Segmen Promote Blog #1

Bulan lepas, saya dah invite Nieyza secara personal untuk jadi orang pertama yang buat entry pasal SEGMEN PROMOTE BLOG ni.... Untuk bulan Mac ni pulak, saya akan guna khidmat random.org untuk buat keputusan siapa yang terpilih untuk promote blog dia di blog saya.. Ohya, kalau u all nak tengok contoh, boleh tengok entry Nieyza bulan lepas yer... (",) Syarat dia sangat senang... :-


  1. HANYA TINGGALKAN LINK ENTRY U ALL DI ENTRY INI
  2. Segmen ni hanya BERLANGSUNG SAMPAI PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA (18/03/2013)
  3. Pukul 9 malam ni saya akan umum siapa yang terpilih untuk promote blog.. jangan risau jika u all tak online sebab takda tarikh tutup selagi tak bulan April untuk 'serah diri' yer.. hihii 
  4. Senarai peserta saya akan update di entry ni.. So, sebelum pukul 5 tu, datang la jenguk link blog u all ada or tak yer...
  5. Pada yang terpilih, suka hati u all nak submit entry tu bila asalkan masih di bulan Mac sebab segmen ni akan diadakan setiap bulan... (^_^)

Peserta yang terpilih, perlu karang entry sendiri & draft bagi saya, lepas tu, saya akan publish di blog saya... U all cerita je apa yang u all nak pasal blog u all tu.. kira macam u all review blog u all lah sambil menarik orang untuk singgah di blog u all.. (",)

Ohya, kalau u all ada bisnes kecil-kecilan macam edit blog ke, doodle ke, boleh gak selitkan dekat entry tu... ENTRY U ALL PASTIKAN BUKAN 100% NAK PROMOTE BARANG JUALAN, BARANG JUALAN SEKADAR SELINGAN JE.. Alaaa tengok je contoh macam entry yang Nieyza buat tu... (^_^)

Senarai Peserta
Segmen Promote Blog #1

{ 26 comments.. read them below or add one }

Nurul Aini Nurul Aini March 18, 2013
Nak cuba nasib juga lah..hehe. Ini link saya : http://www.ainizakaria.my
jaa jaa jaa jaa March 18, 2013
menarik tp k.ja x join kot... sb bukan blogger tegar pun...lgpun, malas nak taip entry..hahahaha... dasar pemalas... support dr belakang je la..haha..blh kan?
yana aina yana aina March 18, 2013
menariknya .. nk mencuba juga ^^

http://www.nazlyizan.my/
Rabiatul Adawiyah Abd Rahim Rabiatul Adawiyah Abd Rahim March 18, 2013
http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/

TQ. :)
izan mama mia izan mama mia March 18, 2013
wah..bagus laa ina,..ehe akak joint gak boleh ?..http://miaduniaku.blogspot,com
jaakechik jaakechik March 18, 2013
www.jaakechik.com.... kalau link jaa terpilih, k.ina citer jer apa saja...heee!
Dylla Abas Dylla Abas March 18, 2013
hmm..bestnya!! tapi tak reti la nak riview blog sendiri..kena usha2 blog orang lain dulu ni..cari idea :)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 18, 2013
alahai malu la nak promote sendiri. urmmm
aquagugurl aquagugurl March 18, 2013
http://chintahati81.blogspot.com/
Mrs Velentine Mrs Velentine March 18, 2013
saya join kak...msvelentine.blogspot.com
Azi Azi March 18, 2013
kena wat enry ye..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 18, 2013
boleh ke KA ni.. join ajelah
http://kesumaangsana.blogspot.com
Sally Yatiey Sally Yatiey March 18, 2013
Bagus ni.. Boleh promote blog kalau terpilih ;D
zahidahwahid zahidahwahid March 18, 2013
macam menarik je... nak trylah... bagi url blog je kan sis? http://www.zahidahwahid.com
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha March 18, 2013
ecadwinkyasha.com boleh tak?..nak tumpang pepeler blog makcik :P
Haryati Faizal Haryati Faizal March 18, 2013
nak try!

http://haryatifaizal.blogspot.com
Puan Kutu Puan Kutu March 18, 2013
cpt2 jom kita promote blog..:)
Budak Kampung Budak Kampung March 18, 2013
http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/
azizah :) azizah :) March 18, 2013
alamak.. xsempat nak join...tutup dah.. hahaa
eita eita March 18, 2013
x sempat nk join pun
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 19, 2013
salam K.ina.

wuhuuu.. gud luck bt semua.. citer yg best2 tau! :)
Nora Karim Nora Karim March 19, 2013
la.. terlepas yang ni...
Fiza Rahman Fiza Rahman March 19, 2013
Alaaaa...dah terlepas. Bley join lagi tak?
Deqla Manjew Deqla Manjew March 19, 2013
sori.. deqla x join..huhuhu
Shida Radzuan Shida Radzuan March 19, 2013
ala terlepas plak heheee :D
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 20, 2013
telepas nak join...tu la sapa srh xhadap belog sgt kan :p