Nak marah pun tak jadi... Smile.. hehhe

Adoi la u all.. Tahu tak, tadi, saya nampak alisha nak gigit tiub getah yang dekat Alat penyedut hingus tau.. Saya dari dapur ni cepat2 pergi dekat dia.. Dia pun ala2 takut tengok kehadiran ibu dia ni.. terus dia bagi penyedut hingus tu dekat saya sambil cakap.. "SMILE...".. hahahaa... Agaknya dia nampak muka ibu dia dah macam singa nak datang terkam dia kot.. tu yang siap cakap smile... kah kah kah... geget baru tau alisha ni... hehhehe

Nak marah pun tak jadi... Smile.. hehhe

{ 30 comments.. read them below or add one }

CeqGu CeqGu January 17, 2013
eh in a dah beli eh, tak perasan plak entry ina ttg penyedut hingus tu. baru kejap akak baca. Betulkan bagus betul penyedut hingus tu. Tak rugi beli hehehe.
dayah ismail dayah ismail January 17, 2013
comelnye..pandai dia pujuk..hehe
azizah :) azizah :) January 17, 2013
pandainya alisha cakap smile.heee pandai pujuk yer..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P January 17, 2013
eh pandai dia coverline.. kak, saya dah beli Rindu wash tu, WANGIIII :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana January 17, 2013
he he he..KA baca pun sambil smile !
Cik Nur Cik Nur January 17, 2013
hahahahahah...sweetlah alisha ni... :)

kelakar pun ade... :)
Intan Akma Intan Akma January 17, 2013
pandainyer...anak saya dah brapa kali ntah geget benda tu sampai putus..asikla tukar baru
Fiza Rahman Fiza Rahman January 17, 2013
Hahaha...pandai alisha.
Fieda Rafli Fieda Rafli January 17, 2013
amboi2..tak jadi nk marah tgk dia pandai ckp smile kan ina..
ayut ayut January 17, 2013
hahahhaa...smile kak ina jgn tak smile.. ^^
Haryati Faizal Haryati Faizal January 17, 2013
hihihi... bodekla tu takmo bg mak dia marah...
Mrs Velentine Mrs Velentine January 17, 2013
pandainya dia pujuk kak ina
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 17, 2013
Hehe.. Terus xjadi marah :) mesti nk gelak.. Tbyg muke kak ina n alisah dlm situasi tu.
Mimie Mimie January 17, 2013
hahaha...apa pun tak bleh la alisha nih
Nora Karim Nora Karim January 17, 2013
hahaha comei alisha... :p
ros_reeza ros_reeza January 18, 2013
hihi,, tak mau gigit gigit la Kak Ina.. Smile je :)
Si Matatajam Si Matatajam January 18, 2013
Hi hi pandai Alisha sejukkan hati Ibu dia..
Azi Azi January 20, 2013
ini mesti ibu dia slalu tgkp gmbr dia smbil ckp smile... ada x dia buat tgn peace tu??.. hihihi
emma emma January 21, 2013
die nak pujuk la tu hehe..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina...
hehhe..alisha...alisha... tgk la betapa ibu teruja dgn alisha sampi cerita kat cini..
hihih...
sayang alisha :)