Sambil berdiri pun boleh tidur


Masa dalam perjalanan kami nak g Pengkalan Hulu baru ni, Alisha duk depan tau tapi tak nak pulak pakai tali pinggang... dia berdiri.. Berdiri sampai tertidur hokay.. Suruh duduk tak nak.. saya bagi duduk pastu dia bangun balik.. Terpaksalah saya pegang2 dia takut tersembam... Tapi bila dah terlena, nasib dia nak duduk.. & saya terus bagi pakai tali pinggang.. hihi

{ 39 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 28, 2013
ni kes sama ngan syawal ni...
Mama Vogue Mama Vogue March 28, 2013
bole pulak gitu anak dara ni..adoii..hihihihi
fieda fieda March 28, 2013
ngantuk benor la tu..
Sutera Syifa Sutera Syifa March 28, 2013
Camane boleh tido tengah brdiri tu..bahaya jgk kn tkut time brek ke tersembam ke depan..
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa March 28, 2013
budak2 biasa laa ragam dia je laa kita kena ikut..tak ikut kang mula laa uat perangai hahaha
Fiza Rahman Fiza Rahman March 28, 2013
Alalala...siannya. Berdiri pon bley tertido.
azizah :) azizah :) March 28, 2013
mengantuk sgt alisha ni..kesian dia..
ieda immi ieda immi March 28, 2013
haaa nie lah dia
kalau dah ngantuk sgt !
ekkeke
mcam zahrien lahh
sambil tgk tv leh tidoo ;))
syiela syiela March 28, 2013
dorang ni memangkan.. sanggup bersengkang mata nk tgk pemandangan kat luar.. tu yg selalu ada kes tertidur sambil berdiri
Dylla Abas Dylla Abas March 28, 2013
alolololo..comelnye dia!
ayut ayut March 28, 2013
cara btul alisha tido..hihihi..
pinky pinky March 28, 2013
tido masa keta bergerak mmg syok...=)
Mrs Velentine Mrs Velentine March 28, 2013
makin cerah kulit dia kak..comelnya..dah penat sgt lah tue
nea lopah nea lopah March 28, 2013
ngantuk sangat lah tu...hehe
lizz lizz March 28, 2013
comel la alisya ni...sambil berdiri tidur...elok2 na nanti jatuh..
mama ila mama ila March 28, 2013
penat sangatlah tu yer..hehe..sampaikan sambil berdiri pun boleh tdo lagi
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna March 28, 2013
yalah tidur adik ni...tapi saya pun tertidur time online tengah duduk lagi..tertidur lah pula..nanti lain kali bagi dia duduk takut terhempap kepala kalau brek mengejut kan...
jaa jaa jaa jaa March 28, 2013
hehe... idlan blm teror mcm ni lagi...
Nora Karim Nora Karim March 28, 2013
suka tgk anak2 tidur... nampak tenang je tidurnya...
sa mic sa mic March 28, 2013
atototo comelnya, hehe
dak-eiza dak-eiza March 28, 2013
ala comelnye dia
misti dah ngantok sgt tu
Deqla Manjew Deqla Manjew March 28, 2013
hahahah.. agaknya time ni dia tgh termenong.. pas tu terus tertdo! ;p
sueshe sueshe March 28, 2013
ni mst kes ngantuk sgt la ni kannn??
miza yusof miza yusof March 28, 2013
ragama kanak-kanak :)
Shafiq Shafiq March 28, 2013
Hehehe.. Macam-macam Alisha nie.. :-)
Siti Asiah Siti Asiah March 28, 2013
tak sempat nak landing ye, tido berdiri pon ok...Alisha2...;)
eita eita March 28, 2013
memng ngantuk sgt lh tu
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 28, 2013
Uishh ngntuk sgt smpai ttido mcm tu
Cik Nur™ Cik Nur™ March 28, 2013
ermm..mengantuk sgt2 tu...
Sally Yatiey Sally Yatiey March 29, 2013
Kesiannya.. Ngantuk sangatlah tu Alisha2 :D
Mimi Azirah Mimi Azirah March 29, 2013
mengantuk sangatlah tuh
mama aryan mama aryan March 29, 2013
ngantuk sgt ye alisha..sampai tertidur
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 29, 2013
salam k.ina..

penat sgt la tu tertido sambil berdiri..
sama mcm faiz..xmo duduk..

comel je alisha tido.. hihih
Puan Kutu Puan Kutu March 31, 2013
ngantuk sgt la tu..tp nak tgok pemandangan kt luar,tu yg tido smbil berdiri
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 31, 2013
la alisha tu letih sgt la smpai tetido sambil berdiri
Masya Masya April 01, 2013
mmg mengantuk betul ni.. sampai terlena mcm tu.. anak² biasalah ina.. ada jerlah ragamnya... kdg xmoo mendengar kata.. kt ni risaukan dia.. bukan apa.. kang dah tersembam barulah nak mennagis...
emma emma April 02, 2013
Alahai siannye tgk Alisha ni.. ngantuk sgt la tu ye :-)