Earning CPUV makin kurang.. Nuffnang ada masalah ke ek...


Saya tak tahu earning u all jadi camni or tak.. tapi Eca kata, dia pun macam ni.. & eca gak cakap, ramai lagi yang jadi camni... Cuma nak confirmkan dengan u all, u all jadi camni tak? Ke, insan terpilih macam saya je jadi camni... hahhahha

U all tak terpilih pun takpalah, bukannya untung.. rugi.. hihii... Untuk pengetahuan u all, kesemua earning CPUV saya berkurangan sebanyak 50%.. (Abaikan earning blog GA tu yer...).. Sepatutnya CPUV Sunway & Anmum dah cecah RM20++ tapi dah jadi belas2.. Yang CPUV Digi tu pulak, dari RM30 pun dah jadi belas2... adehhh...

Earning di kolum amount tu, bukannya ada kaitan dengan klik, tapi ia bertambah berdasarkan UV.. kalau UV tinggi, banyaklah masuk.. Eh, ke Nuffnang "kenat" ke saya... dia tamboh beri pitih ke saya la tu.. sebak banyok sangat kot.. "dekut" goh.. (^_^) Rm30++ saya hilang... boleh beli pampers Aqilah dah tu.. hihiii.. Tak bayar "zakat" la tu dia hilang... kikikii (",)


{ 44 comments.. read them below or add one }

Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna January 11, 2013
earning saya tak banyak mana, so mmg tak perasan la benda2 camni..cuba tunggu respons org lain..atau pun terus ina ajukan pertanyaan pada nuffnang sendiri..
syawalsimpsons syawalsimpsons January 11, 2013
SUE TAK PENAH CHECK PON..KIKIKIKI
umialya umialya January 11, 2013
ylh.. yg akak pnyapn ia menjunam hari ni, mgkn tgh wat semakan kot..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 11, 2013
nani pnye satu 2o++ terus hilang dri CPUV yg rm16 jdi rm2.. :(
Mimie Mimie January 11, 2013
TAK DE LAK JADI MCM NIH KAK
Qashmere Qashmere January 11, 2013
OO yang CPUV ada problem ke. Saya punya earnings CPC tak bergerak pon. Bestnya dapat CPUV ni. Tak pernah merasa..Heeee~
QueeN TerataI QueeN TerataI January 11, 2013
tentang earning nuffnang ni mmg x pnh amik tau pun ina... ;)
Izan Ishak Izan Ishak January 11, 2013
yelah ina.. k.izan pun sama. terkujat tgk. terus rasa down sikit pagi ni.. huhu...
Cik Nur Cik Nur January 11, 2013
Nur baru semak..earning cpuv nur pun hilang...

agaknya bermasalah kot nuffnang ni....
Fiza Rahman Fiza Rahman January 11, 2013
Saya pon kena jugak lah. Byk gak dia potong...huhuhu...tak aci tau.
Kakcik Nur Kakcik Nur January 11, 2013
Dah berbulan Nuffnang tak nak berkawan dengan kakcik! :(
Kesuma Angsana Kesuma Angsana January 11, 2013
he he byk juga BE yg singgah ye
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- January 11, 2013
mee tak dapat lagi .. humm . mcm lame dah tak dapat ..
lizz lizz January 11, 2013
oo yer ker saya punyer ok jer...apesal jadi camtu ek..
N i e Z a N i e Z a January 11, 2013
hehehhee...xtau la plak psl ni..sbb mmg x penah dpt menda2 cam ni..hehehhe..
Saya Disini Saya Disini January 11, 2013
dh berkurang pon masih bnyk lgi tu..
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal January 11, 2013
ader yang x kena dengan nuffnang nie...xper sabar dulu kita tunggu dan lihat,,,mungkin nanti nuffnang adjust balik nanti ...kot.

mselim3
Haryati Faizal Haryati Faizal January 11, 2013
insan tak terpilih sbb tu tak dapat BE lagi kikiki...
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 11, 2013
urmmm..nuffnang masi mcm tu jua..sedih tul tgk earnings
Mama Adam Mama Adam January 11, 2013
betul2. saya punya pun hilang. walaupun sikit, tapi, nak la jugak kan...
cpuv tu dah rm8. tup2, jadi rm1. apsal amik balik rm7? huhuhu
adyna adyna January 11, 2013
btl tue akak punya pun sama berkurang..ada masalah kot
Ema Blog Ema Blog January 11, 2013
lama dah tk check nuffnang
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim January 11, 2013
nurul jarang2 lah plak tgk nuffnang tak perasan sangatlah ilang rasa makin tambah lagi ada kot./..huhu tapi tulah kita dok perasan
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: January 11, 2013
adalah tue.. dia main aci nyorok kejap hehehe
Aju Mohit Aju Mohit January 11, 2013
ina try check glitterati or not? apa sebab jadi kurang pulak ye
MaMa Rey MaMa Rey January 11, 2013
nak cek juga acc..lama tak cek..
mungkin kena jg masalah yg sama
eita eita January 11, 2013
tak pernah cek lah plok
Tihara Tihara January 11, 2013
ramai yang kena..patu tetiba ok blk..pueh la nuffy nk jawab tiket..hehe :)
Azi Azi January 12, 2013
SY XTAU SGT PSL NUFFNANG SBB MMG AMAUN YANG DPT DR DULU CIPUT JER.. TP MMG LATELY MACAM AMAUN TU TERLEBIH CIPUT PULAK... HI3
ros_reeza ros_reeza January 12, 2013
tak tahu Kak Ina, tak pernah dapat pun.. masih setia menanti. cewahh..
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat January 12, 2013
cr kurang tahu tentang nuffang nie huhuhu
Mama Adam Mama Adam January 12, 2013
hari ni, dah back to normal kan?
Dkna Abza Dkna Abza January 12, 2013
masalah teknikal nie..
Si Matatajam Si Matatajam January 12, 2013
Earning M pun camtu gak...slow ja
Puan Kutu Puan Kutu January 13, 2013
entah ekk,faham2 jer la sy punya nuffnang tu nak check pun malas..:)
Myra Jay Myra Jay January 13, 2013
Sekarang ni dah ok blom, Myra ari tu sama jugak, tp sekarang dah normal balik
AnonymousAnonymous January 14, 2013
samalah..MV punya pun jadi mcm tue
Mrs Velentine Mrs Velentine January 14, 2013
samalah MV punya pun jadi mcm 2
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 14, 2013
naper jd mcm tu yer...system dorang gelong kot kak ina
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 15, 2013
salam kak ina..
td cma bw pun ade yg mengalami masalh yg sama.. sekarang dah ok ke?
shidaR shidaR January 16, 2013
nuffnang sistem down ttbe earn bkurun xgerak2 earn haihh pening saya hehee :D
emma emma January 21, 2013
heheh sy xpnah dpt so xtau nk jwb camne.. skg da ok ke kak ina?