Gambar saya & Aqilah.. (^_^)

Lama sungguh rasanya saya tak tempek gambar sendiri dekat blog ni.. hihii.. Last masa entry Ibu Syawal datang rumah... (",).. Baru2 ni, kami 4 beranak + family saya pergi Zoo Taiping bawak Alisha kenal2 haiwan.. hihii.. So, sempatlah saya suruh my dear ambik gambar saya & Aqilah... (",) Ini jugak dikira entry pertama yang ada gambar saya berdua dengan Aqilah.. (^_^)


 Aqilah : Abah, Aqilah & Ibu belum ready lah... Ambik gambar lain pulak..


Aqilah : Abah ni, tunggulah aqilah dah tengok kamera baru ambik gambar...


Aqilah : Haa.. macam ni lah baru ambik gambar.. Aqilah & Ibu dah ready... (",)


{ 48 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 13, 2013
Dah kurus nampaknya tu....
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha February 13, 2013
baru nmpk gmbr aqilah berdua dgn ibu....selalu gmbr alisha je.hehehe :)
Aju Mohit Aju Mohit February 13, 2013
ala tomei222, nampaknya macam tak banyak masalah mamanya nak turunkan berat badan, jeles aii tau ;)
Deqla manjew Deqla manjew February 13, 2013
hahaha... anak beranak sama2 comel..
Falsya Falsya February 13, 2013
slimnye ina!!!!...hehehe..
ISMA ILYA AHMAD PUAD ISMA ILYA AHMAD PUAD February 13, 2013
Kak... Aqilah pun pandai posing kat kamera macam kakak dia ek..
hiihi :)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 13, 2013
tgk muka aqilah nampak macam muka husband ina je..kikikiki..cumill je ngan budak tecik ni
dak-eiza dak-eiza February 13, 2013
wahh berseri2 ibu muda ini
sama2 comey anak dan ibu
:)
Cik Nur Cik Nur February 13, 2013
laaa...akak, nape akak xcakap nak dtg taiping..?

kalau tak boleh nur pegi zoo...huhu
ieda immi ieda immi February 13, 2013
alahhh comelnyeee aqilahhh !
dah besar kann
nampak kasar dan semangat ! ;)
Mimi Azirah Mimi Azirah February 13, 2013
comel la aqilah nih...jenjalan gi zoo ye
izan mama mia izan mama mia February 13, 2013
nampak muka ina dah berisi..baguslah...
azizah :) azizah :) February 13, 2013
maintain la akak.. pas bersalin kedua makin berseri2... :)
QueeN TerataI QueeN TerataI February 13, 2013
kejap sungguh masa berlalu kan ina? dah besar Aqilah... hehehe
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) February 13, 2013
ibu ngan aqilah sama2 comey :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 13, 2013
wah cantiknya...aqilah pun cumil.sgt solid body akak
Masya Masya February 13, 2013
ina nampak dah berisi dalam gambar ni... baby aqilah pun dah makin semangat...
NoEn NoEn February 13, 2013
comel...pandai aqilah senyum
Nora Karim Nora Karim February 13, 2013
pandai dah aqilah senyum... comei gmbr yg last tu...
sue zainun sue zainun February 13, 2013
sweet..aqilah pandai senyumlah..comelll
mama aryan mama aryan February 13, 2013
alahai comelnye aqilah..pandai tgk kamera senyum ye
lynn kamarul lynn kamarul February 13, 2013
kemain lagi dak aqilah sengih.. comel. ina pun makin cantik
Kesuma Angsana Kesuma Angsana February 13, 2013
suka tgk senyuman baby tu !
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 13, 2013
dua2 comel...slim sungguh kak ina
ayut ayut February 13, 2013
hahla..nila gmbar akak gan aqilah yg 1st kuar kat blog.. :))
shaFazie shaFazie February 13, 2013
Comelnya mummy dan aqilah..
Fieda Rafli Fieda Rafli February 13, 2013
ina...pipi ina nmpk tembam la..hihii
Puan Kutu Puan Kutu February 13, 2013
pergi taiping ye..mmg best p sana bawak anak2,tp nak jalannya tu yg malas.naik train mana feel..hehe
nur anis nur anis February 13, 2013
hihi..comel la dialog...:)
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 14, 2013
Ina dah kurus...comel selendang ♥
Mrs Lurve Mrs Lurve February 14, 2013
comel aqilah senyum....mana pulak alisha masa nie
sueshe sueshe February 14, 2013
kak ina shanteekkk!! da nmpk muke alisha ikut ibu dia.. aqilah muke ayah dia la kottt..hihi..yg penting 2,2 shomellll!!
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Amboi kemain Aqilah dah pandai senyum :D Comel... :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 14, 2013
cantik ina n...kurus dah tu..:)
bella hamzah bella hamzah February 14, 2013
dah besar dah aqilah hehe akak nampak awet muda je even da ada anak :)
Azi Azidah Azi Azidah February 14, 2013
Intan nmpkberisi dh. Cantik intan aqilah comel....
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
larr kak mai taiping ke? zoo tu dekat dah ngn shida..nape xgtau kalo x leh jmpa sat ^_^
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 14, 2013
Comeynye kak ina :)
Wahh jln2 :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
hihi..so sweet :)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 18, 2013
hihi..pandai ye aqilah.dgn kakak tak da ke ibu?