Alisha sayang Baby... (",)

Hari ni saya memang malas nak buat entry sebab nak habiskan blogwalking yang berlambak2 lagi tu.. adehhhh... Sekarang ni jadi tak larat betoi nak mengadap komputer lama2.. lebih2 lagi kandungan ni makin membesar.. pulak tu, perut asyik menegang je.. baby makin aktif... lagilah menjadi2 tak larat tu... (",) Cerita Alisha sangat2 banyak yang saya belum coretkan lagi dekat sini.. insyaAllah esok baru mula entry macam biasa yer.. hihi

Hari ni entry saja nak melepaskan "gian" mengadap blog.. hahhahha... Nak cerita pasal Alisha malam tadi.. Saya ni dah ngantuk + dah tidur pun tapi si budak kecik ni tak ngantuk2 jugak lagi.. so, saya pun apa lagi, tepuk2lah dia nak bagi tidur jugak... Tapi alih2 dia boleh terpandang perut saya yang terselak baju tu & daripada tengah baring tu.. terus dia terpa ke arah perut saya cakap "baby.. baby" sambil usap perut saya & kiss... hahhahah

Alisha ni memanglah u all.. pantang nampak perut saya.. cepat2 usap & kiss.. hihi... Tapi saya sendiri pun secara peribadinya setiap hari bagi Alisha usap perut saya, & time Alisha usap tu saya cakaplah... "Baby, ni kakak Alisha... Kakak Alisha sayang baby... Kakak Alisha tak sabar main dengan baby..".. Time ni, memang kerja Alisha tersengih2 je la.. hihii 

P/s : Dah tindik pun telinga Alisha hari Sabtu baru ni.. Nanti baru story.. (",)


Alisha sayang Baby... (",)

{ 47 comments.. read them below or add one }

:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: August 06, 2012
dah tindikkk???nak tindik kan anak jugak la!
syawalsimpsons syawalsimpsons August 06, 2012
sweet je alisha...syawal kena panggil sayang adik dier...baru nak kiss...kalo tak nampak je baju ibu dier terselak atau sengaja selak..konpom dier datang tutupkan balik peyot tu...malew la tu
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey August 06, 2012
bgus Alisha ni... :)
waaa da bertindik da.. ok2 nk tunggu citer alisha bertindik..

Salam 17 Ramadhan Kak Ina..
Tak rest..
Wanieys Wanieys August 06, 2012
Alisha kan kakak yg baik :)...wh alisha dh pakai subang erk...xsabar la tunggu entry kak ina hehehe
Kakzakie Kakzakie August 06, 2012
Alihsa anak baik. Intan kakak nak tengok gambar dia dah bersubang. Mesti cantik:)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad August 06, 2012
samelah intan..sampai sekrg si muhammad tunjuk pusat panggil 'adik' haahh
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) August 06, 2012
good girl alisha. mesti nnti alisha boleh jaga baby masa mama nye tgh pantang hehe
jemarisuri jemarisuri August 06, 2012
lepas ni adik kluar trus je kenal kakak alisha...hihi
Nazayiena Nazayiena August 06, 2012
Sayangnya Alisha ngan bb dia tu.
Si Matatajam Si Matatajam August 06, 2012
Bagusnya Alisha.. Penyayang sangat.. Mmg kakak yg baik ni nnt..
ShimaSalleh ShimaSalleh August 06, 2012
comelkan... aqil dulu pun suka peluk perut shima. Sambil minum susu, mak dia duduk kat kerusi mkn pun dia sanggup berdiri peluk perut dr baring kat tilam hihihi
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC August 06, 2012
sayangnyer alisha kat adik dia... nti jaga adik2 baik2 tau... :-)
♥ ...mummy SHAKIRA...♥ ♥ ...mummy SHAKIRA...♥ August 06, 2012
sweet nye Alisha...mesti jadi kakak penyayang bila baby kluar nnt. :)
syiela syiela August 06, 2012
Nanti baby dah keluar dengar je suara kakak dia mesti mencari arah suara tu :)

mesti cantik si alisha sekarang... dah bertindik nak raya ye
Haryati Faizal Haryati Faizal August 06, 2012
nanti kalau adik dia lahir mang confirm alisha syg sangat kat adik dia...
Masz Sidek Masz Sidek August 06, 2012
bila baby dah keluar... alisya pasti makin sayang dgn baby... :)
kak tini (umialya) kak tini (umialya) August 06, 2012
Alya takut.. smpai skrg msih lum2 bertindik telinga
wan nurul hezrina wan nurul hezrina August 06, 2012
alisya mesti nnt suka sangat bila ada baby..adalah dia kawan.diapun nampak sayangggg sangt kat bby2
Cik Nur Cik Nur August 06, 2012
baiknya kakak alisha.. nanti baby dah keluar, alisha boleh jaga baby ye.. :)

xsabar nak tahu mcm mana alisha kena tindik telinga.. cepat update..hihihi
fizafantagirO fizafantagirO August 06, 2012
Nanti Kakak Alisha tolong ibu jaga baby tau :)
cik mun cik mun August 06, 2012
sygnye diee dgn adik ye..
lizz lizz August 06, 2012
nanti raya boleh pakai anting2 baru...mesti comel alisha ni..
9n0L4 9n0L4 August 06, 2012
good big sister nnt ni. ;)
✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ August 06, 2012
rania pon camtu jugak mase nieza pregnen raisya aritu..skang ni bila baby keluar, still lagi selak baju ciom perut mama dia..nak tergelak pon ada..huhu..skang ni dia rajin bebnor ciom adik dia..sekejap2 pegi tgk adik..skejap2 dodoi adik..x sabar nak tggu adik besar,nak main sama kot..
azizah :) azizah :) August 06, 2012
hehehe tak sabar alisha nak jumpa kawan baru yer.. mesti alisha seronok main gan baby...seronoknyaaaaaaaaa...
izz iizza izz iizza August 06, 2012
x sabar alisha nak dpt adik ya..:)
Mishter Izwän Mishter Izwän August 06, 2012
sweetnye, msti tak sbar nk ade kwn kan si alisha tuh :)
anisalya anisalya August 06, 2012
alahai...comel je kakak alisha ni. dah tindik ye? beraya dengan subang barulah nanti ye alisha?
Sally Yatiey Sally Yatiey August 07, 2012
Bagusnya Alisha ni. hee :D
aimi aimi August 07, 2012
baik nye dye.... )
TiranaAduka TiranaAduka August 07, 2012
assalamualaikum wbth...
mengintai dari tirai alam maya....menunggu post sis..yang terkini.....

Selamat menjalankan ibadah puasa....
deno deno August 07, 2012
nanti tak lama lagi dapatlah main ngan adik :)
fieda fieda August 07, 2012
pandai alisha ni ye..mesti syg sgt kt baby nanti...dah tindik..bestnyer...
fieda fieda August 07, 2012
hadiah kak fieda dh pos..
Marya Yusof Marya Yusof August 07, 2012
As salam IB,

Kagum dgn cara IB didik Alisha utk menerima org baru dlm hidup kamu sekeluarga...

Moga selamat semuanye ye! :))
Zie Zie August 07, 2012
alisya tk sabar nk main dgn baby tu...
wah dah tindik yer.. kak zie pulk dok seriau nk tindik dania... nk pi tindik jugk tak sempat lg... amacm manangis tak?
ieda ieda August 07, 2012
so sweet ...
rasanya budak2 semua sama koot
anak2 akk pun sama ..
setiap kali tidur mesti selak perut akk nak tgk bb ( masa tuu zahrien ) ..
adehhh ada masa2 akk rimas .. sbb bila akk dah tidur pun siap nak kejutkan akk .. sbb apa ?? sbb nak cakap2 ngan bb sblm mereka tidurr . adehhhhhhhhh

wahh alsiya dah tindik
alhamdulillahh ;)
Masya Masya August 07, 2012
oklah tu .. suke alisha nak dapat adik ... amir lagi hari selak perut sy yg buncit ni siap cakap bile baby nak keluar hahahahaha.. padehal xde baby.. achaner tu ..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P August 07, 2012
Alisha sayang adik sampai bila2 ok, jangan buli adik tau nanti
emma emma August 07, 2012
Nanti bile baby dah kua, mesti Alisha lagi sayang baby kan..
ayut ayut August 07, 2012
be a good sister ye alisha..jgn sengih2 jer...hahaha :)
MamaEma MamaEma August 07, 2012
nanti adik keluar kena sayang juga tau..
QasehnyaRania QasehnyaRania August 07, 2012
emmm..tringin tengok suasana alisha usap perut ibu dia..mesti touching kan =)
shida'R shida'R August 07, 2012
budak2 mmg ade habit mcm tu kot kak..hehee..sya perasan juge.. ^_^
Izan Ishak Izan Ishak August 07, 2012
sama je cam si kembar. pantang nmpak perut ummi mesti nak cium2 aje.
QueeN TerataI QueeN TerataI August 08, 2012
baguslah alisha syg baby.. senang lah nnt bila baby dah lahir.. xde majuk2.. ehehe