Rambut Alisha dah panjang


Rambut Alisha kan jenis curly... Kalau time mandi dapatlah tengok kepanjangan rambut dia tu... Actually rambut Alisha dah nak sampai pinggang pun.. tapi sebab curly, jadi paras dada je.. (",)...


 U all nak tahu tak, rambut Alisha ni, kalau lepas mandi, sapu minyak & sikat lepas tu biarkan je rambut dia tu dalam keadaan tak berikat, hujung rambut alisha ni akan terbentuk macam dalam gambar atas tu... Alaa nampak tak hujung rambut gambar budak yang comel tu... camgitu la... tapi yang bahagian atas, tak samalah, sebab rambut alisha bahagian atas lurus, bahagian bawah je curly... (",)

{ 30 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons March 14, 2013
fuyooo dah panjang rambut alisha ni
Mrs Velentine Mrs Velentine March 14, 2013
cantik rambutnya kak>MV suka...wah nampaknya takyah nak kerinting kan ramut
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI March 14, 2013
comel rmbut cmni..geram tgk.
mama ila mama ila March 14, 2013
memang panjang betul rambut alisha..dah sampai pinggang yer
Kesuma Angsana Kesuma Angsana March 14, 2013
kalau rajin nak jaga biarkan ajelah ... cantik tu
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: March 14, 2013
samam mcm rambut sufiya..
Deqla manjew Deqla manjew March 14, 2013
suka tgk bebudak rambut curly...comel jek...deqla dulu pun suka la buat curly..hihihi...tp sejak bertudung trs ni dah x buat...
Mrs Lurve Mrs Lurve March 14, 2013
kalo bhgn bwh curly g2 cantik tau..sy suka tgk
ayut ayut March 14, 2013
suke tgk rmbut ikal mcm tu....comelll ^^
Ema Blog Ema Blog March 14, 2013
catak perlu pergi salon nak buat curly..
Fiza Rahman Fiza Rahman March 14, 2013
Panjang nya. Rambut qahirah lambat nak panjang.
Haryati Faizal Haryati Faizal March 14, 2013
rambut original tu, takyah pi kedai nak buat dah...mang dah cantik pun...
lynn kamarul lynn kamarul March 14, 2013
rambut lynn pun makin panjang ina... da dkat ngn pinggang tp memandangkan curl tak la ktara sgt panjangnya
lizz lizz March 14, 2013
rambut macam sara kerinting kat bawah...hari tu baru potong rambut dier pendek sikit...sayang curlyer dah hilang hehe
lynndamya lynndamya March 14, 2013
mesti cute ! sy ada sorang adik sedara yg jenis rambut curly bhgn bawah, sgt cute !
Dylla Abas Dylla Abas March 14, 2013
yes...rambut Alisha mmg cantik! tak dinafikan lagi..hee :)
Sally Yatiey Sally Yatiey March 14, 2013
Cantikkkk rambut Alisha.. Curly bahagian bawah.. :)
emma emma March 14, 2013
rambut syirah pn kerinting bawah tau kak ina, nt da pjg msti jd mcm ranbut Alisha jgk :-)

#sbnrnye sy nk rmbut die lurus, tp da tumbuh rambut ni tgk2 keinting lak, hehe..
Masya Masya March 14, 2013
sama mcm rambut saya kecik² hahahaha.. tp dah besar ni jadi lurus.. dah selalu potong...
Nora Karim Nora Karim March 14, 2013
panjang juga rambut alisha ni... tak pernah potong ke?
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ March 14, 2013
salam k.ina..hihi..sesuai ngan muka alisha..comel :)
Cik Nur™ Cik Nur™ March 14, 2013
harap sampai kebesarlah alisha berambut mcm tu..cantik.. :)

ikut siapa ibu ke abah dia..?
Puan Kutu Puan Kutu March 14, 2013
comelnya rambut curly macam nie,jap nak berangan!haha
Azi Azi March 15, 2013
rambut kerinting macam senang nak urus je rambut sofea tu lurus selalu macam payah nak urus sbb kan dia xsuka nak ikat
azizah :) azizah :) March 15, 2013
jijah suka rambut curly..comey..
fieda fieda March 18, 2013
comey rambut dia...ori lagi tu..
AnonymousAnonymous January 04, 2015
Boleh ke panjangkan rambut guna minyak??
AnonymousAnonymous January 04, 2015
Boleh ke panjang kan rambut??