Menyibuk dalam kelambu Aqilah

Si Alisha ni, mana ada adik dia, dekat situlah dia nak ada.. hahha.. Kadang tu, sampai aqilah nak tidur pun tak senang...Baru2 ni, saya nak letak aqilah dalam kelambu baby tu.. Sekali si alisha datang dekat Aqilah...


Apa lagi, terus dia pun memasukkan diri dia dalam kelambu jugak.. hahahha Tak menahan, kaki terkeluar... hihii


Si Alisha ni kan tinggi, so, bila dia duduk dalam kelambu tu, kelambu tu pun terangkat sekali.. bergerak kanan kiri ikut gerakan alisha.. hahahha


Last2 tengoklah tu, aqilah yang jadi mangsa.. badan dalam kelambu, kaki luar kelambu.. hihii


{ 41 comments.. read them below or add one }

Anis Nisa Anis Nisa January 18, 2013
comelnye anak2 akak..geramm...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P January 18, 2013
hahaa..dia rindu zaman baby kot, atau suka nak dekat2 dgn adik dia
Intan Akma Intan Akma January 18, 2013
yang ni memang biasa terjadi..anak saya yg sulung dulu pon cmtu..last-last angkat adik masuk buai biar abang je main tido-tido kat kelambu tu
ayut ayut January 18, 2013
tu dia sharing is caring+loving...hahaha
Saya Disini Saya Disini January 18, 2013
isk3 smpai terkelua kaki xmuat..hehe
Warna Warni Kehidupan Warna Warni Kehidupan January 18, 2013
haha dia nak tolong jaga adik tu
Mama Adam Mama Adam January 18, 2013
hihihihi... comel la kakak alisha ni :)
Mas Zull Mas Zull January 18, 2013
assalamualaikum intan....sayang kat adik la tu...:)
-meeSUPERGIRL- -meeSUPERGIRL- January 18, 2013
amboiii nak masuk jugak tuu dalam kelambu haha
kak nora kak nora January 18, 2013
masa dia kecik2 dulu dia mana ingat suasana dok dalam kelambu bb tu...tu la pasaii..
sue zainun sue zainun January 18, 2013
hehe salam ina..lama xjeguk sini..aqilah ye nama adik alisha..kakak yg baik nih..rajin jaga adik..:D
Haryati Faizal Haryati Faizal January 18, 2013
mcm main pondok2 pulak...
QasehnyaRania QasehnyaRania January 18, 2013
sabaq je la..nak juga menempek ye:D
sian aqilah kaki pon dah terkeluar..hihi
Mrs Velentine Mrs Velentine January 18, 2013
hhahaha.....kesian aqilah ....separuh badan kat luar dah
Nida Mohd Nida Mohd January 18, 2013
hehehe..kakak terlebih sudah kakinya..nk teman adik tido dalam kelambu ye..
ros_reeza ros_reeza January 18, 2013
alahai Alisha pun nak rasa jugak kan duk dalam kelambu.. hihi
Cik Nur Cik Nur January 18, 2013
kikikikiki..rajinnya dia nak jaga adiklah tu.. :)
umialya umialya January 18, 2013
baby long.. cutenya..
SumeSakan SumeSakan January 18, 2013
Hahaha...mcm2 gaya bbudak ni kan?jeles neh x dpt tgk sara main ngan adik dia....di usia adik 12 hr neh kakak br jmpa adkk sekali jr br...
Fifi Nadhrah Fifi Nadhrah January 18, 2013
alahai.. kene pakai kelambu khemah yang besar tu la kak lepas ni..
Si Matatajam Si Matatajam January 18, 2013
Caring sangat la tu..hi hi..comel ja aksi dia
hajar hajar January 18, 2013
amboi3... dia pun nk berkelambu juga ye?... heheh
Mimi Azirah Mimi Azirah January 18, 2013
Sabar ajelah tengok alisha nih
Puan Kutu Puan Kutu January 18, 2013
haha meriah rumah dengan telatah si kakak n adik
suhaina laui. suhaina laui. January 18, 2013
cute nye kasut aqilah ;)....alisha xleh berenggang dh dgn adik die ;)...done klik nufnang ;)
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey January 19, 2013
Aduyai.. Gelak nani baca entri ni ngn gelagat alisha skali ngn gmbr :) aqilah merelakan je :)
Azi Azi January 20, 2013
alisha syg aqilah sgt2 la tu...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 21, 2013
ambi, dia pon nak masuk tu..hihi
CeqGu CeqGu January 21, 2013
hehehe ada baby besar dalam kelambu
Nurul Husna Nurul Husna January 21, 2013
hehe...dia nak main dgn adik dia..tu yg masuk kelambu sekali..
azizah :) azizah :) January 21, 2013
hahaha alisha2.. sabar jelah..
emma emma January 21, 2013
hehhehehe tgelak tgk :-)
ade2 je Alisha ni tau...
izan mama mia izan mama mia January 21, 2013
tak sabar nampaknya si alesya tuu nak ajak aqilah bermain dengannya..tu laa pasal..
Deqla manjew Deqla manjew January 21, 2013
haha.. saje la tu nk "nyebok" jugak.. hahaha..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 22, 2013
alololo comey sungguh dua bradik ni
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 22, 2013
haha..comelnya..dia nak kembali baby kot
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2013
salam kak ina..
hehehe..alahai alisha... mcm2 kaedahnye.. :p
comel 2 beradik ni... :)