Alhamdulillah.. rezeki untuk Alisha... (",)

8 bulan pertama = RM 62.21, 4 bulan berikutnya = RM 63.21, 4 bulan akhir = RM 135.28

Tadi saya check akaun Nuffnang, BE CELCOM SOX DRUM & BASS dah pun jadi ME... so, apalagi.. saya pun teruslah cashout... sekarang ni, blog ni dah ketiadaan BE... hahhahha.. Alhamdulillah.. ini kali ketiga saya dah cashout & kali ketiga jugaklah rezeki dari Nuffnang untuk Alisha....

Alhamdulillah jugak, dengan kehadiran u all yang suke singgah baca cerita alisha lah yang membantu alisha dapat duit poket.. hihiii..(terima kasih yer u all). Duit ni saya tak tahu lagi nak belikan apa untuk alisha.. Buat masa ni simpan dululah duit ni agaknya... maybe boleh guna untuk alisha beraya nanti ke... entahlah.. yang pasti duit ni untuk alisha... TAPI bila dah ada ADIK.. kenalah berkongsi yer sayang ibu... hihiii

__________________________________________________________________________________

Alisha demam start petang isnin... Siang hari alisha bolehlah aktif2 kan jugak diri tapi dimalam hari terus LEMBIK..!!.. Semalam 2 kali muntah... Makan pun tak nak... last2 saya suapkan ikan goreng je kat dia...

Semalam, tengah2 tidur, alisha bagitahu nak makan...  saya bagi dia makan, last2 dia termuntah semula... Saya tidur pun tak lena.. yela, alisha banyak merengek.. asyik terjaga je dari tidur... Saya yang tengok ni pun kesian.. Sedih bila tengok anak tak sihat... tak aktif macam biasa....

Dah 2 hari saya nak buat kerja sedikit susah sebab alisha banyak merengekkan.. Nak buat entry pun rasa macam takda mood.. tapi nasib dah siap ada kat draft.. tu yang u all dapat je baca cite alisha.... Walaupun hakikatnya keadaan alisha sekarang ni tak seaktif dekat entry yang saya paparkan... (",)

P/s : Cashout pertama saya belikan alisha LAPTOP MAINAN, cashout kedua saya belikan alisha BASIKAL..

{ 62 comments.. read them below or add one }

Fazlinil Irma Fazlinil Irma June 27, 2012
cashout ketiga beli EMAS..!! :))
Aisy Nasiha Aisy Nasiha June 27, 2012
best tu, teruskan usaha.. smoga alisha cpt ceria mcm biasa ye...
syawalsimpsons syawalsimpsons June 27, 2012
ala cian alisha...ala jgn la tak da mood...sue rajin je tunggu ina update tau...rezeki alisha tu..demam nak dapat barang baru kot...kikikiki
L L June 27, 2012
waa. cmne yerk nk bagi bnyk2.. huhu
Mrs Lurve Mrs Lurve June 27, 2012
murah sungguh rezeki alisha n ibu..
moga alisha cpt baikdan sihat
Yumida Yumida June 27, 2012
ALHAMDULILLAH..REZEKI MAKIN BERTAMBAH
ayut ayut June 27, 2012
alisha demam yer.alahaii..mkn ubt ye.rhat puas2.nnt leh aktif smula :) smoga alisha cepat sehat dan baik2 je!BTW,alhamdulillah akak dan alisha dpt cashout dah kali ke 3 :)
anisalya anisalya June 27, 2012
bagi 100+ la ina. anak2 akak kalau sakit je minum 100+. abahnya pesan macam tu. tapi mmg mood merudum kalau anak2 sakit. apa un semoga alisha cepat sembuh dan ina jaga diri ye.
aanie aanie June 27, 2012
bestnya....rezeki blogging...
izan mama mia izan mama mia June 27, 2012
tahniah..dah dptt hasil

mia pun tgh dmm...tapi dia still aktif lagi,...lagi becok mulutnya..heheh
alisha dmm nak bercakap kot,...
permata biru permata biru June 27, 2012
bestnya..dapat cashout banyak2
Zie Zie June 27, 2012
Wah bnyk tu.. Nnti leh beli bju raya... Emm alisya dmm yer.. Emm rindu susu ibu kot....
msredcheesecake msredcheesecake June 27, 2012
syukur rezeki alisha... dapt lappy n beskal... muga alisha cepatlah sihat...
Kesuma Angsana Kesuma Angsana June 27, 2012
wah tahniah IntanBerlian! happy for you!
mamavogue mamavogue June 27, 2012
sian nyer alisha..
hati ibu mane tak sedey bila anak tak sehat. susah cane pun sanggup berjaga dan sentiasa ada/bersedia untuk anak..
pena rozie pena rozie June 27, 2012
wow... dah byk tu....
Wanieys Wanieys June 27, 2012
tahniah kak ina..banyaknya amount tu....kesian alisha...smg cpt2 sihat yer sayang...mmg klu anak tak sihat kita jd xtentu arah
Myra Jay Myra Jay June 27, 2012
Tahniah Ina.. Myra pun BE abes dah, dah cecah RM100 tp nak peam dulu kot.. dekat raya baru cashout..heheee
PinkUmmi PinkUmmi June 27, 2012
alhamdulillah rezeki alisha...

nak tny petua IB mcm mane leh dpt BE???hahaha
Joanna Yunus Joanna Yunus June 27, 2012
kesian Alisha.... memang ina kalau anak2 sakit tak senang duduk kita, tidur pun tak lelap kejap2 bangun rasa badan anak... itulah pengorbanan seorang ibukan...

akak ni sampai sekarang tak pandai sangat pasal nuffnang ni
Tihara Tihara June 27, 2012
waw beshnya rezeki lebat..alhamdulillah.... :)
fieda fieda June 27, 2012
ina...akhirnya...byk betul kali ni...alhamdulillah mmg rezeki utk 2 org anak kan..tgk tu berdouble jumlah kali ni...kak fieda pun nk tekan butang cashout gak la..ingat kena tggu betul2 hujung bulan..hihi..dh boleh la ni kan...
fieda fieda June 27, 2012
alisha...moga cepat sihat ye..ala..mmg risau perut anak tgh demam2 ni tp tu la dia nk membesar gitulah ina..
Masya Masya June 27, 2012
ALHAMDULILLAH SEMAKIN BERTAMBAH REZEKI ALISHA SEKARANG....

KESIAN DIA DEMAM YER... NNT DAPAT BASIKAL DGN MEJA SIHATLAH TU.. CEPAT²LAH IBU BELIKAN YER...
ShimaSalleh ShimaSalleh June 27, 2012
Kesian Alisha. Cepat sihat ye. Demam nak membesar.. Ke demam sebab adik? hihihi..

Rezeki Alisha sentiasa ada :))
Falsya Falsya June 27, 2012
mmg betul rezeki alisha..hehe..
SeputihSalju SeputihSalju June 27, 2012
moga cepat sembuh alisha.... nurul pun baru2 ni muntah2 + demam + cirit birit... tp alhamdulilllah sekarang dah sihat....
ieyda ieyda June 27, 2012
byk nye dpt...ieyda cikit je...lum cashout lg..
ina dh leh follow kt blog kita tau..
azizah :) azizah :) June 27, 2012
tahniah kak! rezeki lagi tu..


emm alisha kena AGE kot.cirit2 muntah2 ke..huhuhu banyak minum air masak.. jaga kebersihan yer kak..
shida'R shida'R June 27, 2012
alhamdllah rezeki alisha :)
rAIHan rAIHan June 27, 2012
tahniah. rezeki tuh. =)
eintan nurfuzie eintan nurfuzie June 27, 2012
TAHNIAH2... BETUL ORG KATA ANAK BAWAK REZEKI
Azi Azi June 27, 2012
wah bestnya.. rezeki alisha tu, tpkesian alisha xsihat eh.. nape tetiba demam tu...
Si Matatajam Si Matatajam June 27, 2012
Tahniah ye IB. Camna nak tau ttg BE tukar jadi ME. M still tak paham lagi. Hu hu.. Hope Alisha cpt sembuh ye syg..
teratak hati teratak hati June 27, 2012
Kesiannya alisha demam smpai muntah2
mama aryan mama aryan June 27, 2012
kesian alisha..semoga cepat sembuh ye
eB eB June 27, 2012
byk tuh. tahniah :)
ummi_norseha ummi_norseha June 27, 2012
cepat2 sembuh yer Alisha...ibu ummi doakn..wah dh 3 kli cashout...ibu ummi skli pun blom..:)
QueeN TerataI QueeN TerataI June 27, 2012
Alhamdulillah rezeki.. tahniah..

sian alisha.. demam yer.. hope cepat sembuh ye syg...
9n0L4 9n0L4 June 27, 2012
mak oiiii, byk betul earning tu. dengki ni. nak jugakkkkk. huhu.
Haryati::Faizal Haryati::Faizal June 27, 2012
alhamdulillah murah rezki....ina...
syiela syiela June 27, 2012
Alhamdulillah rezeki... akak baru 60 hengget.. tunggu banyak skit baru cash out..
fiza fiza June 27, 2012
Alhamdulillah...rezeki ina, alisha & adik baby ☺☺
anitadiana anitadiana June 27, 2012
alhamdulilah banyak tu ina..kak ita4.50 sen aje...tak reti lah..
Prettywrite Prettywrite June 27, 2012
syukur kak murah rezeki alisha :)
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 27, 2012
mmg rezeki :)
itu rezeki combined dgn adik alisha sekali kot..sbb nampak mcm berkali ganda dari yg sebelum2 ni. Kakak Alisha share dgn adik tau! :p
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse June 27, 2012
*ke rezeki adik kembar.. duit tu pun mcm kembar2 je..hhii :p
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ June 27, 2012
alhamdulillah..rezeki utk akak..
Deq's Qienz Deq's Qienz June 27, 2012
wahh rezeki baby gan alisha tuh..best la..
iizza iizza June 27, 2012
Alhamdullilah banyak juga tu..boleh leh baju raya kot nanti ya..:)
sueshe sueshe June 27, 2012
wahhh..rezeki 2 ina..alhamdulillah..rezeki anak2 kan?
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC June 27, 2012
Allhamdulillah rezeki sekeluarga... :-)
ieda ieda June 27, 2012
tahniah dik ..
akk lak x sabar nak cash out nie ;)
Ummi Iman Ummi Iman June 28, 2012
Alhamdulillah rezeki. Berganda naik ;)
Kesian alisha. Agaknya perut dia tengah nk serasi susu botol kot. Moga cepat sembuh ya alisha.
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha June 28, 2012
alhamdulillah rezeki tu,apa lagi beli emas tuk alisha....masyuk juga,pelaburan tu kak..hehehe
deno deno June 28, 2012
wah bestnye!!! boleh belanja alisha la nanti... :) deno doakan alisha cepat sembuh ya.. pakaikan cool fever.. mungkin dapat membantu ^_^
Izan Ishak Izan Ishak June 28, 2012
alhamdulillah.. murah rezki alisha n ina ye.

k.izan plak ntah bila plak dpt cashout lagi...
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat June 28, 2012
Alhamdulillah...rezeki...anak2..