia..teringat kat wisya :)
suka amik pic dia masa tido dulu..hihi
Haryati Faizal Haryati Faizal March 12, 2013
comeinye dia tido... anak yati yg 2nd pun suka sgt tido meniarap...mungkin lagi lena kot...
ayut ayut March 12, 2013
mmg meniarap abis ni nama yer ^^ comel je aqilah :)
Nora Karim Nora Karim March 12, 2013
nyenyak tidurnya tu... heheh
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 13, 2013
geng dgn eca la aqilah ne..tdur mcm ne kalau da letih sangat.hehehe~
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 13, 2013
salam k.ina..
hihi..asal bleh turu je ye aqilah.. :)
selelsa kot dia tido gaya ni... :)
azizah :) azizah :) March 13, 2013
pandai aqilah tido meniarap.. macam budak besar..takut pulak kalau susah nak bernafas nnt kan..
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2013
comel sungguh gaya aqilah tido