Tiba2 rasa macam ibu retis.. muahahaaaa

Tiba2 saya rasa macam ibu retis pulak.. muahahaaa.. U all tahu tak, hari sabtu baru ni, family saya datang sungai petani tau.. so, kami bawak pergi Amanjaya mall... Sementara tunggu my mum & my sis, saya 4 beranak & my dad, pergi tengok2 handphone.. Kami berada di kedai yang sama cuma dilayan oleh pekerja yang berlainan... My dad dengan alisha & saya pulak dengan my dear & aqilah...

Bila dah habis sembang, sekali my dad cakap "Kakyong, abang ni kenal alisha" (merujuk kepada pekerja yang melayan my dad).. Saya pun tanyalah, macamana dia kenal alisha.. katanya melalui blog.. hahhahh.. Glamer anak dara saya tau.. ekkekkek.. Saya tanya my dad, camne dia boleh tegur pasal alisha... My dad pun citelah...

Mula2 abang tu tanya my dad, Ini alisha ke.. ada adik yang baru lahirkan.. my dad iya kan je la.. Katanya dia kenal alisha dekat blog... gambar alisha berlambak2 dekat blog... hihihiii.. Terkejut saya tau.. Ni first time orang tegur.. tapi tegur alisha lah... ibu dia tak glamer.. menumpang glamer alisha je... muahahahhahh *uwekkk

Eh, lupa nak gtau.. disebabkan abang tu tegur alisha, terus alisha malu2 & lentukkan kepala dekat bahu atuk dia & terlena... tak nak pandang dah abang tu... hihii

Tiba2 rasa macam ibu retis.. muahahaaaa

{ 54 comments.. read them below or add one }

fieda fieda January 07, 2013
wah....tgk tu tak sangka la alisha femes tu....hihi..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P January 07, 2013
glamor habis! pemalu rupa nya Alisha ni
Falsya Falsya January 07, 2013
wahhhh, glamer la alisha...hehehe..kalau anak glamer ibu pun mesti la glamer...;)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 07, 2013
wah hebat btl penangan Alisha ye.hehe hbis ibunya kalah :D

Entri baru : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html
jaa jaa jaa jaa January 07, 2013
hehe.. bangganya ibu alisha...
intanfirdaus247 intanfirdaus247 January 07, 2013
Salam Ina…wah Alisha glamer ..hehe…malu2 lak Alisha …mesti abang tu pembaca setia blog ina rasanya kan kan
Mimie Mimie January 07, 2013
hahaha....klaka la alisha nih..malu2 cat pulak
Aisy Nasiha Aisy Nasiha January 07, 2013
Wah...glamer tu alisha...next time maybe kena pakai spek hitam ni...
permatabiru permatabiru January 07, 2013
malu sampai terlena la plak..hehe
CeqGu CeqGu January 07, 2013
fuyyooo alisha glamer....hehehe
Mrs Velentine Mrs Velentine January 07, 2013
wah alisha dah terkenal ni..hehehe...
umialya umialya January 07, 2013
wowwww.. glemernya alisha
Deqla manjew Deqla manjew January 07, 2013
wahhh glemer la eh blog ina.. hikhik..tahniah..
syawalsimpsons syawalsimpsons January 07, 2013
wahhh alisha glamer meh..pas ni ibu dier kena jadi manager la ni
nenot nenot January 07, 2013
fuyooo...alisha dh glamour la :)
Shafiq Shafiq January 07, 2013
Femes Alisha! Hehehhe.. Akak duk Sungai Petani kawasan mana ek? :-)
ieda ieda January 07, 2013
tu diaaa artis sudah ! ... ;)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 07, 2013
Wah...glamer alisha ☺☺
sal ya sal ya January 07, 2013
memang glamer habis. hahaha...
aquagugurl aquagugurl January 07, 2013
wah..glamer alisha..boley jadik model/retis nnti..hehe
Lynn Lynn January 07, 2013
Wah kelas alisha ye..hik hik hik...auntie tumpang retis ek..hehehe
Cik Nur Cik Nur January 07, 2013
wahh..fames dah alisha ni.. :)
malu2 yee... hehehehehe..

xpe..nanti ibu alisha pula fames lepas ni.. :)
aimi adilah aimi adilah January 07, 2013
peh kecik2 dh femes.. jeles2 =P
Haryati Faizal Haryati Faizal January 07, 2013
wah...dah dikenali cam artis hihi....
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan January 07, 2013
Hehe.abisla ina pasni ramai la mintak otograp..hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania January 07, 2013
as-salam..hihi
femes alisha ;)
Zie Zie January 07, 2013
hehehe wah glamer... siapa abang tu.. haha hafiz ker? diakan orang sp..
azizah :) azizah :) January 07, 2013
wahhh retis! kalau jijah pon malu org luar baca blog..heee
deno deno January 07, 2013
amboi femes alisya.. hihi.. :)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 07, 2013
da boleh sign kontrak PA alisha ne kan...da sesuai,hbs study da ne.hahaha :P
Ibu Lala Ibu Lala January 07, 2013
Wah...glmer aliaha ye..
Ema Blog Ema Blog January 07, 2013
tak lama lagi ramai produser akan cari alisha...hehehe
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 07, 2013
Hee... :) glamour tu.. Malu2 lak alisha ;)
Si Matatajam Si Matatajam January 07, 2013
Wah Alisha..glamer sudah..ha ha ha..
~emi~ ~emi~ January 07, 2013
Amboi..kecik2 dah femes alisha ni..hehe
NaZiRaH... NaZiRaH... January 07, 2013
agak2 kalau saya jumpa pun mesti saya tegur juga...
ct kektus ct kektus January 07, 2013
vavavaaa. glemer lah alisha kak. :D
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 07, 2013
Wah alisha dh pemes....kelassssss ko nak..cayalah hihihi
Azi Azi January 07, 2013
siapa yang tegur tu.. blogger jugak ker
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 08, 2013
salam kak ina..
hihi..glamer..glamer.. :)
mama aryan mama aryan January 08, 2013
dah glemer alisha ye..malu2 lak dia
Myra Jay Myra Jay January 08, 2013
Hhheee, kecik2 dah glemer Alisha ni... :)

Nanti besar pemes nih..hehee
ayut ayut January 08, 2013
wewiiittt..alisha fofular...hahaha.mesti abg tu slalu dtg blog akak ni kan smpi kenal jd yer :)
Puan Kutu Puan Kutu January 08, 2013
hehe tak sgka ye..glamer jugak smp abg amanjaya mall pun kenai..:)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 08, 2013
wah bestla hehe..dpt kenal dr blog
shidaR shidaR January 09, 2013
wahhhh retisnya alisha skg hehee..lps ni aqilah ikut rentak plak hehee..nice :)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa January 09, 2013
eheheh!!btulla tu,ina...coz gambor allisha yg paling byk ngetop kt blog inani,kn?
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 09, 2013
wahhhhhh alisha dh fofular skang ni hehe
emma emma January 21, 2013
wahhahahahaa Alisha da pemes.. pasni bukan takat amanjaya mall je kak ina, kt memane pun msti ramai yg kenal Alisha kan :-)
azlina hamdan azlina hamdan July 04, 2015
betul.. saya dah cuba.
kalau asik2 minum ice, memang perut nampak buncit.
so, bila tukar rutin kepada minum air suam lepas makan nampak perubahannya