Memuatkan ...

Alisha yang pandai layan cerita


Alisha tengah layan cite apa ntah... saya pun tak tahu tajuk dia.. tapi si alisha ni duk melayan sampai gelak2.. cite orang putih... paham pulak si alisha ni... hihiii..

Alisha ni kan u all, walaupun dia baru je berusia 2 tahun 4 bulan, tapi dia jenis yang pandai layan cerita tau... dari dulu lagi dia camni sebenarnya.. Dia jenis yang tengok cerita, bukan sekadar tengok kosong.. tapi macam dia paham akan cerita tu... Contohlah, Cerita tu si budak A ni kemalangan.. so, si alisha ni mulalah buat muka sedih2.. bagitahu saya kesian dekat yang kemalangan tu.. adehhh..

Kalau tengok cerita yang kelakar2, dia pun gelak sama... kalau cite seram.. dia pulak siap cakap takut... hahhah... kelakarlah alisha ni... kadang tu, dia boleh layan sesuatu cerita, sampai habis tau u all... dah gaya orang besar pulak.. hehheh

Ohya, lupa nak tulis, dalam cerita yang alisha layan dalam gambar tu, ada part yang dorang main ragbi.. si alisha ni, tengok sambil tepuk tangan sambil cakap "laju... laju"... hahhah... baik punya semangat yang alisha bagi.. hihiii... Orang main dalam TV, dia yang xcited.. hihii


47 orang suka berlian:

Deqla manjew berkata...

bijak alisha ni..tgk muka dan dari apa yg awk citer pun boleh tau.. :)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

dia pandai layan drama tak ina??hehe kalau pandai samalah geng ngan merah..tapi banyak layan kartun lagilah

Mira Adzlia berkata...

hihi...budak2 klu da pndi lyn cite, mmg konker tv la jwb dier kan..hihi

QasehnyaRania berkata...

as-salam..bagus kakak alisya ni :D

CtAyue berkata...

alvin and the chipmunks tu kan.. citer tu mmg anak2 suke tgk.. duk diam je depan tv.

Fiza Rahman berkata...

Hehehe...comel. Mesti alisha faham tgk citer tu ☺☺

Cik Nur berkata...

hehehehehe,,,pandai menghayati eh..
baguss... :)

deno berkata...

alisya tengok citer chipmunk tuuu... hehe... :)

umialya berkata...

bagusnya alisha..

nanieybarnieylurviey berkata...

Uishhh smgtnye Alisha.. :)

aimi adilah berkata...

alisha mmg bijak.... untung akk =)

Mimie berkata...

oooo...nih citer alvin & the chipmunks la kak ina...

Jemarisuri berkata...

citer chipmunk kot...bkn alisha je suka layan js pun suka tengok citer ni...hikhik

eita berkata...

budak2 dia paling suka menghayati...






eita berkata...

done hishop

Tihara berkata...

comel je dia tengok tv:)

Azi berkata...

CHIPMUNK

suhaina laui. berkata...

cepat pick up minda cerdas!..gud gurl

Nieyxzha Hassan berkata...

Hehehe..rania pon camtu..kalau org tu gelak..die gelak jugak...tp mcm gelak dibuat-buat

CeqGu berkata...

Hihihi pandai.....firas suka kartun yg joget2.....nanti dia pun joget sama hihi

Eca Dwinky Asha berkata...

tu ceta alvin & the chipmunk la makcik!...tak tahu ke?!.hahaha. :P


ble bawa alisha g tgk wyg camne..riuh satu panggung klu ada main ragbi dia suh laju2.hahaha

ros_reeza berkata...

hihi.. suKA dengan keletah Alisha ni :)

❤Kamsiah❤ berkata...

anak2 skrg mmg pintar...tu tak termasuk bab IT lagi ,kan...pandai guna pc,gadget2 canggih...

djkakpahGomofm berkata...

salam dik intan berlian..Apa khabar skrg? Macam mana dengan masalah tairod?
jom kongsi di grup kpah ni di facebook:

http://www.facebook.com/groups/tairoddananda/

Che Rosliza Che Mat berkata...

exited betul alisha...layan cerita...

Mama Adam berkata...

seronok tengok kalo macam ni. mmg boleh jadi peneman tengok tv

LYAfrina berkata...

kusyuk je alisha ..

Si Matatajam berkata...

Alvin n The chipmunks....Khalish ngan M pun ska layan...comel tau..

NoEn berkata...

cite chipmunk ke alisha tgk tu

Puan Kutu berkata...

budak2 skang mmg suka tgok tv..kita dulu2 suka main kt tanah..:)

syiela berkata...

hehehhe... pandai betul alisha ni

mama_umar_maryam berkata...

budak bijak nihh

Myra Jay berkata...

Hheee, comel..:)

sama cam Firas pandai layan citer, budak2 sekarang kot kan :D

Mrs Velentine berkata...

cerita alvin the chipmunk...mmg best,,,

ieda berkata...

mcam zahrien lah ekke ;)
anak2 kan ...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

khusyuk dia tgk ya.

sal ya berkata...

macam Alvin & the chipmunk je.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

heeee pandai alisha layan citer kan

ayut berkata...

tgk cite chipmunk ea alisha...hahaha...bdk2x ni cerdik.lg klu jenis yg memerhati :)

Kesuma Angsana berkata...

amboi leka betul die tgk ye

Fieda Rafli berkata...

alahai pandainyer dia..

Haryati Faizal berkata...

walaupun dia tak faham bahasa citer tu tp dia amati jalan citer tu betul2 tu yang dia faham... teringat zaman yati kecik2 dulu citer karton semua bhs inggeris, tak faham satu pun, tp bila tengok betul jln citer...faham jugak...

ros_reeza berkata...

layan kartun ye, Alisha :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak ina..
hehe.. tu citer alvin & the chipmunk :)

khusuk betul alisha menghayati ceritanya ye.. hihih.. :p

shidaR berkata...

hehee kalau kartun bhasa germen pon dorg nk tgk hehee..janji kartun ^_^

caliph shuriken berkata...

tgk mcm citer chipmunks jaa.. klau ank sdara sy direct tgk citer ultraman kt astro, huh...

emma berkata...

mmg x gaye bdk umo 2taun Alisha ni.. da mcm org besar.. arp2 bia lah Syirah pn cam Alisha :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...