Alisha & kucing

Sabtu baru ni, ketika kami balik dari Chemor,singgahlah rumah MIL tau.. Dekat umah MIL ada kucing... Si Alisha ni, boleh pulak g main dengan kucing siap gosok2 badan kucing tu.. lepas tu, dia cakap kat kucing "Adik.. adik, bangun.."... Hahahah... Kucing tu dipanggilnya adik.. adehhhh... Ohya, lupa pulak, alisha bahasa kan diri dia time sembang dengan kucing tu sebagai kakak... kah kah kah... Yang si kucing tu pulak.. baik je.. duk jugak terbaring kat situ... ekkeke

Selama ni, alisha macam saya lah.. jenis takut kucing.. tapi hari Sabtu baru ni, first time saya nampak dia main dengan kucing sorang2... biasa, abah dia ada temankan... (",)


Alisha & kucing

{ 34 comments.. read them below or add one }

CeqGu CeqGu March 04, 2013
Dulu firas geli dengan kucing. Sekarang kucingntakut dgn firas hahaha
Cik Nur™ Cik Nur™ March 04, 2013
nampaknya alisha dah tak takut kucing lah ye.,...

AyueJean AJ AyueJean AJ March 04, 2013
Dah berani dengan kucing lah dia... =D
Aisy Nasiha Aisy Nasiha March 04, 2013
Kalau naim pulak, kucing yg takut dia...
Ibu Lala Ibu Lala March 04, 2013
Hi hi hi. Mcm2 alisha ni. Tapi budak budak memang sokmo gitu la.
Joanna Yunus Joanna Yunus March 04, 2013
Jangan Qayyum dan SUmaiyyah pantang jumpa kucing semua dikatakan comel
Aju Mohit Aju Mohit March 04, 2013
hihihi alisha ada banyak adik ni ina, comel!
izan mama mia izan mama mia March 04, 2013
ish,..kucing laa bukan adik alisya...hiihhi....
umi alya umi alya March 04, 2013
adik, kakak.. sweetnya
Mieya Atiera Mieya Atiera March 04, 2013
Alisha dah ada kawan baru, iaitu kucing. hee
syawalsimpsons syawalsimpsons March 04, 2013
comey dier panggil kucing tu adik
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah March 04, 2013
kak ina kene bele kucing la lepas ni..
ayut ayut March 04, 2013
hihihi...kucing pon kucingla...adik aqilah xleh bt pape lg...lyn kucing dulu la ye alisha :))
dak-eiza dak-eiza March 04, 2013
alalalala comel!
misti dia dh tau yg kucing tu x merbahayakan dia
:)
Nora Karim Nora Karim March 04, 2013
Amboi berbudi bahasa juga alisha ngan kucing ye... hihihi comel betul!
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat March 04, 2013
dah berani pegang kucing dah alisha..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa March 04, 2013
wah..pnyayang la dia hehe
Sally Yatiey Sally Yatiey March 04, 2013
wahhh.. dah berani pegang kucing alisha ni ^_^
sal ya sal ya March 04, 2013
okay la kalau tak takut kucing.
jaa jaa jaa jaa March 04, 2013
dh tak takut dah...
Mrs Velentine Mrs Velentine March 04, 2013
wah dia berani main ngan kusing..jangan ikut wani..sampi dia boleh cium kucing..hehe
Puan Kutu Puan Kutu March 04, 2013
comel kam ualisha..aiman masa kecik sebijik macam alisha,jgn kata benda hidup macam kucing,teddy bear ke apa benda semua dia bantai sembang.haha..
Seneorita Baharin Seneorita Baharin March 04, 2013
heee, chomel laa alisha neh, siap boleh pggil kucing tu adek lg...mmg seorng kakak yg peyayang la alisha neh :D eheheeee
Azi Azidah Azi Azidah March 04, 2013
kucing belaan kot tu ye yang baik je tu... sofea dn hakeem pn suka kucing jugak...
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey March 05, 2013
Hehe bagus la mcm tu.. Ada sesetengah parent xbgi anak pegang kucing..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 05, 2013
alisha dh xtakut kucing tu....
Fiza Rahman Fiza Rahman March 05, 2013
Qahirah takut kucing. Dari jauh berani lah dia panggil2. Tapi bila kucing tu dtg, trus nangis.
Shida Radzuan Shida Radzuan March 06, 2013
mula2 je tu dia xmau lama2 seronok men tp dah kne ckar or ggit skali mst dia dah xnk dekat da heheee..biasa bdk cmtula..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 06, 2013
hehe mungkin kucing tu baik dgn Alisha, sbb tu dia berani. selalunya budak2 takut kucing sebab xnk kna cakar
azizah :) azizah :) March 07, 2013
hehee comey la alisha ni...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 07, 2013
salam k.ina..
hihih..alisha kan penyanyang..
mesti kucen pun mau rapat dgn dia :)
Mimi Azirah Mimi Azirah March 11, 2013
adeh pengsan jap alisha pgil kucing adik