Gambar saya & Aqilah.. (^_^)

Lama sungguh rasanya saya tak tempek gambar sendiri dekat blog ni.. hihii.. Last masa entry Ibu Syawal datang rumah... (",).. Baru2 ni, kami 4 beranak + family saya pergi Zoo Taiping bawak Alisha kenal2 haiwan.. hihii.. So, sempatlah saya suruh my dear ambik gambar saya & Aqilah... (",) Ini jugak dikira entry pertama yang ada gambar saya berdua dengan Aqilah.. (^_^)


 Aqilah : Abah, Aqilah & Ibu belum ready lah... Ambik gambar lain pulak..


Aqilah : Abah ni, tunggulah aqilah dah tengok kamera baru ambik gambar...


Aqilah : Haa.. macam ni lah baru ambik gambar.. Aqilah & Ibu dah ready... (",)


{ 48 comments.. read them below or add one }

 Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 13, 2013
Dah kurus nampaknya tu....
ecadwinkyasha ecadwinkyasha February 13, 2013
baru nmpk gmbr aqilah berdua dgn ibu....selalu gmbr alisha je.hehehe :)
ajumohit ajumohit February 13, 2013
ala tomei222, nampaknya macam tak banyak masalah mamanya nak turunkan berat badan, jeles aii tau ;)
Unknown Unknown February 13, 2013
hahaha... anak beranak sama2 comel..
Falsya Falsya February 13, 2013
slimnye ina!!!!...hehehe..
ilya maisara ilya maisara February 13, 2013
Kak... Aqilah pun pandai posing kat kamera macam kakak dia ek..
hiihi :)
syawalsimpsons syawalsimpsons February 13, 2013
tgk muka aqilah nampak macam muka husband ina je..kikikiki..cumill je ngan budak tecik ni
dak-eiza dak-eiza February 13, 2013
wahh berseri2 ibu muda ini
sama2 comey anak dan ibu
:)
Miss N™ Miss N™ February 13, 2013
laaa...akak, nape akak xcakap nak dtg taiping..?

kalau tak boleh nur pegi zoo...huhu
Unknown Unknown February 13, 2013
alahhh comelnyeee aqilahhh !
dah besar kann
nampak kasar dan semangat ! ;)
Mimie Mimie February 13, 2013
comel la aqilah nih...jenjalan gi zoo ye
Unknown Unknown February 13, 2013
nampak muka ina dah berisi..baguslah...
Unknown Unknown February 13, 2013
maintain la akak.. pas bersalin kedua makin berseri2... :)
Unknown Unknown February 13, 2013
kejap sungguh masa berlalu kan ina? dah besar Aqilah... hehehe
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) February 13, 2013
ibu ngan aqilah sama2 comey :)
Mrs Velentine Mrs Velentine February 13, 2013
wah cantiknya...aqilah pun cumil.sgt solid body akak
Unknown Unknown February 13, 2013
sweet smile aqilah ^_^
Masya Masya February 13, 2013
ina nampak dah berisi dalam gambar ni... baby aqilah pun dah makin semangat...
NoEn NoEn February 13, 2013
comel...pandai aqilah senyum
Unknown Unknown February 13, 2013
pandai aqilah senyum hihi
Nora Karim Nora Karim February 13, 2013
pandai dah aqilah senyum... comei gmbr yg last tu...
sue zainun sue zainun February 13, 2013
sweet..aqilah pandai senyumlah..comelll
Unknown Unknown February 13, 2013
alahai comelnye aqilah..pandai tgk kamera senyum ye
mama lynn mama lynn February 13, 2013
kemain lagi dak aqilah sengih.. comel. ina pun makin cantik
AnonymousAnonymous February 13, 2013
suka tgk senyuman baby tu !
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief February 13, 2013
dua2 comel...slim sungguh kak ina
ayut ayut February 13, 2013
hahla..nila gmbar akak gan aqilah yg 1st kuar kat blog.. :))
shaFazie shaFazie February 13, 2013
Comelnya mummy dan aqilah..
fieda fieda February 13, 2013
ina...pipi ina nmpk tembam la..hihii
Puan Kutu Puan Kutu February 13, 2013
pergi taiping ye..mmg best p sana bawak anak2,tp nak jalannya tu yg malas.naik train mana feel..hehe
nur anis nur anis February 13, 2013
hihi..comel la dialog...:)
Unknown Unknown February 14, 2013
Ina dah kurus...comel selendang ♥
- AZIE - - AZIE - February 14, 2013
comel aqilah senyum....mana pulak alisha masa nie
sueshe sueshe February 14, 2013
kak ina shanteekkk!! da nmpk muke alisha ikut ibu dia.. aqilah muke ayah dia la kottt..hihi..yg penting 2,2 shomellll!!
Myra Jay Myra Jay February 14, 2013
Amboi kemain Aqilah dah pandai senyum :D Comel... :D
intanfirdaus247 intanfirdaus247 February 14, 2013
cantik ina n...kurus dah tu..:)
bella hamzah bella hamzah February 14, 2013
dah besar dah aqilah hehe akak nampak awet muda je even da ada anak :)
aziazib aziazib February 14, 2013
Intan nmpkberisi dh. Cantik intan aqilah comel....
Shida Radzuan Shida Radzuan February 14, 2013
larr kak mai taiping ke? zoo tu dekat dah ngn shida..nape xgtau kalo x leh jmpa sat ^_^
nanieydotcom nanieydotcom February 14, 2013
Comeynye kak ina :)
Wahh jln2 :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 15, 2013
salam k.ina..
hihi..so sweet :)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 18, 2013
hihi..pandai ye aqilah.dgn kakak tak da ke ibu?