Segmen Promote Blog : n.i.e.y.x.z.h.a. dot com


Blogger yang dah punya anak 2! Hehehe... statement intro tak boleh blah kan.. (◠‿◠)

Actually Nieza dah lama berblogging tapi selalu on-off-on-off.. since September last year, nieza active balik berblogging and also doodling.. niat asal berblogging sebenarnya nak rakam semua memori and pengalaman yang ada masa pregnant anak sulung, Rania...sambil-sambil berkongsi pendapat dan pengetahuan dengan blogger lain pasal kehamilan dan kekeluargaan... memang tak sangka dari blogging ni timbul niat nak berdoodling.. 

korang tau apa itu doodle? Doodle tu macam kartun la... tapi nieza mostly lukis doodle muslimah...try berniaga secara kecil-kecilan semenjak jadi surirumah sepenuh masa ni...actually, nieza berhenti kerja after deliver Raisya, anak kedua.. sebab utama nieza berhenti kerja kerana kekangan masa bersama anak-anak...so nieza nekad berhenti jugak sebab tak nak lepaskan peluang nak tengok sendiri mereka membesar depan mata... well, lagi puas hati dan berbaloi bila kita jaga sendiri kan... (◡ ‿ ◡)

nieza sangat menyokong breastfeeding ni..time Rania hari tu nieza tak dapat fully breastfeeding...terpaksa campur-campur susu tin.. dengan takde sokongan dari sekeliling nak menjayakan misi ni.. so terbantut begitu sahaja... tapi bila deliver Raisya, memang nekad nak fully breastfeeding.. tak kira apa orang kata... alhamdulillah..setakat ni..masih lagi kuat menjayakan misi ni...berharap sangat sampai cukup umur 2 tahun..amin..tolong doakan jugak ye kawan-kawan..(。´ ‿`♡)
ok tak nak cerita panjang-panjang.. korang boleh terjah blog nieza ni kat sini -> www.nieyxzha.com

thanks pada ina sebab sudi memberi peluang pada nieza menjadi insan pertama dalam segmen promote blog ni... thank you so much! sayang awak! (づ ̄ ³ ̄)づ ♥ ♥ ♥



{ 32 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew February 04, 2013
untungnya diri dipromote.. hihi...
Mrs Velentine Mrs Velentine February 04, 2013
semoga usaha Full BF berjaya ya nietxzha
ayut ayut February 04, 2013
pernah gak ke sana..sbb tgk doodle kak nieyza :) jom terjah!
Bui Junaidi Bui Junaidi February 04, 2013
KENAL NIEZA NI..SLL G BLOG DIA..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha February 04, 2013
wah...ada segmen promote blog... menarik tul... tahniah
Kakzakie Kakzakie February 04, 2013
Bolehlah kakak kenal dgn Nieza ini ina.
azizah :) azizah :) February 04, 2013
selamat bersegmen.. secara tak langsung kita kenal tuan blog tu secara keseluruhan..hee
NoEn NoEn February 04, 2013
comel2 doodle yg nieza buat...geram nengok
Fiza Rahman Fiza Rahman February 04, 2013
Selalu baca blog nieza nih.
Mimi Azirah Mimi Azirah February 04, 2013
wah dah mula promote blog kat nlog kak intan ye...nti sy nak anta jugaklah
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan February 04, 2013
tulisan kat bawah tu tecikla plak..camane setting la ni..huhu..takpe2.. *jgn publish
anitadiana anitadiana February 04, 2013
salam ina..lama tak jengah sini...aqilah dan alisha sihat..meriahnya blog..cantik....tempah juga ke?
adianiez AIDA adianiez AIDA February 04, 2013
wah ada segmen promote... i like!
akan aida terjah blog nieza... In Shaa Allah...
Mas Zull Mas Zull February 04, 2013
assalamualaikum intan...bestnya nak cuba terjah ni..;)
deno deno February 04, 2013
deno dah lama ikut blog kak nieyxzha.. deno suka doodle kak nieyxzha mmg cantik! :)

promote blog deno pulak? hehehe^^
Nora Karim Nora Karim February 05, 2013
lama juga tak jenguk blog nieza... blog kawan2 lain juga... sebab broadband semput.. huhu
aTieYusof Family aTieYusof Family February 05, 2013
Best nya dapat promote blog ni..
BF sangat mulia.. semoga terus berjaya:)
Myra Jay Myra Jay February 05, 2013
Teringin nak berdoodle tapi takut tak sesuai :D
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 05, 2013
wahh ada kawan baru..nurulpun support 100%bf nie=)nnt alik umah terjah kay
QasehnyaRania QasehnyaRania February 05, 2013
semoga niza berjaya Bf kan raisya :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 05, 2013
salam kak ina..
ade blog review la.. okeh.cma g terjah sekarang!
Kesuma Angsana Kesuma Angsana February 05, 2013
nnti nk g terjah dier juga
sal ya sal ya February 07, 2013
doodle tu comel kan. nnt akak dtg lg ek. bdn tak brp nak sht ni kjp2 je blh gk blog.
Azi Azidah Azi Azidah February 07, 2013
wah segmen dh bermula.. untung tuan bdn yg pertama dipromote.. azi xde dlm fikiran intan ker? kih kih kih...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 18, 2013
solehah pn lpe dh sama ada solehah pnh dapat doodle dari akak nieyxha or x. sbb dh lama xjenguk blog akak tu
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin March 18, 2013
solehah pn lpe dh sama ada solehah pnh dapat doodle dari akak nieyxha or x. sbb dh lama xjenguk blog akak tu