Nantikan kemunculan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013..!! (",)

Thanks to biras saya sebab tolong buat banner

Giveaway tahunan saya akan menjelma tak lama lagi... hihiii... Kalau tahun lepas saya guna nama IntaNBerliaN First Giveaway tapi tahun ni & tahun2 seterusnya, saya akan tukar kepada IntaNBerliaN Mega Giveaway... (",)

Haruslah guna MEGA sebab hadiahnya banyak + semuanya best2.. hihii.. InsyaAllah kali ni akan ada 30 pemenang yang akan DICABUT UNDI OLEH ALISHA... Alisha orang penting ni.. muahhahahh.. Kali ni, syarat2 untuk join GA ni lebih mudah dari tahun lepas.. NO LIKE, NO FOLLOW, JUST BUAT ENTRY SAHAJA...!! Hadiah memang best... Alhamdulillah seramai 10 sponsored yang sudi taja hadiah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013.. 

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 akan dilancarkan pada 01/02/2013 hingga 28/02/2013.. selama sebulan.. Tahun lepas pun sebulan jugak tempoh dia kan.. hihiii... (",) Eh, u all nak tengok gambar hadiah tak?... Nanti saya up kan entry tu yer..... (",) ohya, pada yang belum tahu, Giveaway tahunan saya ni, dibuat pada bulan Februari sebabnya bulan tu adalah bulan kewujudan blog IntaNBerliaN (03/02) + bulan kelahiran saya (25/02)... hahhahhaha.. *tak menahan, nak jugak bagitahu bulan kelahiran... kekekkek

{ 35 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons January 29, 2013
wahhh besar-besaran tu..nak join jugak ni..mana tau ada rezeki kan
hajar hajar January 29, 2013
inshaAllah.. nak join juga....
intanfirdaus247 intanfirdaus247 January 29, 2013
X sabar kak intan nak join..mudah2an kak intan x terlepas.ameen.. (sambil gosok2 tangan)
Mimi Azirah Mimi Azirah January 29, 2013
beetnye kak..nak join la nti
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief January 29, 2013
kompom nak join sebab ada mega disitu muahahaha :p
tenku butang tenku butang January 29, 2013
waaa.. nk join jugak lah.. untung2 dpt adiah besday .. hih3.. bulan febuari gak.. 28 febuari.. =P
Mama Vogue Mama Vogue January 29, 2013
Wawawawaahhh..!
Teringin gak nak join kalau ade kelapangan..hihi

Cantek nyer 'langsir' baru umah Ina.. Berseri ngan 2 org puteri tu.

pssst : Smlm try buat popcorn chicken style Ina, Hakim suka sgt mkn :)
izan mama mia izan mama mia January 29, 2013
mesti joint ni..yg dl xjoint...
QueeN TerataI QueeN TerataI January 29, 2013
wah.. template pun baru gak ni... bulan depan eh.. hopefully Queen boleh + sempat utk join.. hehehe manalah tahukan... perut yg kembung ni dah mengempis..
Ibu Lala Ibu Lala January 29, 2013
harapnye akak sempat join nanti...wahh tak sabarnye..
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha January 29, 2013
thn lalu menang saguhati hp strap..tahun ne,kalau xmenang hadiah utama...xnak buat blog akak tahun dpn....*kejam tak kejam tak? :P


#nak peplum satu,,nnti eca suh alisha cabut nombor eca tuk peplum..kuikuikuikui!

#bagus kalau muat peplum tu..pastikan saiz XL oke~
ayut ayut January 29, 2013
besar-besaran sungguh ni :)
Cik Nur Cik Nur January 29, 2013
insyaAllah...nak join.. :)
ros_reeza ros_reeza January 29, 2013
wah, tak sabar nak tunggu ni.. besar-besaran ni :)
Deqla manjew Deqla manjew January 29, 2013
inshaAllah deqla nk join...hihi.. owhh amek masa sebulan yer.. :)
myfreeminded myfreeminded January 29, 2013
kalau mudah caranya teringin gak nak join, ye lah saya ni sedikit je lajunya dari kura2 yg belajar tenet2 ni. :)
Gadis Gadis January 29, 2013
wahhh...x sabar nak join jugak ni...
best best...=)
ieda immi ieda immi January 29, 2013
eh eh .. sempat lagilah yee ekek ;)
Fieda Rafli Fieda Rafli January 29, 2013
ina..comey la banner tu..hihi
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 29, 2013
yeayy akak wt GA lg. semestinya solehah xkn lupa utk join. ehem2 befday akak 25 feb ye? solehah take note ye :)
Mardihah Mohamad Mardihah Mohamad January 29, 2013
Wouh. Takyah follow?? Mesti ramai yang join. Senang sangat nak join
QasehnyaRania QasehnyaRania January 29, 2013
cantik banner..in shaa ALLAH akan join :D
Shida Radzuan Shida Radzuan January 29, 2013
cantik banner tu kak..tetap berlian tema dia heheee :D
nanakimie nanakimie January 29, 2013
wah,xperlu like semua ye,he..bolehla nana join gitu,tq sis buat syarat senang2:)

moga februari ada rezeki nana sbb bulan kelahiran nana juge...nak jugak kan^-^
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa January 30, 2013
kena baik2 ngn alisha ni hehe
Puan Kutu Puan Kutu January 30, 2013
klu hadiah best2 buat tetiap bulan pun sanggup join.haha...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 30, 2013
salam kak ina...
hehe..murah rezeki...

mesti join!