Ceriakan mood pagi u all.. (",)

Ceriakan mood pagi u all dengan melayan gambar Aqilah... si dagu runcing.. hihii.. Eh, hari tu u all kata dagu cam aqilah ni panggil dagu runcingkan.. (^_^)... 

Ohya, sayang2... kalau u all perasan, minggu ni entry saya banyak guna "perkataan" untuk anak2 saya kan.. contohnya baiklah.. baguslah.. penyayanglah.. macam hari ni, runcing pulak.. hihii... U all, saya bukan nak perasankan diri ke apa tau u all, tapi sebabnya mulai sekarang, saya nak biasakan diri dengan menaip perkataan tu semua.. bukan apa, apa yang saya tulis adalah keluar dari minda saya & saya baca @ meluahkan ketika menulis entry.. U all jugak membaca ayat yang sama ketika baca entry saya.. so, secara tak langsung, u all pun doakan benda yang sama untuk anak2 saya.. hihii (setiap apa yang kita cakap tu kan doa)

Contohlah, jika saya tulis, Alisha & aqilah anak yang baik.. u all pun baca macam tu jugak.. jika 50 orang baca entry saya, tak ke 50 orang dah doakan alisha & aqilah jadi anak yang baik.. (^_^).. Itu niat saya sebenarnya.. (",) So, lepas2 ni jika u all jumpa perkataan anak yang solehah ke, anak yang baik ke anak yang pandai ke, anak yang comel ke... apa2 je lah yang sewaktu dengannya, jangan kata saya ni perasan or mengada2 tau.. hihii








Sayalah Aqilah... Kawan baik kakak Alisha.. (^_^) Moga saya dapat ceriakan mood auntie2 pagi ni.. (",)

{ 41 comments.. read them below or add one }

Dylla Abas Dylla Abas 10 January, 2013
happy tgk gmbr aqilah ni..kemain dia nk kerut dahi dlm gmbr last tu ye :)
Myra Jay Myra Jay 10 January, 2013
Mood ceria bila tengok gambar bb :)

Bila tengok Aqilah, rasa tak sabar nak pregnant, tp masalahnya bila?? heheee
Falsya Falsya 10 January, 2013
comelnyeeeee..betul jugak ape kate ina..secara xlangsung kiteorg semua mendoakan anak2 ina kan..;)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P 10 January, 2013
kalau Aqilah pakai baju biru mesti ada orang ingat baby boy ,,, huhu
Mrs Lurve Mrs Lurve 10 January, 2013
suka mata dia..bolattt
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 10 January, 2013
okla biasakan diri mcm tu kan kak..
umialya umialya 10 January, 2013
Ina bak le ke sini Aqilah tu, rasa tenang sikit bila tatap wajah comel dia w/pun tgh sibuk (smpt bw.. ngehhhhhh..)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 10 January, 2013
Salam ina..selamat pagi..:) Kak intan selalu doakan anak2 comel ina dan anak2 comel blogger2 lain menjadi anak yg soleh dan solehah dan berjaya dunia dan akhirat..ameen
CeqGu CeqGu 10 January, 2013
semoga jadi anak solehah ya alisha dan aqilah....

psssttt tak tahan tengok kasut strawberi aqilah. rasa nak ngap jer hehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ 10 January, 2013
salam kak ina..
hai aqilah.. hehe..mmg dagu awk runcing! muncung tu mcm dah ade gaya kakak alisha.. hihih..
geram!
Ibu Lala Ibu Lala 10 January, 2013
Pesal berkerut je muka aqilah tu..akk pg2 dah pening sbb jln jem sgt nk menuju ke stesen komuter tu ha. Kluar pkl 630. Pkl 7 lebih baru sampai padahal dekat je dr rmh.
Tihara Tihara 10 January, 2013
insha Allah, tengok muka diorang pun dah sejuk mata memandang..moga besar nanti jd anak solehah..aamiin :)
Deqla manjew Deqla manjew 10 January, 2013
alolo comel momelnye si dagu runcing bermata bolat niiiii =)
Fiza Rahman Fiza Rahman 10 January, 2013
Alololo...comel. Napa berkerut dahi tu aqilah ☺☺

Ok, lpas ni nak guan perkataan2 tu lah ☺☺
Fiza Rahman Fiza Rahman 10 January, 2013
Nutrilite, churpchurp & anmum utk alisha & aqilah ☺☺
azizah :) azizah :) 10 January, 2013
comey la kak.. ada rupa alisha jugak ni..
QasehnyaRania QasehnyaRania 10 January, 2013
alhamdulillah.amin.

sronok la nak layan bb bila nak masuk 3 bulan ke atas. sbb tak lama lagi dorang dah mula pandai nak bersembang ka..YA ALLAH rindunya dekat wisya ciksu:D
Cik Nur Cik Nur 10 January, 2013
alololo..comeinya dia..!
geram nur tgk.. :)
Mira Adzlia Mira Adzlia 10 January, 2013
aqilah cumil..hihi...kmi doakn yg baik2 jer...smuge dorg jd ank yg solehah :)
QueeN TerataI QueeN TerataI 10 January, 2013
comelnya Aqilah pakai hair band tu.. teringin nak ada anak perempuan.. InsyaAllah akan datang... (^__^)
Haryati Faizal Haryati Faizal 10 January, 2013
betul tu kena sebut perkataan yg baik2...sbb apa yg perkataan mcm 1 doa dan anak2 pun akan kata benda yg dia dgr dr mulut kita, so klu kita kata yg tak elok, tak elok jugaklah yg kuar dr mulut dia...
Mrs Velentine Mrs Velentine 10 January, 2013
Insyaallah doa kami selalu utk anak2 akak.mmg comel aqilah
Ummu Muhammad Ummu Muhammad 10 January, 2013
hehe alhamdulillah andainye sume faham kite gune words yg baik2 hebat2 utk doakan anak..sedeh kalau ade org kate mcm2kan intan..pernah dulu kene putus susu pun nk cite kt seluruh dunie.. T_T
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief 10 January, 2013
alolololo aqilah comey..mata boolatnyerrr...geram nengok hihi..muka dh iras2 alisha betol ni
ayut ayut 10 January, 2013
auntie ayut dtg ptg...tersenyum tgk aqilah comel ni... :)
deno deno 10 January, 2013
memang ceria tengok adik alisha ni.. tak pe kak, akak guna hari2 pun takpe perkataan tu.. deno suka baca kisah alisha dan adik baru :)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa 10 January, 2013
alolololol...syg ggggg heheh
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey 10 January, 2013
Alolo.. Comeynyeee.. Gmbr last tu kenapa Aqilah :)
Mimie Mimie 10 January, 2013
comelnye die...meh sini aqilah auntie nak cubit2 pipi die...
Nora Karim Nora Karim 11 January, 2013
dah besar dah aqilah... comei jek dia.. hehe
wan nurul hezrina abd halim wan nurul hezrina abd halim 11 January, 2013
banyak gambar aqilah kerut dahi..apa yang dipikirkan2..toksah pkr2 aqilah awak2 tecik comei lagi..hehehe..

tang anak baik comel cedrdik2 nurul setujulah,.nak buat jugak dlm entri mana tau doa2 kengkawan bila baca entri..
Azi Azi 12 January, 2013
KALAU AQILAH TAK PAKAI MCM LADIES NAMPAK CAM BOY TAPI PEPUN COMELLLLLLLLL
Si Matatajam Si Matatajam 12 January, 2013
Comelnya..geram sgt tengok Aqilah ni
Puan Kutu Puan Kutu 13 January, 2013
comel sgt..ceria sunnguh rasanya pg nie.tq aqilah...:)
Fieda Rafli Fieda Rafli 14 January, 2013
mcm muka ibu dia pun ada ni..
shidaR shidaR 16 January, 2013
mcm alisha la kak ina hehee :D
emma emma 21 January, 2013
comey nye Aqilah ngan reben tu..

eh2 ade gmbr kerut kening plk..