Memuatkan ...

Tiba2 rasa macam ibu retis.. muahahaaaa

Tiba2 saya rasa macam ibu retis pulak.. muahahaaa.. U all tahu tak, hari sabtu baru ni, family saya datang sungai petani tau.. so, kami bawak pergi Amanjaya mall... Sementara tunggu my mum & my sis, saya 4 beranak & my dad, pergi tengok2 handphone.. Kami berada di kedai yang sama cuma dilayan oleh pekerja yang berlainan... My dad dengan alisha & saya pulak dengan my dear & aqilah...

Bila dah habis sembang, sekali my dad cakap "Kakyong, abang ni kenal alisha" (merujuk kepada pekerja yang melayan my dad).. Saya pun tanyalah, macamana dia kenal alisha.. katanya melalui blog.. hahhahh.. Glamer anak dara saya tau.. ekkekkek.. Saya tanya my dad, camne dia boleh tegur pasal alisha... My dad pun citelah...

Mula2 abang tu tanya my dad, Ini alisha ke.. ada adik yang baru lahirkan.. my dad iya kan je la.. Katanya dia kenal alisha dekat blog... gambar alisha berlambak2 dekat blog... hihihiii.. Terkejut saya tau.. Ni first time orang tegur.. tapi tegur alisha lah... ibu dia tak glamer.. menumpang glamer alisha je... muahahahhahh *uwekkk

Eh, lupa nak gtau.. disebabkan abang tu tegur alisha, terus alisha malu2 & lentukkan kepala dekat bahu atuk dia & terlena... tak nak pandang dah abang tu... hihii

53 orang suka berlian:

Saya Disini berkata...

amboi..dah glamour

fieda berkata...

wah....tgk tu tak sangka la alisha femes tu....hihi..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

glamor habis! pemalu rupa nya Alisha ni

Falsya berkata...

wahhhh, glamer la alisha...hehehe..kalau anak glamer ibu pun mesti la glamer...;)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah hebat btl penangan Alisha ye.hehe hbis ibunya kalah :D

Entri baru : http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

jaa jaa berkata...

hehe.. bangganya ibu alisha...

intanfirdaus247 berkata...

Salam Ina…wah Alisha glamer ..hehe…malu2 lak Alisha …mesti abang tu pembaca setia blog ina rasanya kan kan

Mimie berkata...

hahaha....klaka la alisha nih..malu2 cat pulak

Aisy Nasiha berkata...

Wah...glamer tu alisha...next time maybe kena pakai spek hitam ni...

permatabiru berkata...

malu sampai terlena la plak..hehe

CeqGu berkata...

fuyyooo alisha glamer....hehehe

Mrs Velentine berkata...

wah alisha dah terkenal ni..hehehe...

umialya berkata...

wowwww.. glemernya alisha

Deqla manjew berkata...

wahhh glemer la eh blog ina.. hikhik..tahniah..

syawalsimpsons berkata...

wahhh alisha glamer meh..pas ni ibu dier kena jadi manager la ni

nenot berkata...

fuyooo...alisha dh glamour la :)

Shafiq berkata...

Femes Alisha! Hehehhe.. Akak duk Sungai Petani kawasan mana ek? :-)

ieda berkata...

tu diaaa artis sudah ! ... ;)

Fiza Rahman berkata...

Wah...glamer alisha ☺☺

sal ya berkata...

memang glamer habis. hahaha...

aquagugurl berkata...

wah..glamer alisha..boley jadik model/retis nnti..hehe

Lynn berkata...

Wah kelas alisha ye..hik hik hik...auntie tumpang retis ek..hehehe

Cik Nur berkata...

wahh..fames dah alisha ni.. :)
malu2 yee... hehehehehe..

xpe..nanti ibu alisha pula fames lepas ni.. :)

aimi adilah berkata...

peh kecik2 dh femes.. jeles2 =P

Haryati Faizal berkata...

wah...dah dikenali cam artis hihi....

Nieyxzha Hassan berkata...

Hehe.abisla ina pasni ramai la mintak otograp..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

popular sgguh ni..

QasehnyaRania berkata...

as-salam..hihi
femes alisha ;)

Zie berkata...

hehehe wah glamer... siapa abang tu.. haha hafiz ker? diakan orang sp..

azizah :) berkata...

wahhh retis! kalau jijah pon malu org luar baca blog..heee

deno berkata...

amboi femes alisya.. hihi.. :)

Eca Dwinky Asha berkata...

da boleh sign kontrak PA alisha ne kan...da sesuai,hbs study da ne.hahaha :P

Ibu Lala berkata...

Wah...glmer aliaha ye..

Ema Blog berkata...

tak lama lagi ramai produser akan cari alisha...hehehe

nanieybarnieylurviey berkata...

Hee... :) glamour tu.. Malu2 lak alisha ;)

Si Matatajam berkata...

Wah Alisha..glamer sudah..ha ha ha..

~emi~ berkata...

Amboi..kecik2 dah femes alisha ni..hehe

NaZiRaH... berkata...

agak2 kalau saya jumpa pun mesti saya tegur juga...

ct kektus berkata...

vavavaaa. glemer lah alisha kak. :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Wah alisha dh pemes....kelassssss ko nak..cayalah hihihi

Sally Yatiey berkata...

Femesnya alisha.. Hehe

Azi berkata...

siapa yang tegur tu.. blogger jugak ker

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
hihi..glamer..glamer.. :)

mama aryan berkata...

dah glemer alisha ye..malu2 lak dia

Myra Jay berkata...

Hhheee, kecik2 dah glemer Alisha ni... :)

Nanti besar pemes nih..hehee

ayut berkata...

wewiiittt..alisha fofular...hahaha.mesti abg tu slalu dtg blog akak ni kan smpi kenal jd yer :)

Puan Kutu berkata...

hehe tak sgka ye..glamer jugak smp abg amanjaya mall pun kenai..:)

sHaRiNa eLyaNa berkata...

wah bestla hehe..dpt kenal dr blog

shidaR berkata...

wahhhh retisnya alisha skg hehee..lps ni aqilah ikut rentak plak hehee..nice :)

QA's ~ mamapapa berkata...

eheheh!!btulla tu,ina...coz gambor allisha yg paling byk ngetop kt blog inani,kn?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wahhhhhh alisha dh fofular skang ni hehe

caliph shuriken berkata...

^______^

emma berkata...

wahhahahahaa Alisha da pemes.. pasni bukan takat amanjaya mall je kak ina, kt memane pun msti ramai yg kenal Alisha kan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...