Contohi Alisha.. (^_^)


Contohi Alisha yang baik ni dengan memakai tali pinggang keledar ketika naik kereta yer.. hihii... Sejak2 dah ada Aqilah ni, tempat duduk alisha dalam kereta adalah sebelah abah dia.. saya & Aqilah duduk belakang.. hihii.. Ohya, untuk pengetahuan u all, tali pinggang keledar ni, alisha sendiri yang akan suruh abah dia pakaikan.. Good girl!! (",)

Maybe sebab alisha dah biasa tengok abah dia pakai setiap kali naik kereta kot.. sebab tu alisha sentiasa jadi penumpang yang berhemah.. cewah... hehheh.. Naik motor pakai helmet, naik kereta pakai tali pinggang keledar... (",)

{ 49 comments.. read them below or add one }

Fazi Isma Fazi Isma January 31, 2013
comel sangat alisha =)
Masya Masya January 31, 2013
memang bgs mcm ni sebenanrnya.. kalau tak pakai agak bahaya.. kalau tibe² tekan brekk...
aizamia3 aizamia3 January 31, 2013
keselamatan diutamakan.. ;)
UmmiAbi UmmiAbi January 31, 2013
Boleh jadi bantal lagi...hehe
Kakzakie Kakzakie January 31, 2013
Kepimpinan melalui teladan. Budak memang ikut apa yg kita buat.
Tihara Tihara January 31, 2013
bagus2 didik dari kecik2 lagi :)
Mayang ABDUL RAZAK Mayang ABDUL RAZAK January 31, 2013
ELOK AJE KEPALA DIA LANDING KAT ATAS TALI PINGGANG KELEDAR TU EKK..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 31, 2013
pandainya Alisha.kecik2 dah tau jaga keselamatan diri.good girl Alisha... :)
mama ila mama ila January 31, 2013
good girl..ikut peraturan..hihihi
lizz lizz January 31, 2013
ololo comelnyer dier...penat sangat la tu...
CeqGu CeqGu January 31, 2013
anak akak pantang la pakai benda ni. gerenti tahan 10 saat jer
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 31, 2013
hihihi..pandai alisha, berdisplin..;-)
ayut ayut January 31, 2013
nnt dh basar amek lesen sekali je dh lpas mcm ni...hihihi :)
SumeSakan SumeSakan January 31, 2013
Wah bgusnya..kena buat kelaa kat qaisara lah neh...setakat neh br sekali xperience naik keta berempat...kakak mmg x nak pki tali pinggang keledar ni haaaa...kena ajar gak neh
Ema Blog Ema Blog January 31, 2013
tertidur alisha..good..patuhi pertauran jalanraya
aimi adilah aimi adilah January 31, 2013
good girl alisha...kakak yg bagos =)
adianiez AIDA adianiez AIDA January 31, 2013
anak2 dara aida byk komplen bila suruh pakai seat belt! hu hu hu...
Haryati Faizal Haryati Faizal January 31, 2013
tido ngan penuh keayuan ye...
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna January 31, 2013
good girl alisha..jgn ikut cam aunty ye..hehehe..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 31, 2013
bagus alisha..tgh tido ker tu...
Shafiq Shafiq January 31, 2013
Comelnya Alisha tidur.. :-) Memang berhemah. Hehehe.
Dylla Abas Dylla Abas January 31, 2013
b'tuahnya dpt anak bijak mcm Alisha ni..alhamdulillah :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 31, 2013
good girl la..
Hannah kdang2 je pki seat belt.. hehe..
Nida Mohd Nida Mohd January 31, 2013
pandai Alisha ye..

Sama macam saya bila dah ada dua anak saya jadi mem besar kat blkg..si abang ddk sblh ayah dia..
Mas Zull Mas Zull January 31, 2013
assalamualaikum intan...pandainya alisha...:)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 31, 2013
sampai tertdur2 alisha..nak balik uma opah ye?
Cik Nur Cik Nur January 31, 2013
Nur pun macam alisha..hihih
kalau naik kete mesti nak pakai tali pinggang...

dah terbiase kot...hihi
Azi Azidah Azi Azidah February 01, 2013
berhati2 dijln raya sungguh...
lynn kamarul lynn kamarul February 01, 2013
polis pun tak berani nak tahan kereta ina ada co pilot berhemah macam alisha ni
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 01, 2013
salam kak ina..
ehehe..alisha dh jadi 'mem' besau kt depan..
bagus2..berhemah!
lenanya die tido... kemanala agaknye tuuuu? :p
azizah :) azizah :) February 01, 2013
keselamatan di utamakan.. ibubapa jadi contoh.. anak2 pon ikut..hee
Nora Karim Nora Karim February 01, 2013
bagusnya alisha... hehehe comei... sampai tertidur dah!
QasehnyaRania QasehnyaRania February 02, 2013
as-salam alisha..

haaa..alisha tido ke baut2 tido ni ;)

nanti ajar adik aqilah pulak ye :)
Puan Kutu Puan Kutu February 02, 2013
bagus alisha utamakn keselamatan.siap terlentok lg..comel sgt..:)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 02, 2013
Learning through observation!!! Good girl
Fiza Rahman Fiza Rahman February 04, 2013
Bagusnya alisha. Qahirah tak nak pakai seat belt. Duduk dlm car seat pon kejap jer.
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim February 05, 2013
hahahah alahai.bgus mengutamakan keselamatan.