Tiba2 rasa macam ibu retis.. muahahaaaa

Tiba2 saya rasa macam ibu retis pulak.. muahahaaa.. U all tahu tak, hari sabtu baru ni, family saya datang sungai petani tau.. so, kami bawak pergi Amanjaya mall... Sementara tunggu my mum & my sis, saya 4 beranak & my dad, pergi tengok2 handphone.. Kami berada di kedai yang sama cuma dilayan oleh pekerja yang berlainan... My dad dengan alisha & saya pulak dengan my dear & aqilah...

Bila dah habis sembang, sekali my dad cakap "Kakyong, abang ni kenal alisha" (merujuk kepada pekerja yang melayan my dad).. Saya pun tanyalah, macamana dia kenal alisha.. katanya melalui blog.. hahhahh.. Glamer anak dara saya tau.. ekkekkek.. Saya tanya my dad, camne dia boleh tegur pasal alisha... My dad pun citelah...

Mula2 abang tu tanya my dad, Ini alisha ke.. ada adik yang baru lahirkan.. my dad iya kan je la.. Katanya dia kenal alisha dekat blog... gambar alisha berlambak2 dekat blog... hihihiii.. Terkejut saya tau.. Ni first time orang tegur.. tapi tegur alisha lah... ibu dia tak glamer.. menumpang glamer alisha je... muahahahhahh *uwekkk

Eh, lupa nak gtau.. disebabkan abang tu tegur alisha, terus alisha malu2 & lentukkan kepala dekat bahu atuk dia & terlena... tak nak pandang dah abang tu... hihii

Tiba2 rasa macam ibu retis.. muahahaaaa

{ 54 comments.. read them below or add one }

fieda fieda 07 January, 2013
wah....tgk tu tak sangka la alisha femes tu....hihi..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P 07 January, 2013
glamor habis! pemalu rupa nya Alisha ni
Falsya Falsya 07 January, 2013
wahhhh, glamer la alisha...hehehe..kalau anak glamer ibu pun mesti la glamer...;)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin 07 January, 2013
wah hebat btl penangan Alisha ye.hehe hbis ibunya kalah :D

Entri baru : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html
jaa jaa jaa jaa 07 January, 2013
hehe.. bangganya ibu alisha...
intanfirdaus247 intanfirdaus247 07 January, 2013
Salam Ina…wah Alisha glamer ..hehe…malu2 lak Alisha …mesti abang tu pembaca setia blog ina rasanya kan kan
Mimie Mimie 07 January, 2013
hahaha....klaka la alisha nih..malu2 cat pulak
Aisy Nasiha Aisy Nasiha 07 January, 2013
Wah...glamer tu alisha...next time maybe kena pakai spek hitam ni...
permatabiru permatabiru 07 January, 2013
malu sampai terlena la plak..hehe
CeqGu CeqGu 07 January, 2013
fuyyooo alisha glamer....hehehe
Mrs Velentine Mrs Velentine 07 January, 2013
wah alisha dah terkenal ni..hehehe...
umialya umialya 07 January, 2013
wowwww.. glemernya alisha
Deqla manjew Deqla manjew 07 January, 2013
wahhh glemer la eh blog ina.. hikhik..tahniah..
syawalsimpsons syawalsimpsons 07 January, 2013
wahhh alisha glamer meh..pas ni ibu dier kena jadi manager la ni
nenot nenot 07 January, 2013
fuyooo...alisha dh glamour la :)
Shafiq Shafiq 07 January, 2013
Femes Alisha! Hehehhe.. Akak duk Sungai Petani kawasan mana ek? :-)
ieda ieda 07 January, 2013
tu diaaa artis sudah ! ... ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman 07 January, 2013
Wah...glamer alisha ☺☺
sal ya sal ya 07 January, 2013
memang glamer habis. hahaha...
aquagugurl aquagugurl 07 January, 2013
wah..glamer alisha..boley jadik model/retis nnti..hehe
Lynn Lynn 07 January, 2013
Wah kelas alisha ye..hik hik hik...auntie tumpang retis ek..hehehe
Cik Nur Cik Nur 07 January, 2013
wahh..fames dah alisha ni.. :)
malu2 yee... hehehehehe..

xpe..nanti ibu alisha pula fames lepas ni.. :)
aimi adilah aimi adilah 07 January, 2013
peh kecik2 dh femes.. jeles2 =P
Haryati Faizal Haryati Faizal 07 January, 2013
wah...dah dikenali cam artis hihi....
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan 07 January, 2013
Hehe.abisla ina pasni ramai la mintak otograp..hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania 07 January, 2013
as-salam..hihi
femes alisha ;)
Zie Zie 07 January, 2013
hehehe wah glamer... siapa abang tu.. haha hafiz ker? diakan orang sp..
azizah :) azizah :) 07 January, 2013
wahhh retis! kalau jijah pon malu org luar baca blog..heee
deno deno 07 January, 2013
amboi femes alisya.. hihi.. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 07 January, 2013
da boleh sign kontrak PA alisha ne kan...da sesuai,hbs study da ne.hahaha :P
Ibu Lala Ibu Lala 07 January, 2013
Wah...glmer aliaha ye..
Ema Blog Ema Blog 07 January, 2013
tak lama lagi ramai produser akan cari alisha...hehehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey 07 January, 2013
Hee... :) glamour tu.. Malu2 lak alisha ;)
Si Matatajam Si Matatajam 07 January, 2013
Wah Alisha..glamer sudah..ha ha ha..
~emi~ ~emi~ 07 January, 2013
Amboi..kecik2 dah femes alisha ni..hehe
NaZiRaH... NaZiRaH... 07 January, 2013
agak2 kalau saya jumpa pun mesti saya tegur juga...
ct kektus ct kektus 07 January, 2013
vavavaaa. glemer lah alisha kak. :D
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 07 January, 2013
Wah alisha dh pemes....kelassssss ko nak..cayalah hihihi
Azi Azi 07 January, 2013
siapa yang tegur tu.. blogger jugak ker
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 08 January, 2013
salam kak ina..
hihi..glamer..glamer.. :)
mama aryan mama aryan 08 January, 2013
dah glemer alisha ye..malu2 lak dia
Myra Jay Myra Jay 08 January, 2013
Hhheee, kecik2 dah glemer Alisha ni... :)

Nanti besar pemes nih..hehee
ayut ayut 08 January, 2013
wewiiittt..alisha fofular...hahaha.mesti abg tu slalu dtg blog akak ni kan smpi kenal jd yer :)
Puan Kutu Puan Kutu 08 January, 2013
hehe tak sgka ye..glamer jugak smp abg amanjaya mall pun kenai..:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 08 January, 2013
wah bestla hehe..dpt kenal dr blog
shidaR shidaR 09 January, 2013
wahhhh retisnya alisha skg hehee..lps ni aqilah ikut rentak plak hehee..nice :)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa 09 January, 2013
eheheh!!btulla tu,ina...coz gambor allisha yg paling byk ngetop kt blog inani,kn?
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 09 January, 2013
wahhhhhh alisha dh fofular skang ni hehe
emma emma 21 January, 2013
wahhahahahaa Alisha da pemes.. pasni bukan takat amanjaya mall je kak ina, kt memane pun msti ramai yg kenal Alisha kan :-)
azlina hamdan azlina hamdan 04 July, 2015
betul.. saya dah cuba.
kalau asik2 minum ice, memang perut nampak buncit.
so, bila tukar rutin kepada minum air suam lepas makan nampak perubahannya