yeayyy Alisha dah pandai kayuh basikal.. hehhe


Actually basikal ni saya beli tahun lepas... masa dapat duit Nuffnang yang cashout kali kedua... Tapi time tu, alisha tak reti lagi kayuh... bukan apa, kaki dia pendek lagi.. hahah... Tapi semalam, secara rasminya, dia dah pandai kayuh.. siap kayuh ke depan, ke belakang lagi.. hahahha

Alisha malu2, terus taknak kayuh bila saya puji kata dia dah pandai kayuh.. hahha.. Lega rasa hati sebab dia dah pandai kayuh.. kalau tak, macam masa mula2 beli dulu, jenuh saya nak tolak.. yela, dah dia nak main.. nak kayuh, kaki pendek lagi time tu.. ibu dia lah jadi mangsa tukang tolak muahahahh

Ohya, gambar atas tu, alisha tengah makan kerepek pisang sambil layan cite Janji Shirah... hehhe... Alisha memanglah u all.. macam orang besar lagaknya.. drama tu pun dia layan.. hehehh


{ 34 comments.. read them below or add one }

umi alya umi alya January 21, 2013
udah ibunya suka layan drama, alisha apatah lagi..
inazamri inazamri January 21, 2013
biasanya anak sulung ppuan mmg cepat matang.mcm anak akak si along masa kecik2 dulu.
Dylla Abas Dylla Abas January 21, 2013
hihihi..comel la Alisha ni..pandai lak dia malu2 ek :p
GreenJade GreenJade January 21, 2013
wahh lps ni bolehlah tumpang beskal dia jenjalan keliling kg..hihihihi
Nurul Husna Nurul Husna January 21, 2013
maknanya alisha dah besar n semakin tinggi la tu :)
Nida Mohd Nida Mohd January 21, 2013
anak sy dulu ms kaki xsampai lagi x kayuh pn tolak je ngan kaki..alisha minat gak ek layan drama..hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus January 21, 2013
hehehehe...macam sumaiyyah dulu le ni sebelum dia pandai kita le jadi tukang kayuh dia.... sumaiyyah dulu tengok drama kalau sedih siap nangis lagi....

teringat Qayyum dulu tengok cerita dark water... bila akak buka air paip biar je dia bantai menangis jerit2 lagi akak tanya apasal ni? dia cakap ...utup air...anti mama mati macam iter ark ater (bahasa pelet dia) hehehehe
Mimi Azirah Mimi Azirah January 21, 2013
wah...alisha dah pandai mengayuh...bagus3...
NaZiRaH @ ezyra NaZiRaH @ ezyra January 21, 2013
cantik basikal alisya..hihi
azizah :) azizah :) January 21, 2013
haa oklah camtu...boleh kayuh puas2 pasni..heee
lizz lizz January 21, 2013
comell alisya ni...
Mira Adzlia Mira Adzlia January 21, 2013
curlass alisha..lyn drama jnji shirah smbil dok atas beskal..smbil mkn kerepek..hihi
izfanora izfanora January 21, 2013
alololo.. comel.. comel.. comel.. pasni dh boleh bw kete plak yer.. hihi..
Cik Nur Cik Nur January 21, 2013
lepas ni, bolehlah megayuh dekat luar rumah petang2.. :)
emma emma January 21, 2013
waaahh pasni best la Alisha kayuh sndr je..
Mas Zull Mas Zull January 21, 2013
assalamualaikum intan...seronoknya dah pandai kayuh basikal tu yer...;)
ros_reeza ros_reeza January 21, 2013
Alisha dah besar kan :)
Bazilah (^0^) Bazilah (^0^) January 21, 2013
alahaiii, comeynye basikal alisha..
izan mama mia izan mama mia January 21, 2013
hahah..alisya layan drama ??...kisah apa tuu..
Ema Blog Ema Blog January 21, 2013
pasni penatlah si ibu nak kejar.
Sally Yatiey Sally Yatiey January 21, 2013
Tahniah Alisha, dah pandai kayuh basikal.. hehe :)
Cheq Kaq Cheq Kaq January 21, 2013
Tahniah utk mama alisha laa..sebab tak payah tolak2 dia lagi..:p
Fieda Rafli Fieda Rafli January 21, 2013
seronok kan ina bile anak dh pandai kayuh basikal ni..maira ni dh lama tak naik basikal..kayuh pun tak reti lagi ni..duk umah gini susah nk main basikal..dlm umah sempit..kat luar pun sempit.ttgu nanti rumah atas tanah la..
Deqla manjew Deqla manjew January 21, 2013
yeayyy pndai alisha... bawak aunty jenjalan dgn beskal tu bole?? :p
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 21, 2013
Eh2 ari ni tak pakai helmet ke alisha :)
Lepas ni leh kayuh2 la dlm rumah tu
Azi Azi January 21, 2013
best je kan klu anak dh pandai sesuatu...

intan thank like komen tu ye...
lagi satu bln 4 ni azi akan masuk keje semula xtahula leh lawat blog intan selalu ke tak
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 22, 2013
tahniah alisha dh pandai kayuh beskal :-)..moga terus membesar dengan bijak yer sayang
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 22, 2013
merasa jg alisha ngn duit nuff mama dia hehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..
hai alisha...cantiknye basikal..pepel lg.. hihi..tahniah! lepas ni blh la jln2 bwk adik aqilah plak.. :)
Mrs Lurve Mrs Lurve January 22, 2013
basikal alisha cantik!!