Pembersih Peribadi Wanita Dengan Estrak Manjakani

Sebelum ni, saya pernah bagitahu u all yang saya cuci tempat jahit bersalin @ aset kita dengan air manjakani kan.. Eh, kan dah dikatakan, harus jaga.. nak pakai lama oooo... hehhehe.. Saya kan dah bagi tahu u all apa kebaikan manjakani ni... jika dah lupa, KLIK SINI yer.. (^_^).. Kalau sebelum ni, guna buah manjakani yang diasah untuk sapu dekat bawah or rebus air untuk dicuci.. tapi kini tak lagi...hihii... Saya dah ada PEMBERSIH PERIBADI WANITA BERASASKAN ESTRAK MANJAKANI... (",)


Tadaaa inilah yang saya guna sekarang... RINDU FEMININE WASH... Untuk pengetahuan u all, RINDU ni nama sekarang... Jika u all masih ingat, nama lama dia adalah MANJA... Bagi saya RINDU FEMININE WASH ni sangat best..!! Wangi tau u all.. bau strawberry.. hihii.. Kekal 3 jam katanya.. dekat tangan lepas cuci.. wangi je bau.. hehhe

Trademark RINDU FEMININE WASH, "Membersih, Mencerah & Merapat"..  3 perkataan yang saya suka.. Mestilah kita suka aset kita bersih kan.. cerah pun suka, rapat, apatah lagi.. muahahha... Untuk pengetahuan u all, cairan RINDU FEMININE WASH ni membantu mengetatkan, mengekalkan warna bibir & kelembutan faraj... Selain dari tu, RINDU FEMININE WASH juga dapat bantu siapa2 yang ada masalah keputihan

U all yang baru lepas bersalin or keguguran pun sesuai guna tau.. sebabnya ia dapat memulihkan luka luaran.. luka akibat bersama pun boleh jugak (^_^).. Lepas haid, sebelum haid... pendek kata, semua bolehla.. hihiii.. Kadang2 kita ni, ketika datang haid, ada bau sikit kan, so, bila guna RINDU FEMININE WASH ni, takda lagi bau.. sebab RINDU FEMININE WASH jugak berfungsi sebagai anti bakteria & menyahkan bau... (",) 

Kalau u all pun nak guna, u all boleh beli dekat A CONCEPT NATURE... Murah je u all.. RM23.. Eh, boleh tahan lama tau... mau setengah tahun sebotol..hihii.. bayanglah RM23 untuk tempoh masa berbulan2... dia bukan cair tau.. dia pekat sikit... guna secoet je.. tu yang saya cakap, sebotol ni tahan lama... heheee Tapikan, jika u all daftar dengan hanya bagi emel & nama, u all akan dapat rebet tunai RM6 untuk pembelian pertama..!! Jangan lepaskan peluang.. jika u all pentingkan penjagaan aset bawah kita tu.. bolehlah beli.. hihii.. Saya dah guna, u all bila lagi..? (^_^)

Ohya, u all digalakkan untuk LIKE fanpage A CONCEPT NATURE sebabnya dia ada anjurkan "LIKE FB DAPAT HADIAH"..  tapi untuk yang bertuah la kan.. mana tau yang bertuah tu adalah u all... (",)




{ 34 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown January 15, 2013
wah..dah boleh jd jurucakap produk dah ina ni..hehe..azni pakai jenama cosway..so far ok gak..
Mimie Mimie January 15, 2013
nanti sy nak terjah la
ieza ashaari ieza ashaari January 15, 2013
wah, promosi xhengat.. :)
nazayiena nazayiena January 15, 2013
Tq berkongsi Rindu Feminine Wash nie.
CeqGu CeqGu January 15, 2013
Err xberalkali ke?
syawalsimpsons syawalsimpsons January 15, 2013
sue suke pakai safi punyer
Unknown Unknown January 15, 2013
kalau pregnant guna ni ada effect tak?
fieda fieda January 15, 2013
ooo..ni la rindu tu ye...wah tahan lama ni ina...
Miss N™ Miss N™ January 15, 2013
mcam bestt.... sebab bau stwberi...
tapi untuk wanita yang belum berkahwin boleh ke..?
mama lynn mama lynn January 15, 2013
nak try jugak la.. ina thanks byk info berguna kat sini
Unknown Unknown January 15, 2013
ermm bagus nie ..
ada banyak kegunaan utk wanita ..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 15, 2013
salam kak ina..
wah..menarik ni..leh cuba nnti :)
emarieys emarieys January 15, 2013
hebatnya...nak trylah juga nanti
FADLUL & FIFAH FADLUL & FIFAH January 15, 2013
guna jugak rindu ni..memang tahan lama dan wangi!
Unknown Unknown January 15, 2013
Wah 3 dalam satu..harus beli ni ^^
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 15, 2013
thanx akak untuk info ni..;-)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 16, 2013
wah..org bujang leh gunake?hihi
ayut ayut January 16, 2013
membersih,mencerah dan merapat....menarik..hihihi ^^
maszull maszull January 16, 2013
assalamualaikum intan...bagus ni boleh cuba...:)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 16, 2013
mcm bagus terasa nk try juga lah
ida =) ida =) January 16, 2013
owhh... saya x pernah guna produk2 ni...
mummyrinazone beauty mummyrinazone beauty January 18, 2013
nurul jenis takut nak guna pencuci wanita..so nurul selalu basuh ngan air suam jer..takut gak sbb kulit nurul jenis sensitip..tapi tak salah juga nak try sbb bleh mengecutkan lukakan??tq share
Si Matatajam Si Matatajam January 18, 2013
M x pernah guna lg brand ni...skang ni pakai yg Mak Dara
emma emma January 21, 2013
nama pun RINDU.. pas pakai ni msti hubby pn akan teRINDU2 ;-)
- AZIE - - AZIE - February 13, 2013
ina, nak tnya..boleh ke time preggy nie pakai...since ada keputihan pulak bila masuk 8bulan nie..
- AZIE - - AZIE - February 13, 2013
ina, nak tnya..boleh ke time preggy nie pakai...since ada keputihan pulak bila masuk 8bulan nie..