Pengumuman Mini Giveaway #11



Saya nak inform u all.. Mini Giveaway #11, saya akan adakan pada 28/01/2013 iaitu hari Isnin minggu depan... Hadiahnya macam gambar dekat atas tu.. EAU DE PARFUM.. 1.8ml.. DREAMS UNLIMITED.. Saya bagitahu awai2 ni.. saya dah guna sikit tau... tapi bakinya masih banyak.. ehheh.. Bukan apa, saya malas nak sapu2 kat badan... jenis spray pun saya malas, jenis sapu2 camgini, lebihla lagi malas... hahahh... Bau dia wangi tau u all..!! (",) So, jika u all nak, nantikan Mini Giveaway #11 pada hari Isnin minggu depan... hihiii

Eh, sayang2... ada benda nak inform dekat u all ni... BULAN DEPAN TAKDA MINI GIVEAWAY TAU... TAPI DIGANTI DENGAN IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2013 @ GIVEAWAY TAHUNAN SEMPENA ANNIVERSARY BLOG IntaNBerliaN @ bulan kelahiran saya jugak tau... muahahha.. hehheh... 

Hadiah memang best2.... Melebihi 30 pemenang yang akan Alisha cabut undi... Tajaan dari 10 penaja... Baju ada.. tudung ada... shawl ada... cadar ada.. selendang ada... haiihhhh... banyaklah... nanti u all tengok sendiri hadiah2 nya... hehhe.. Kasi settle ini Mini Giveaway #11 dulu... hihii (",)


{ 24 comments.. read them below or add one }

Azi Azi January 23, 2013
wah bestnya intan.. semoga intan akan terus suksess dlm dunia blog...
Sally Yatiey Sally Yatiey January 23, 2013
wahhhh, kena join ni. hee ^_^
ayut ayut January 23, 2013
nk ada GA lg dh... :)
izan mama mia izan mama mia January 23, 2013
wah ada mega tuu....meletop laa ina....hiihi
umi alya umi alya January 23, 2013
GA lagi..
Untuk Alisha: "Alisha2, len kali ambik nama makcik tini tau.."
dayah ismail dayah ismail January 23, 2013
wah macam bez je..nak try join la nnt..hehe
ros_reeza ros_reeza January 23, 2013
tak sabar nak tunggu ni.. nak join!
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan January 23, 2013
Mesti join dua-dua..nak jugak merasa menang..huhu ^^
FiZ FiZ January 23, 2013
wa...mcm menarik..hehe
lelamaisara lelamaisara January 23, 2013
nak join la GA intan...:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 23, 2013
salam kak intan..
wah3... byknye sponsor.. hihi..

nk join mini giveaway ni nntoi :)
Cik Nur Cik Nur January 23, 2013
InsyaAllah..xnak terlepas GA ni... :)
Mrs Velentine Mrs Velentine January 23, 2013
x sabar nak tgu mega GA akak
Puan Kutu Puan Kutu January 23, 2013
best nie..Insyaallah klu berkesempatan boleh join..:)
Shida Radzuan Shida Radzuan January 24, 2013
wahhh bestnya GA mega tu kak..kali ni shida mesti join!
sal ya sal ya January 25, 2013
kalau kebetulan on9 blh la join.
Deqla manjew Deqla manjew January 25, 2013
wahh.. next mini GA.. deqla x yah la join dah.. sbb baru je menang hari tu.. hihi.. tp yg besar2an deqla nk join tau..bole x? hihi..

psst.. ada entri penghrgaan buat ina smpena menang GA tu.. =)
azizah :) azizah :) January 25, 2013
harap2 jijah sempat join la :)