Kekenyangan makan beger besar... hihii

Dari tahun lepas lagi saya duk tingin nak makan beger yang daging begernya tebal tu.. tapi tak dapat2.. hahhah.. So, masa saya balik Parit Buntar minggu lepas, saya suruhlah my dear beli beger besau tu... (",)


My dear beli yang double... Ingat ke, beger ni nak lah kongsi dengan my dear & adik ipar... tapi nan adooo... Saya kene makan sorang2.. orang lain sekadar cubit2 manja ja.. dorang tak nak pulak.. 


Makan setingkat pun dah rasa kenyang... 2 tingkat apatah lagi.. hehhe.. Last2 saya simpan lagi setingkat tu untuk breakfast keesokannya... muahhaha


Ohya, rasa dia bagi saya sedap jugak.. Sos tu je yang sedap.. daging dia tu biasa je... sampai saya rasa lagi sedap daging ramly.. hihii.. opsttt atau pun sebenarnya sedap tapi sebab saya yang dah kenyang kot time tu... kalau lapar, maybe saya akan kata sedap sangat kot... ekkekek

{ 42 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew January 30, 2013
pergghhhh besaryeee gmbarrr.. jelas buat deqla kecur aiayq luq..dah nitik2 nih.. uwaaaa.. :p
Fieda Rafli Fieda Rafli January 30, 2013
amboi2...jeles tau kak fieda tgk sbb kak fieda sampai la ni tak merasa lagi nk mkn beger tggi ni..
jaa jaa jaa jaa January 30, 2013
adeh, suka btl la goda k.ja...
Cik Nur Cik Nur January 30, 2013
uu..sedapnya nampak..!
parit buntar di mana kak..?
pinky pinky January 30, 2013
menggoda sangat....kat sini pnh mkn xsedap....tp yg ni nmpk sedap gilerr...
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan January 30, 2013
Pergh!! Terliur pulak..nieza mmg tak habis kalau double..

Iink tu just ke blog nieza www.nieyxzha.com
deno deno January 30, 2013
deno kalau besar ni beger tak habis ni.. kena share dgn kakak
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 30, 2013
burger bakar ke tu?..mkn sorg nmpk~ :P
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna January 30, 2013
tebal kemain..susah nak makan tu..
ayut ayut January 30, 2013
nk jgkkkk merasa...nnt nk crik la...sedap je tgk gaya...tp tu la kan..rupe itu daya tarikan..hihihi :p
SeputihSalju SeputihSalju January 30, 2013
terliur saya tgk burger..hihi. berapa ringgit ni k.ina?
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi January 30, 2013
saya pun rajin simpan lebihan berger besar kalau tak habis makan..membazir buang...panaskan balik dalam microwave...panas macam baru..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 30, 2013
alamak, lapar bege la plak. kak ina, meh kasi solehah ye :)
CeqGu CeqGu January 30, 2013
amboii sos meleleh tu
Princess Feyqa Princess Feyqa January 30, 2013
okay malam ni terasa nak makan burger haha
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 30, 2013
salam kak ina..
aaaaa...bege bako..mmg sedap..
nyum3.... lapo sudahhh :p
Jemarisuri Jemarisuri January 30, 2013
lama x singgah dh berwajah baru rupanya blog ina...hihi

alamak burger...mesti sedap ni nmpk sos dia pun dh leleh...hihi
Qashmere Qashmere January 30, 2013
UIh..beli kat mana..sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa
ct kektus ct kektus January 30, 2013
kalau larat dan dapat habiskan burger tu, mesti rasanya sedap kot. heheee
nanakimie nanakimie January 30, 2013
bege bakar ye sis?nana makan sikit ritu pun da kenyang,xlalu sgt daging tebal2 ni,heee..beger ramly jgk bestkan sis:)
Tihara Tihara January 31, 2013
sedapnya ina, bak lah lagi setingkat tu ..hee :)
lizz lizz January 31, 2013
errmm sedapnyer..terliur pepagi ni...
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 31, 2013
saya kena burger kat mcD pun dah kekenyangan..
adianiez AIDA adianiez AIDA January 31, 2013
sedap nyerrrr!!! i like!!!
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 31, 2013
ok teringin sudah ni nengok kihkihkih
Dylla Abas Dylla Abas January 31, 2013
ok..ni mmg bakar line namanya..sy x pernah dapat merasa lagi burger bakar ni..jeles!
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda January 31, 2013
aduhai..
t'liur tgk burger nie..
Azi Azidah Azi Azidah February 01, 2013
besarnya... xhabis makan sorg ni...
lynn kamarul lynn kamarul February 01, 2013
nampak sedap... huuiisss terliur tgk burger ni
azizah :) azizah :) February 01, 2013
woow.. meleleh air liur tengok ni..sedapp woo.
Nora Karim Nora Karim February 01, 2013
makan sorang mmg tak abis ni... huhuh
Puan Kutu Puan Kutu February 02, 2013
fulamak senak perut nak habiskan..siap pending utk bfast esok.terbaik!
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey February 02, 2013
Leleh tgk.. :) hehe.. Siap smpan utk esok tu. mmg besau la tuu