PEMENANG IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013 SILA BAGI DETAIL.. SEBELUM HARI KHAMIS NIH..! (^_^)

Dah 4 hari masa berlalu, tapi masih ramai lagi yang belum bagi detail.. Harap sangat pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 bagi detail dekat saya sebelum saya cabut undi lagi sekali yer... Time tu, sorry tau sayang2 jika hadiah terlepas ke tangan pemenang yang lain.. (^_^) Saya dah buat entry sebelum ni suruh alert + dah bagi date bila akan umum pemenang.. (",)

Saya tak sempat nak pergi inform sorang2 yer.. thats y saya bagitahu suruh alert (^_^) Sape peserta IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 yang belum tengok lagi entry kemenangan, sila tengok cepat2 yer.. kot2 nama u all ada... Jika hari khamis @ 14/03/2013 u all tak bagi maklumat jugak... saya akan umum nama baru..


PEMENANG IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013 SILA BAGI DETAIL.. SEBELUM HARI KHAMIS NIH..! (^_^)

{ 15 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 11, 2013
salam k.ina..
huhuh..tahniah kpd sumer pemenang..
xde rezeki cma tercalon..hihih.. :)
Mrs Velentine Mrs Velentine March 11, 2013
cepat2 nnt kena buat cabutan baru pulak,,
Deqla manjew Deqla manjew March 11, 2013
mereka x perasan lagi kot.. xpe tggu lagi..nti xde gak cabut nama deqla yer..haha... ;p
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan March 11, 2013
Takmo..cabut undi baru la..ramai yang nak ni..hehe
syiela syiela March 11, 2013
sayangnya terlepas.. tahniah pada semua yg berjaya
mama3heroo mama3heroo March 11, 2013
wah..ade harapan nih..ekekeke
Sya Isya Sya Isya March 11, 2013
Sya dah email details untuk tuntut hadiah ni. ada dapat x?
✸Maizatul Nurirwane Idr✸ ✸Maizatul Nurirwane Idr✸ March 11, 2013
Yeyyyyyyyyy, hek hek :P Nama baru.
sal ya sal ya March 11, 2013
dia org lupa la tu ina. sabar ek.
azizah :) azizah :) March 11, 2013
cepat2 bagi detail.. melepas hadiah tu kang..hahaha
Cik Nur™ Cik Nur™ March 11, 2013
ruginya kalau tak cepat2 bagi detail..
Shida Radzuan Shida Radzuan March 12, 2013
nk kena cabut lg nih kak heheee :D
Sally Yatiey Sally Yatiey March 12, 2013
Cepat2 hantar detail anda! ^_^
QasehnyaRania QasehnyaRania March 12, 2013
myb tak perasan atau tak online :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief March 13, 2013
rugi dorang yg xalert tu dh la hadiah2 best semua