Alisha yang pandai layan cerita


Alisha tengah layan cite apa ntah... saya pun tak tahu tajuk dia.. tapi si alisha ni duk melayan sampai gelak2.. cite orang putih... paham pulak si alisha ni... hihiii..

Alisha ni kan u all, walaupun dia baru je berusia 2 tahun 4 bulan, tapi dia jenis yang pandai layan cerita tau... dari dulu lagi dia camni sebenarnya.. Dia jenis yang tengok cerita, bukan sekadar tengok kosong.. tapi macam dia paham akan cerita tu... Contohlah, Cerita tu si budak A ni kemalangan.. so, si alisha ni mulalah buat muka sedih2.. bagitahu saya kesian dekat yang kemalangan tu.. adehhh..

Kalau tengok cerita yang kelakar2, dia pun gelak sama... kalau cite seram.. dia pulak siap cakap takut... hahhah... kelakarlah alisha ni... kadang tu, dia boleh layan sesuatu cerita, sampai habis tau u all... dah gaya orang besar pulak.. hehheh

Ohya, lupa nak tulis, dalam cerita yang alisha layan dalam gambar tu, ada part yang dorang main ragbi.. si alisha ni, tengok sambil tepuk tangan sambil cakap "laju... laju"... hahhah... baik punya semangat yang alisha bagi.. hihiii... Orang main dalam TV, dia yang xcited.. hihii


{ 47 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew 11 January, 2013
bijak alisha ni..tgk muka dan dari apa yg awk citer pun boleh tau.. :)
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim 11 January, 2013
dia pandai layan drama tak ina??hehe kalau pandai samalah geng ngan merah..tapi banyak layan kartun lagilah
Mira Adzlia Mira Adzlia 11 January, 2013
hihi...budak2 klu da pndi lyn cite, mmg konker tv la jwb dier kan..hihi
QasehnyaRania QasehnyaRania 11 January, 2013
as-salam..bagus kakak alisya ni :D
CtAyue CtAyue 11 January, 2013
alvin and the chipmunks tu kan.. citer tu mmg anak2 suke tgk.. duk diam je depan tv.
Fiza Rahman Fiza Rahman 11 January, 2013
Hehehe...comel. Mesti alisha faham tgk citer tu ☺☺

Cik Nur Cik Nur 11 January, 2013
hehehehehe,,,pandai menghayati eh..
baguss... :)
deno deno 11 January, 2013
alisya tengok citer chipmunk tuuu... hehe... :)
aimi adilah aimi adilah 11 January, 2013
alisha mmg bijak.... untung akk =)
Mimie Mimie 11 January, 2013
oooo...nih citer alvin & the chipmunks la kak ina...
Jemarisuri Jemarisuri 11 January, 2013
citer chipmunk kot...bkn alisha je suka layan js pun suka tengok citer ni...hikhik
eita eita 11 January, 2013
budak2 dia paling suka menghayati...






Tihara Tihara 11 January, 2013
comel je dia tengok tv:)
suhaina laui. suhaina laui. 12 January, 2013
cepat pick up minda cerdas!..gud gurl
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan 12 January, 2013
Hehehe..rania pon camtu..kalau org tu gelak..die gelak jugak...tp mcm gelak dibuat-buat
CeqGu CeqGu 12 January, 2013
Hihihi pandai.....firas suka kartun yg joget2.....nanti dia pun joget sama hihi
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 12 January, 2013
tu ceta alvin & the chipmunk la makcik!...tak tahu ke?!.hahaha. :P


ble bawa alisha g tgk wyg camne..riuh satu panggung klu ada main ragbi dia suh laju2.hahaha
ros_reeza ros_reeza 12 January, 2013
hihi.. suKA dengan keletah Alisha ni :)
❤Kamsiah❤ ❤Kamsiah❤ 12 January, 2013
anak2 skrg mmg pintar...tu tak termasuk bab IT lagi ,kan...pandai guna pc,gadget2 canggih...
djkakpahGomofm djkakpahGomofm 12 January, 2013
salam dik intan berlian..Apa khabar skrg? Macam mana dengan masalah tairod?
jom kongsi di grup kpah ni di facebook:

http://www.facebook.com/groups/tairoddananda/
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 12 January, 2013
exited betul alisha...layan cerita...
Mama Adam Mama Adam 12 January, 2013
seronok tengok kalo macam ni. mmg boleh jadi peneman tengok tv
Si Matatajam Si Matatajam 12 January, 2013
Alvin n The chipmunks....Khalish ngan M pun ska layan...comel tau..
NoEn NoEn 13 January, 2013
cite chipmunk ke alisha tgk tu
Puan Kutu Puan Kutu 13 January, 2013
budak2 skang mmg suka tgok tv..kita dulu2 suka main kt tanah..:)
syiela syiela 13 January, 2013
hehehhe... pandai betul alisha ni
Myra Jay Myra Jay 13 January, 2013
Hheee, comel..:)

sama cam Firas pandai layan citer, budak2 sekarang kot kan :D
Mrs Velentine Mrs Velentine 14 January, 2013
cerita alvin the chipmunk...mmg best,,,
ieda ieda 14 January, 2013
mcam zahrien lah ekke ;)
anak2 kan ...
sal ya sal ya 14 January, 2013
macam Alvin & the chipmunk je.
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 14 January, 2013
heeee pandai alisha layan citer kan
ayut ayut 14 January, 2013
tgk cite chipmunk ea alisha...hahaha...bdk2x ni cerdik.lg klu jenis yg memerhati :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 14 January, 2013
amboi leka betul die tgk ye
Fieda Rafli Fieda Rafli 14 January, 2013
alahai pandainyer dia..
Haryati Faizal Haryati Faizal 14 January, 2013
walaupun dia tak faham bahasa citer tu tp dia amati jalan citer tu betul2 tu yang dia faham... teringat zaman yati kecik2 dulu citer karton semua bhs inggeris, tak faham satu pun, tp bila tengok betul jln citer...faham jugak...
ros_reeza ros_reeza 14 January, 2013
layan kartun ye, Alisha :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 15 January, 2013
salam kak ina..
hehe.. tu citer alvin & the chipmunk :)

khusuk betul alisha menghayati ceritanya ye.. hihih.. :p
shidaR shidaR 16 January, 2013
hehee kalau kartun bhasa germen pon dorg nk tgk hehee..janji kartun ^_^
caliph shuriken caliph shuriken 18 January, 2013
tgk mcm citer chipmunks jaa.. klau ank sdara sy direct tgk citer ultraman kt astro, huh...
emma emma 21 January, 2013
mmg x gaye bdk umo 2taun Alisha ni.. da mcm org besar.. arp2 bia lah Syirah pn cam Alisha :-)